![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#2061
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
m-am sucit am facut ciorba cu carne de porc, cannelloni (mersi de idee teo) cu ricotta si spanac si-am pus si carne (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si varza a la cluj ca n-am vlaga sa oparesc si croiesc foi de varza.
la dulciuri inca nu stiu dar nici obligatoriu nu-i cineva poate vine totusi sa guste daca mai trebuie ceva in vreo mancare ca eu degeaba o fac (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
Post
#2062
|
Musafir ![]() |
Azi a facut mama sarmale chiar imi era dor de ele (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#2063
|
Musafir ![]() |
Eu n-am mai facut pachetele cu vinete, am facut un fel de musaca: felii de vinete un pic prajite la cuptor, carne tocata cu ceapa calita, condimente, strat de sos de rosii, telemea presarata pe ea si tot asa, dat totul la cuptor.
Muschiuletul de strut il fac cu nectarine si garnitura champignons. |
|
|
![]()
Post
#2064
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Am facut parmigiana, mama ce bune e (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . Da si eu tot singura din casa care imi place mult de tot mancarea asta. Al meu sot a strambat putin din nas da' a mancat, da' fiica-mea nici n-a gustat-o.
Am uitat Cleo sa zic si eu tot asa am mancat jumarile cu ceapa rosie imi plac de nu mai pot, da' tot singura, n-am avut nici un musteriu la ele. Acu tre' sa pun crema de dovleac pe baie de aburi, sunt curioasa cum o iesi. This post has been edited by Master of Norules: Sep 20 2008, 09:11 PM |
|
|
![]()
Post
#2065
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua poti sa asemeni cu ceva gustul de strut? n-am mancat niciodata si-s curioasa (of course)
MoN data viitoare la jumari vin eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu nu pun niciodta crema de zahar ars si deci nici pe-asta de dovleac n-am pus-o in bain marie, am forma din aceea de ceramica si se face perfect. de fapt si dac-as vrea n-as avea in ce s-o dau la cuptor in bain marie |
|
|
kalua |
![]()
Post
#2066
|
Musafir ![]() |
Strutul se aseamana la gust cu carnea de vita. Eu n-am mancat decat muschiulet, ori intreg, ori medalioane, si la aspect e cam ca cel de vita, carnea-i moale ca untul si-nafara de asta contine foarte putina colesterina.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
Post
#2067
|
Musafir ![]() |
mai nu vb de jumari ca deja salivez de mor, niste carnat proaspat cu muraturi din butoiul de tara asa cum le pune tata as manca acum si toba (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
Post
#2068
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Cu mare drag Cleolica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am pus-o pe baie de aburi pe aragaz s-o face ea sper, ma duc sa vaz ce face, ca prima tura de zahar ars era sa-l arunc cu tot cu oala la cos daca mai stateam cateva minute la calc. |
|
|
![]()
Post
#2069
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
daca tot am dat iama-n purcei eu as manca si niste sorici (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
kalua am mai invatat ceva azi desi carne de strut pe aici n-am vazut. Nici n-am cautat ce-i drept MoN cum pe aragaz? de ce n-o bagi in cuptor? |
|
|
![]()
Post
#2070
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Pai oala de dedesupt are maner de se topeste in cuptor, sa vad ce-o iesi daca nu o iesi o bag in cuptor pe alta oala da mi-a fost lene s-o spal, da' cre' ca ii ia mai mult timp da' de legat ar trebui sa se lege.
Carnati proaspeti as manca oricand Lost asa tare imi plac, ce sa mai zic de muraturi the same. Apropo de sorici, mi-a ramas de la slanina soricul ce as putea face cu el. Eu l-am sarat l-am infasurat si l-am bagat la frigider. Ma gandeam sa-l las cateva zile si apoi sa-l bag la congelator si sa-l pun cand fac sarmale. Altfel n-am idee ce-as putea face cu el. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 06:30 PM |
|