![]() |
![]() ![]() |
![]() |
gloriana |
![]()
Post
#2151
|
Musafir ![]() |
Cleo, astea-s greseli pe fond de oboseala. Ia, odihneste-te matale oleaca!
|
|
|
![]()
Post
#2152
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
`'tzeles sa traiti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
maine fug de-acasa (IMG:style_emoticons/default/super.gif) (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) |
|
|
![]()
Post
#2153
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Chiar ca you need a break, Cleolica.
Uite ca tot am vrut sa zic cica la noi in oras se face curs de bucatar la liceul economic, acum plecam da' tare as face un curs din ala ca sa scurtez timpul petrecut in bucatarie. De ras degetele si eu le rad pe razatoare. Inainte o data cu tocatul mai tocam si juma' de unghie si era tare naspa, vad ca am scapat de faza cu unghiile. Azi am facut pulpe la cuptor unse cu sos de smantana cu usturoi, ulei de masline, ierburi de provence, sare si piper, au iesit niste gustosenii cu cartofi prajiti ca avem fani in casa la cartofi prajiti. |
|
|
![]()
Post
#2154
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
noi iar pe langa gratar zilele astea
il las insa pe omul meu ca-i specialist. ceva steak-uri de vita am sa incerc sa fac niste cuiburi din spuma de cartofi umplute cu ciuperci si un tort pe numele lui mont blanc cu blaturi de bezea si crema de frisca cu piure de castane. este extrem de aratos again...wish me luck girlies (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
Post
#2155
|
Musafir ![]() |
Azi fac un fel de gulas din leberkäse (de-ala de care v-am mai aratat, care se mananca de fapt cu ochiuri si mustar dulce) cu ciuperci si ardei. Cu o salata de castraveti.
|
|
|
![]()
Post
#2156
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu am prestat zilele trecute o friptura mai ciudata(din cauza amestecului ciudat de ingrediente) dar buna tare, carnati proaspeti prajiti cu sos de hrean, peste prajit.
Am in plan ciorba de fasole boabe pentru azi si ardei umplut pentru poimaine. Pentru iarna am umplut camara(lu mama (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca eu stau la bloc): castraveti murati, gogonele, conopida, muraturi asortate, hrean ras, ardei iute in otet cu zahar, zacusca, cimbru si marar uscat. Tare as fi vrut sa pun la murat si niste pepenasi, insa nu am gasit. |
|
|
LostWhispers |
![]()
Post
#2157
|
Musafir ![]() |
Am fost aseara la tara si am pus un butoi mare cu muraturi asortate, peste o luna abia sunt gata abia astept, sunt delicatese (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Azi piept fiert cu salata de varza proaspata din gradina nici nu se compara la gust cu cea cumpara, e asa zemoasa. Ciorba de legume with carne de vita( am scris cu with sa nu fac o cacafonie) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Teo nici eu nu am gasit lubenite de fapt trebuie mici ca marime nu uriase si cat mai verzi noi doamne ce bune sunt murate, punem si vreo 4- 5 mere pt aroma la un butoi de 40 l cam asta e cantitatea si sfecla rosie am pus 2 buc pt culoare nu mai mult ca iasa prea rosi si atunci nu arata bine. |
|
|
![]()
Post
#2158
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
eu am mancat chiar in w-end gogonele, ceva ceva mai trebuie sa se acreasca insa au deja gustul care trebuie
cat depre restul eu m-am oprit la gogosari si castraveti si-asa nu sintem noi mai mancatori eu am facut o lipie turceasca o reteta putin diferita de cea a kaluai si carlionti finlandezi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aseara |
|
|
pescarush |
![]()
Post
#2159
|
Musafir ![]() |
si eu mi-am propus sa pun muraturi asortate in week-end. sa vedem ce-o iesi, n-am mai pus de pe vremea cand eram in Ro. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
Post
#2160
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu am facut porumb fiert the last one cred pe sezon cu snitele de vitel si sosul ala bulgaresc cu castraveti, smantana, nuci, usturoi.
This post has been edited by Master of Norules: Oct 15 2008, 03:35 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 05:32 AM |
|