IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 206 207 208 209 210 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
Cleo
post Sep 22 2008, 12:20 AM
Post #2071

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Mon-ule ce ti-a iesit pana la urma?

am facut niste rosbif azi in timp ce puneam gogosari si m-am luat dupa sfaturile gasite pe site-ul boeufinfo.org si-a iesit tare gustos si mai ales s-a pastrat zemos (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
iiin sfarsit! ca mie nu-mi iesea friptura asta nici din greseala.
anumite chestii stiu c-am mai citit si de la kalua dar nu mai stiu daca noi avem grupate sfaturile astea undeva si daca nu o sa traduc cate ceva sa ramana scris

aseara am facut o prajitura cu foi de napolitana si-o crema pe care n-am fiert-o deci e foarte simpla si place tare celor doi dragi ai mei

maine poimaine apare laptopul si vin cu ceva poze adunate in zilele astea deci... brace yourselves (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Sep 22 2008, 09:20 AM
Post #2072

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Mi-a iesit, s-a intarit pe aragaz, acum nu stiu timpul exact ca stateam pe net si n-am cronometrat, am lasat-o la foc mic, e buna numa' ca desteapta de mine in loc de faina am pus 2 linguri de amidon si parca s-a simtit un pic amidonul, trebuia sa nu pun deloc sau poate o lingurita ca se intareste si numai de la oua. Da' nus cand mai fac ca tot eu am mancat-o si pe asta, ai mei nu mananca dovleac, cand fac placinta cu dovleac, fac pt. mine una si restul cu altceva.
Cleolica pui reteta de la crema, ca daca-i simplu de facut imi place deja. Thanks (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
happyCat
post Sep 22 2008, 11:48 AM
Post #2073

Musafir

Pe mine m-a apucat vineri seara pofta de islere. Si unde sa gasesc eu o reteta? Pe e-lady of course. Si le-am facut si au iesit tare bune, i-au placut si lui Mr Happycat. O sa le mai fac din nou. Senchiu Kalua pt reteta, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) parca de tine a fost pusa.

+Quote Post
kalua
post Sep 22 2008, 12:17 PM
Post #2074

Musafir

Roast beef (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Las' ca ma trag eu acusica o fuga in Austria si-mi iau carne buna-buna pentru asa ceva si fac si eu! Am zis!
(eu-l fac numai la temperatura redusa - 80°C)

Bune islerele, nu, happy? Reteta e de fapt de la niste fursecuri mancate la o prietena de-a mea, din Iasi, in copilarie. Mama ei le facea mici, taia rotundurile cu paharul de tuica si nu va spun ca le mancai ca pe seminte si nu te mai opreai. Abia mai tarziu am facut cunostinta cu islerele si-am vazut ca-s din familia fursecurilor respective. Eu mai faceam de Craciun (sau inainte de Craciun), dar in ultimii ani am zis pas. Mi-am mai cumparat in Austria cand am gasit, dar parca nu m-au incantat alea din cale-afara.

Mi-a mai ramas niste carne de ieri, de strut, o inebunesc azi cu niste mazare, trag si-o salata verde pe langa ea si gata.

+Quote Post
Cleo
post Sep 22 2008, 03:50 PM
Post #2075

moderator

MoN io fara poze nu ma desfasor (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
o pun in 2-3 zile. ok?

la site-ul frantuzesc sint mai multe tips-uri despre rosbif (ce pocira traducerea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) de fapt despre carnea de vita in general, le gasesc fainute

iar o zic: islere erau preferatele mele in copilarie dar din cauza marimii mele ele imi pareau uriase, acum pesemne mi s-ar parea normale spre micute (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Teocris
post Sep 23 2008, 07:55 AM
Post #2076

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Am facut ieri ciulama de ciperci si ciorba de salata.
Abea astept sa ajung acasa!

+Quote Post
Master of Norule...
post Sep 23 2008, 08:20 AM
Post #2077

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Atunci asteptam poze Cleolica.
Eu am facut ieri pizza mi-era o pofta, eu sunt fan pizza, papanasi prajiti dupa cum mi-a iesit aluatul am zis ca sa iasa fix nu, da' au iesit buni si o placinta cu branza sarata.
Azi I have no ideea, ceva simplu ca chiar n-am chef sa stau prea mult prin bucatarie.
Eu rostbeaf d-ala nu fac ca nu-mi place carnea aia suculenta, la mine cat mai arsa e buna. Mai rade al meu sot de mine cand fac friptura si o las sa se rumeneasca mai bine, zice iar ai facut talpa.

+Quote Post
LostWhispers
post Sep 23 2008, 09:45 AM
Post #2078

Musafir

o tocanita de cartofi cu niste carne de curcan (mai am o pulpa mare in frigider (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) si salata cu ardei, rosi, castraveti
omleta cu salam uscat , ardei, rosie.

+Quote Post
kalua
post Sep 23 2008, 02:52 PM
Post #2079

Musafir

Parca azi nu mi-i asa bine la matze, cred ca deseara fac spaghetti cu sos de rosii.

+Quote Post
Cleo
post Sep 23 2008, 03:18 PM
Post #2080

moderator

ok cleo are laptop de aseara deci avem de recuperat la capitolul poze

eu fac niste chiftele diseara si poate fac iar prejiturica asta cu foi de napolitana ca tare le-a placut.

+Quote Post

262 Pages V  « < 206 207 208 209 210 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 01:40 AM