![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 110 Joined: 11-August 08 Member No.: 4,455 ![]() |
Noi am avut asa:piure cu carnaciori,ciorba de pui,peste in folie cu lamaie si placinta cu mere.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu fac azi salata de vinete, ardei copti si-o salata de avocado, dar de-aia cum o fac eu de obicei, cu mozzarella, parmezan fasiute si ou. Si muuuult avocado.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
eu fac si ardei umpluti
am facut aseara cuiburi, am pozat insa laptoc-ul iar e la tratament (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) si PC data trecuta nu vroia sa-mi recunoasca card-ul SD |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi fac Leberkäse cu ochiuri si cu salata de varza
Arata cam asa, dar fara cartofii aia (IMG:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/77/Leberkase_mit_Spiegelei.jpg) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
misto ce gatesti tu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
la mine e o imagine care clipeste rosu-albastru si scrie www.marion-kochbuch.de |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Na c-am pus alta, da' nu-i nici pe departe asa buna ca prima poza. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Ambele nu-mi apartin, ca sa fie clar. |
|
|
![]()
|
|
ce-i asta? un mezel sau ceva pate? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi fac salata de avocado. Iar. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Mai am doua avocado, iar unul dintre ele e uriasa, asa un gigant nici nu mai vazusem pana a-l intalni pe asta. S-apoi a trebuit sa-l cumpar.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si eu am unul in camara da' inca nu s-a inmuiat cat trebe' asa ca maine cred ca-l fac si eu salata. Yamy.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 05:28 AM |
|