![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am primit niste fasole pestrita proaspata, cred ca fac o supa din ele.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Au iesit buneee (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Incepand de azi pana duminica: varza anatolica, taci si-nghite (am primit branza de burduf de la stana), shawerma, ciabatta si-o prajitura foarte repede cu mere. Daca mai am timp si chef poate mai fac si o ciorba de burta fara burta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , din piept de pasare.
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cine imi o reteta de prajitura cu mere? Imi trebuie o reteta care blatul sa nu fie ca de chec, sa fie cea traditionala.Mersi mult
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Au iesit buneee (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) ce tu? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) strumfi te-ai uitat la dulciuri la index si n-ai gasit nimic? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ia uite una foarte faina si foarte foarte simpla asa cleo zilele astea tre sa stea departe de bucatarie era sa carbonizez niste aripioare de pui pe gratarul nostru nou si special. asta-i una a doua, am facut o ciorba din piept de curcan si-am trantit bucata intreaga cu gandul c-o tai mai incolo apoi dupa ce-am luat spuma zic hai s-o scot si vreau sa scot ditamai chieptu cu un cutitas (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si cade bucata in zama si-mi sare apa de-aia oparita pe ...fatza (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) si m-am cam fript (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) dar am dat repede cu tinctura de propolis (urat mai miroase) si ca atare eram ok de dimineata. si-am mai facut niste dragalasenii asemenea dar nu le mai stiu. deci cleo`s kitchen is off limits for cleo these days dixit |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
cleo tu, repezita mai esti (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) of
important e ca a iesit ciorba buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
cleo (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) bine ca nu s-a intamplat nimic mai rau (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Sa ma vezi si pe mine ce ma mai ard, mai intru cu cutitul in degete, ce mi se mai intampla la datul pe razatoare a diferitelor chestii... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Strumfito, iti pun eu la deserturi o reteta traditionala de prajitura cu mere (cea pe care o face socrela mea, cea mai buna pe care am papat-o vreodata; eu n-am mai facut-o de ani de zile)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am pe aragaz ciorbita de legume: morcov, conopida , sfecla, pastarnac, orez , ceapa.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
sa va pup si io bulina si kalua daca-i p-asa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
mi-am facut anul asta la semne pe maini arusri taieturi samd de nu se poate. a fost anul culmii culmilor ca io altfel sint tare indemanatica mi-am citit reteta de placinta cu mere si musai sa fac una diseara. wish me luck people! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 11:43 AM |
|