![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Tocanita de vitel cu mamaliga. Poate mai fac niste covrigi spre seara.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tocinei de dovlecei cu raita.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 110 Joined: 11-August 08 Member No.: 4,455 ![]() |
Varza calita cu afumatura,mamaliga si ardei iute...mmmm...
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
ciorbita de perisoare (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Maine spanac cu ochiuri si papanasi.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ca sa fiu in totala opozitie si parce que m-a huiduit tot forumul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu mai gatesc nimic (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
(am frigiderul burdusit ) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Pai iti permiti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu chiftele si lasagne (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . Deci maine iau pauza yeeeeeeeeesssssssssssssss. Tocmai primisem reclamatii de la al meu sot ca n-am mai facut de mult lasagne. Sa va zic, cand am facut prima oara lasagne atata de mult mi-a placut ca in urmat. 4 saptamani o data pe saptamana faceam lasagne de al meu era tare mirat, deja zicea, iar lasagne. Apoi n-am mai facut o lunga perioada de timp si acu' ii ducea dorul. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am tot gandit daca sa fac azi cascaval rumenit cu salata pe el sau linte cu smantana. Si pana la urma cred ca fac linte cu conopida si copane de pui. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu fac azi reteta faimoasa a lui Maat. Maine vadeti poze (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 01:20 AM |
|