![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) bulinuca parca v-am mai parat-o nu se omoara dupa dulciuri. blasfemie zic io!
iti dai seama kalua ca io geaba fac prajituri de-alea cu crema ca ea mananca una si-asta asaaaa ca sa nu jigneasca gazda (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) bulina hai la mine ca-s mai aproape. coacem vinete si ardei (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
tulai doamne, ce fain ar fi sa ne teleportam (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
mie-mi spui. as bea cafea cu mama mea in fiecare dupa-masa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si-n rest m-as vizita cu toate prietenele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
ia mai scrie tu aici pasta aia cu ricotta ca mi-am cumparat-o aseeara dar am mancat gratar de porc cu salata de varza pana la urma |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu am facut ieri supa de pasare cu taitei si salata de vinete, iar azi am facut musaca (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Mi-am cumparat iar avocado. Nu ma las (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am cumparat nuca de cocos. Cum se procedeaza cu ea? Eu sunt incepatoare (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) dar tare curioasa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Asa Teo bravo, mie la inceput mi s-a parut ceva far' de gust si acu' imi place si gol.
Cu nuca de cocos e cam plasa, n-are cine stie ce gust, mie mi se pare mai gustoasa cea uscata si tre' s-o mananci si pe aia repede ca nu prea tine. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am avut experienta cu o nuca de cocos, ori era veche ori nu mi a placut mie, mai bine imi iau Rafaelo daca mi e pofta
|
|
|
![]()
|
|
las' ca m-am ferit eu in Panama pe plaja sa nu-mi cada nuca de cocos in cap si-am mancat cules si curatat (i=a dat cep (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) pe loc de-un localnic
Am baut si lapte de cocos (nu mi-a placut cine stie ce) si-am mancat si din nuca (aceeasi impresie de-adineaori) .... ne-am obisnuit cu gustul nucii gata razuite. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici mie nu-mi place laptele ala proaspat in mod deosebit. Am avut si eu fericita ocazie sa mananc nuca de cocos de-abia culeasa, "carnea" nu-i era chiar alba, ci inca putin transparenta si usor gelatinoasa, ala a fost cocosul cel mai bun pe care am pus gura. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Mie-mi place nuca asta proaspata in general, dar pe-aici nu gasesc gata taiata si curatata si mi se pare prea mare bataie de cap sa fac eu treburile astea. In plus, cine stie cat sunt de proaspete nucile de-aici si cucat e mai veche, cu atat e carnea mai tare. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
E, am luat doar una. Asa, de curiozitate.
Azi fac cremsnit cu crema de vanilie si frisca si ciorba pe ciolan cu zarzavat . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Oauuuuuuuuuuuuuuuuuu Teo cremsnit vreau si eu o bucatica.
Si eu vreau sa fac niste negrese in cazul in care imi ajunge timpul sa le fac. This post has been edited by Master of Norules: Sep 13 2008, 08:37 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 10:21 PM |
|