![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La sfarsit de saptamana fac parmigiana si salata de vinete.
Azi ma gandesc la ceva fara carne, cred ca pana la urma o sa iasa telemea cu ardei kapia la cuptor. Imi mai lipseste planul pentru o zi, astept sa vad ce mai faceti si voi. A! Si fiica-mea vrea sa faca o prajitura, una cu banane, cred ca pana la urma va fi de-aia a maimutelor. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am luat de la Real niste pulpe de curcan si o punga mazare verde congelata, azi le fac
Am in frigider niste salata de sfecla rosie cu chimen yammy nu stiu la ea ce sa fac , mai vad eu |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
eu cred c-ajung in piata mare sa-mi iau gogosari de pus, daca nu gasesc (ca anul trecut) pun ardei gras ca au fost buni si ei.
si fac ceva cu multe legume. Fac ghiveci (MoN nu e secretul cuptorului la ce ma gnadeam eu) cu de toate, fac ceva mancare cu ardeii copti si vreo carne la dulciuri ma gandeam ca n-am facut cuibi de viespi cam de multicel. si ceva ciorba acra ... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu ii spusesem Kaluei ca ea a pus reteta, trebuia sa scriu numele.
Aseara am facut varza cu ciolan afumat. Acu' pe maine habar n-am ce gatesc, pana maine sper sa-mi vina vre-o idee. OOOOOOOOOOOOOOOO ce bine suna cuib de viespi, maine daca o sa am aceasi dispozitie ca azi o sa bag ceva rapid. Poate fac si crema de dovleac. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar vorbeam azi cu Mila mea de cuiburile de viespi, cat de criminale sunt! Si ca nu te mai poti opri mancand din ele cand sunt inca caldute! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
da da
da' cu fundu ce ne facem? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) kidding. oricum eram cam des complimetata "esti cam slaba" (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (desi sint ok) deci asta fac si vin sa va dau pe la nas cu poza muuuahahahaha (ras de vrajitoare) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai mai spuneam ca de-aia nu-i sanatos de facut mai mult decat de doua ori pe an. Ca eu una nu pot sta cu ele sub nas si sa mananc numai o bucatica! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si-as suferi. Dar cand stiu ca fac si ca ma bag in ele, ma apuca fericirea dinainte de-a le manca. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io mananc unul si gata:) imi ajunge.
Cleo si io cred ca esti cam slaba (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Dar mai bine va ganditi care ma invita si pe mine maine la masa asa pe la 4-5 PM (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io mananc unul si gata:) imi ajunge. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Vii la mine, habar n-am ce ti-as putea oferi maine la ora aia, dar sigur n-ai pleca nesatisfacuta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
sarumana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(te simti in siguranta ca nu atac cuiburile (IMG:style_emoticons/default/afro.gif) ) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 09:40 PM |
|