![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
iaca aparui si eu. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) am niste zile haotice, asa ca nu prea am timp sa gatesc sau sa mananc.
luni am fiert doar sarmalele lasate in congelator de mama, dinainte de a pleca. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ieri - NIMIC (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) iar azi, varza calita cu carnati la barbeque. 3A, eu fierb lintea rosie, o strecor si pun o lingura de smantana si putina sare. e excelenta cu carnati fripti si muraturi. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Painea de langa Cleo este plus que parfait :-) si de croissants nici nu mai zic...
Insa nu inteleg de ce ma pui tu pe mine in dificultate cu retete de prajituri cand stii bine ca sunt lemn tanase? Foile alea sunt ceva de genul:Freci 2 oua cu vreo 5-6 linguri zahar pudra si zahar vanilat apoi adaugi incetut 100 g miere si 100 g ulei si niste amidon stins in otet plus faina cat se cere. Se framanta bine apoi se imparte in 3 si se coc 3 foi pe dosul tavii. Cand sunt gata reci se ung cu o crema din smantana, nuci si zahar vanilat si se lasa cateva ore sa se moaie foile. This post has been edited by bulina: Oct 8 2008, 02:14 PM |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
bulina (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) io-s o pofticioasa, stii, nu vreau sa te pun in nici o dificultate. saru`mana de reteta. daca o incerc si iasa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) o punem la prajituri
kalua cand esti obosit si beteag cum sint io zilele astea mai bine nu faci nimic. Nu va spun duminica ce de chestii am facut io in bucatarie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) la un moment dat sotul meu zice `stii ce? ia spune-mi ce sa fac si du-te si stai pe canapea` am facut un sos la robot jumate l-am varsat pe jos mai sa inund bucataria ...mai zic? ... nici overtime-ul asta nu trece neobservat, iar cele 20 de ore in plus facute de mine in 6 zile inca au efect. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azi mergem cu sefa la restaurant. as manca niste pheste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iasa sigur prajitura.
Distractie faina la lunch, sa mananci bine un pestoi cat masa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/thanks.gif)
ce freza mi-am tras azi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
sar'na, cleo. Am variat pe tema ta, adica am pus numai ce legume aveam, respectiv, un ardei galben, rosii, cuburi de vinete, conopida (am fiert-o intai un pic) si deasupra am ras cascaval. A si ulei de masline (a inceput sa imi placa la disperare uleiul asta mai ales in salata yummmm). Amu is la cuptor. Sa vedem ce-o iesi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Nu radeti de scorpirescu. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Cum sa radem? asteptam si poza (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
scorpi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
esti absolut ucigatoare. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) iese bun stai fara grija, au legumele astea de sezon un guuust mancai mahi-mahi cu un sos galbejit si niste piure de cartofi, pe scurt, sa ma scuzati va rog: caca-maca (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) desertul vesnic creme caramel a fost ok |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am facut ieri tortilla spaniola. Fata si sotul au fost incantati, dar pe mine nu m-a dat pe spate. Oricum, nu scap. Trebuie sa le mai fac lor, ca tare le-a placut.
Azi fac drob de vinete. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Cum faci drobul de vinete pui reteta te rog cand ai vreme. Suna tare bine.
Eu iar supa de rasol cu galusti ieri am fierta rasolul azi pun zarzavatul si fac galustile, ieri am avut o zi mai plina si n-am apucat s-o termin. Si o mancare de fasole verde cu carnea de la rasol. Ieri spaghete capellini de la Barilla sunt inlove daca pot sa spun asa de ele, cu telemea de oaie la cuptor asa bune ies ca sunt subtiri si branza aia parca se impregneaza in ele si spaghete cu nuci (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 06:17 PM |
|