IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 199 200 201 202 203 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
Cleo
post Sep 9 2008, 11:59 PM
Post #2001

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

eu crema arsa cu aparate de-astea periculoase n-am facut niciodata insa acum ca veni vorva e timpul acus de crema de-aia cu bostan. este?
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Sep 10 2008, 09:02 AM
Post #2002

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Cleo crema de bostan, aia ca de zahar ars ce pusese reteta kalua? E vremea asa-i tre' incercata si reteta aia ca anul trecut n-am mai apucat.
Sa va share o experienta fericita din bucataria mea. Ma apuc sa fac crema d-aia cu oua si lapte , faina si vanilie, unt pt. tarta si n-aveam destul lapte si am pus jumate din cantitate lapte, jumate frisca. A iesit crema super la gust. Tre' sa o incerc cu frisca in loc de lapte.
Am gasit pe net o reteta de crema de vanilie cu maizena ati folosit din asta e mai buna crema fiarta cu ea?

+Quote Post
kalua
post Sep 10 2008, 10:05 AM
Post #2003

Musafir

Master, frisca e mult mai buna la gust, e clar, are mai multa grasime.
Maizena e amidon din porumb si crema iese mai fina decat facuta cu faina. In general si blaturile sau checul iese mai fin daca se inlocuieste o parte din cantitatea de faina cu amidon.

In alta ordine de idei, sper s-apuc azi sa gatesc: piccata milanese.

+Quote Post
Cleo
post Sep 10 2008, 04:07 PM
Post #2004

moderator

apropo de grasimi eu cu mama aici peste vara am pus 3 kile pe mine (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) imi punea pachet la mine ca la copii si eu cuminte mancam mai tot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
sint foarte suparata (pe moi meme) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

MoN aia-i crema dar ii zice crema de dovleac cand o fi s-o cauti. m-am uitat si eu aseara dupa ea.

+Quote Post
Master of Norule...
post Sep 10 2008, 06:34 PM
Post #2005

V.I.P.

Multam Kalua m-ai convins o sa cumpar o cutie de maizena.
Cleolica azi am facut supa din rasol de vita (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) cu galusti si mancare de fasole verde din gradina de la Poiana cu carnea de la rasol. Mama da' ce buna e fasolea din gradina, fata de aia de la piata, ori ca era proaspat culeasa aseara, ori ca era de la munte, nus, da' e asa de frageda.
Lasa Cleo, ca le dai jos.
Multam Cleo e pe lista crema de dovleac, ma gandeam si la un dobos saptamana asta da' parca n-am rabdare de el, mai vad.

+Quote Post
kalua
post Sep 10 2008, 07:58 PM
Post #2006

Musafir

cleolici, asa-i, de-acum ori trebuie de avut grija la cantitatea de mancarea ingurgitata, ori la combinatii, altfel facem fundul (prea) mare. Ai grija sa dai nesuferitele alea 3 repede jos, cu cat le tii mai mult pe tine, cu atat se duc mai greu. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
O tai la bucatarie!

+Quote Post
Cleo
post Sep 11 2008, 02:30 AM
Post #2007

moderator

(IMG:style_emoticons/default/thanks.gif) girls
I will survive (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) m-am apucat de gimnastica iar (pilates) si mi-am revenit la stilul meu de mancat, mai haotic adica

+Quote Post
kalua
post Sep 11 2008, 10:19 AM
Post #2008

Musafir

Ia ziceti-mi voi mie (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) ce fac azi de mancare, sa fie cu legume de toamna si sa mearga repede? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

LE: gata, am gasit, fac salata de mezel, foarte probabil ultima pe sezonul asta (fac numai cand e cald bine si nu cred ca mai pupam de-acum inainte 28-30 grade).

+Quote Post
Cleo
post Sep 11 2008, 03:55 PM
Post #2009

moderator

kalua ghiveci cu de toate si la sfarsit, taina (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) 2-3 catei de usturoi ... mmmmm

noi am mancat hot-dog aseara

+Quote Post
Master of Norule...
post Sep 11 2008, 04:00 PM
Post #2010

V.I.P.

Era una secretul cuptorului parca ii spunea tu ai pus reteta.

+Quote Post

262 Pages V  « < 199 200 201 202 203 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 03:01 PM