IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 211 212 213 214 215 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
Cleo
post Oct 7 2008, 05:26 PM
Post #2121

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(bulina @ Oct 7 2008, 11:23 AM) *
Bine na , mananc o bucata.

aoleu stai sa-l sun pe om sa ia gura de pe ultima felie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

crema cu smantana de-aia intrebam si-aseara daca se fierbe? sau cum? dar daca vrei s-o tii secret treaba ta (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
cand vii la mine data viitoare experimentam (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) io fac blatu tu faci crema. am zis!
Go to the top of the page

+Quote Post
bulina
post Oct 7 2008, 05:58 PM
Post #2122

Musafir

pai nu e nimic de zis tu Cleo, tu.
se amesteca smantana cu nuca zaharu pudra si cel vanilat (desigur reteta originiala e cu rom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) se pune pe foi d-alea de miere de exemplu.

Lasa ca nu iau io tortu de la gura omului (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Oct 7 2008, 07:48 PM
Post #2123

Musafir

Bai, nu-ti spuneti si lui scorpirescu ce sa-si gateasca cu conopida sa-si ia servici? Daca se poate fara ulei si ou pe motive de colesterol cat casa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cleo
post Oct 7 2008, 09:08 PM
Post #2124

moderator

scorpi mic pai fara ou si ulei ai cam redus oferta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

fierte (8 minute nu mai mult) sa pui niste sare si eventual putin otet sau cu mujdei de usturoi dar la servici ii imbalsamezi pe colegi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
altfel stiam de niste conpida pane dar la cuptor sau vreun souffle (cu oua si branzica)
uite o idee insa trebuie sa sacrifici putin ulei de masline legume la cuptor poti sa uiti de tofu si la final pui si conopida fiarta cum spusei.

daca faci vreun piure langa vreo carne la gratar ceva grasime tot trebuie sa pui sa aiba vreun gust
altceva nu stie fata.

aici se gaseste numai albus la cutiutia de-aia de carton, ca de lapte, poate numai cu albus iti mai sporesti variantele

bulina cum e cu foile de miere? (acu buna ziua ai dat belea ti-ai capatat)

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 7 2008, 09:40 PM
Post #2125

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Cleolica las ca-i dai de capat la ciabata aia. Moaica mia sa-ti povestesc de esecurile mele culinare oooooooooooooooo numa' al meu sot stie de cate ori am ars mancarea sau nu mi-a iesit prajitura x care promitea da' eu ca-s cu capul in nori am omis ceva care d-abia la sfarsit mi-am dat seama. Ultima a fost o limba fiarta si rasfiarta care a ajuns direct in cos si am decis ca never nu mai incerc sa fac mancare de limba.

+Quote Post
3A
post Oct 7 2008, 11:32 PM
Post #2126

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cleo, m-ai prins, dar poze n-am facut, ca-i masa prea plina de hartii:)) si se bateau si turcii la gura noastra, asa ca n-am mai apucat sa fac altceva decat sa hapai....

Scorpi, eu de cand sunt pe aici, mananc si conopida goala, cruda. E asa de fain.
poti sa mai faci si mancarica, adica o oparesti si cu suc de rosii, usturoi si marar.

p.s. intrebare si rugaminte pentru cunoscatoare:)
Gasesc si eu pe undeva o reteta pentru linte d-aia mica si rosie?

+Quote Post
kalua
post Oct 8 2008, 09:54 AM
Post #2127

Musafir

3A, ia uita-te tu pe la Montignac, acolo se linteste. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Cleolica, te-ai ras aseara? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu n-am mai mancat ciabatta, Mr. kalua a ajuns la concluzia ca se potriveste mai bine o paine taraneasca. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
Teocris
post Oct 8 2008, 12:07 PM
Post #2128

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Eu cred ca fac omleta ai spaniola cu cartofi (nu-mi aduc acum aminte cum ii zice exact).

+Quote Post
Cleo
post Oct 8 2008, 12:25 PM
Post #2129

moderator

3a eu is cu instigatu' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...glumeam doar

kalua (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nu m-am ras
ieri dimineata am uitat sa acopar plamadeala si am gasit-o umflata si intarita bocna pe deasupra, am dat partea aia deoparte si am continuat. Am redus insa timpii de lasat la dospit. A iesit ok, e si cate o gaurica mai mare prin paine (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) dar nu e nici pe departe ce trebuie. Coca la final inainte de a o pune in tava trebuie sa fie foarte spongioansa (zic io de colo) si a mea nu e. Ma gandesc ca-i prea multa faina!? Creste bine dar nu se fac hauri in paine. Nah dilema! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

nu mai bine va mai pun o reteta de tort? am unaaaa
altfel am o brutarie la 5 minute de noi, cel putin 30 de feluri de paine coapte pe vatra etc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 8 2008, 01:57 PM
Post #2130

Musafir

Si eu cateva brutarii in sat si painea-i chiar buna. Dar stai sa vezi ca m-apuca si pe mine nebunelea cu ciabatta mai pe sambata. Sa ne radem impreuna. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Azi cred ca la crasma sfarsesc, una bavareza ca cica acolo-i berea buna. (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

+Quote Post

262 Pages V  « < 211 212 213 214 215 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 09:52 PM