IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 204 205 206 207 208 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
Master of Norule...
post Sep 19 2008, 04:20 PM
Post #2051

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Azi am facut ciorba de fasole cu rasol. Am scos osul cu carne, habar n-am ce fac din el, ceva tocanita cred.
Si ostropel de pui cu pireu.
As mai face ceva dulce da' nu prea am idee ce, ceva simplu si rapid. Oi vedea.
Si maine dimineata o salata de avocado (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ca cea de vinete si daca ma chef fac si niste tortillas.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Sep 19 2008, 04:44 PM
Post #2052

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

va dati seama ca io de la raceala asta nu mai simt nici gust nici miros (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si maine trebuie sa gatesc ceva
ieri mancam si eu o salata cu avocado rosii etc si am realizat ca nu simt nici un gust. ce neplacut e! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
sper sa n-am ceva stricat prin frigider ca n-o sa stiu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kalua
post Sep 19 2008, 07:35 PM
Post #2053

Musafir

cleolici, manca-te-ar mama (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , insanatosire grapnica! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
Cleo
post Sep 19 2008, 08:00 PM
Post #2054

moderator

saru'mana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
eu trebuie sa fac ciorba si feluri 2 ca-n timpul saptamanii n-am cum, trebuie sa lucrez overtime daca pot si musai sa manance copilul mancare calda.

inca cercetez ce sa gatesc. si culmea ca daca nu-mi pun si gogosari w-endul asta cred ca nu mai apuc ...se trec de-acuma

+Quote Post
Master of Norule...
post Sep 19 2008, 10:05 PM
Post #2055

V.I.P.

Cleolica sa-ti treaca raceala cat mai repede, da' nu poti sa-ti iei cateva zile de medical, stand acasa iti trece mai repede, asa iesind din casa ii dai motive sa se prelungeasca.

Am facut acum spre seara jumari, mi-era o pofta mare mare.

This post has been edited by Master of Norules: Sep 19 2008, 10:06 PM

+Quote Post
Cleo
post Sep 20 2008, 12:50 AM
Post #2056

moderator

asta cu medicalul nu tine aici
la cele 3 saptamani de vacanta pe an ai voie la 12 zile de boala pe an insa in nici un caz consecutiv. trai pe vatrai este?
deci stau pe metereze mai ales ca acum asa-s de disperati sa lucram overtime incat ne cumpara laptopuri sa lucram si de-acasa

asa

as manca niste jumari cu ceapa de-aia rosie dulce (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

fac o ciorba de vacuta, sarmale, pate chinoise si ceva desert.
am gasit cate ceva trebuie sa experimentze si-apoi revin. sint datoare cu ceva poze insa laptopul e la reparat inca (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Sep 20 2008, 10:02 AM
Post #2057

Musafir

Azi: spanac , snitele , ardei copti
gris cu lapte

+Quote Post
Master of Norule...
post Sep 20 2008, 01:24 PM
Post #2058

V.I.P.

Nasola partea cu medicalul. Poate si din cauza oboselii iti trece mai greu. Stiu ca atunci cand esti obosit si stresat iti scade si imunitatea. Incearca si putin mai multa odihna si mai coteste-o cu overtime-ul daca poti macar pana iti trece raceala. Daca te pisolagesc scuze, nu mai zic nik, cateodata cu intentii bune dau mai multe sfaturi decat e nevoie.

Azi n-am chef de mare lucru asa ca iara ceva usor, ma gandeam sa fac niste parmigiana da' inca nu stiu.
Azi dimneata am facut tortile cu zacusca bune au fost.

This post has been edited by Master of Norules: Sep 20 2008, 01:25 PM

+Quote Post
Cleo
post Sep 20 2008, 01:30 PM
Post #2059

moderator

asa-i nici oboseala nu m-ajuta dar pana la sfarsitul lui octombrie n-am nici o sansa sa ma odihnesc. supravietuieste fata, chiar daca cu chiu cu vai uneori (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

ador vinetele parmigiana insa ceilalti doi ai casei nu-s fani in clubul 'V' asa ca doar pt mine nu fac. Dac-o prind pe bulina prin bucataria mea insa ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Teocris
post Sep 20 2008, 01:39 PM
Post #2060

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Eu fac acum pulpe cu fulgi de porumb la cuptor si salata multa multa. Am in plan salata de avocado si canelloni a la Kalua pe maine.
Am cumparat creveti. Ce credeti ca mai am in plan? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) trebuia sa fac si eu reteta lui Maat, nu?
Nici azi nu mi-a iesit cu zacusca pentru iarna (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post

262 Pages V  « < 204 205 206 207 208 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th July 2025 - 03:32 PM