IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 214 215 216 217 218 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
gloriana
post Oct 10 2008, 05:45 PM
Post #2151





Musafir






Cleo, astea-s greseli pe fond de oboseala. Ia, odihneste-te matale oleaca!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Oct 10 2008, 06:44 PM
Post #2152


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



`'tzeles sa traiti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

maine fug de-acasa (IMG:style_emoticons/default/super.gif) (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 10 2008, 08:34 PM
Post #2153


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Chiar ca you need a break, Cleolica.
Uite ca tot am vrut sa zic cica la noi in oras se face curs de bucatar la liceul economic, acum plecam da' tare as face un curs din ala ca sa scurtez timpul petrecut in bucatarie.
De ras degetele si eu le rad pe razatoare. Inainte o data cu tocatul mai tocam si juma' de unghie si era tare naspa, vad ca am scapat de faza cu unghiile.
Azi am facut pulpe la cuptor unse cu sos de smantana cu usturoi, ulei de masline, ierburi de provence, sare si piper, au iesit niste gustosenii cu cartofi prajiti ca avem fani in casa la cartofi prajiti.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Oct 12 2008, 06:40 PM
Post #2154


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



noi iar pe langa gratar zilele astea
il las insa pe omul meu ca-i specialist. ceva steak-uri de vita

am sa incerc sa fac niste cuiburi din spuma de cartofi umplute cu ciuperci

si un tort pe numele lui mont blanc cu blaturi de bezea si crema de frisca cu piure de castane. este extrem de aratos
again...wish me luck girlies (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Oct 15 2008, 11:00 AM
Post #2155





Musafir






Azi fac un fel de gulas din leberkäse (de-ala de care v-am mai aratat, care se mananca de fapt cu ochiuri si mustar dulce) cu ciuperci si ardei. Cu o salata de castraveti.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Teocris
post Oct 15 2008, 12:17 PM
Post #2156


V.I.P.
*******

Group: Administratori
Posts: 6,891
Joined: 9-November 07
From: Sibiu
Member No.: 2,591



Eu am prestat zilele trecute o friptura mai ciudata(din cauza amestecului ciudat de ingrediente) dar buna tare, carnati proaspeti prajiti cu sos de hrean, peste prajit.
Am in plan ciorba de fasole boabe pentru azi si ardei umplut pentru poimaine.
Pentru iarna am umplut camara(lu mama (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca eu stau la bloc): castraveti murati, gogonele, conopida, muraturi asortate, hrean ras, ardei iute in otet cu zahar, zacusca, cimbru si marar uscat. Tare as fi vrut sa pun la murat si niste pepenasi, insa nu am gasit.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
LostWhispers
post Oct 15 2008, 12:43 PM
Post #2157





Musafir






Am fost aseara la tara si am pus un butoi mare cu muraturi asortate, peste o luna abia sunt gata abia astept, sunt delicatese (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Azi piept fiert cu salata de varza proaspata din gradina nici nu se compara la gust cu cea cumpara, e asa zemoasa.
Ciorba de legume with carne de vita( am scris cu with sa nu fac o cacafonie) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Teo nici eu nu am gasit lubenite de fapt trebuie mici ca marime nu uriase si cat mai verzi noi doamne ce bune sunt murate, punem si vreo 4- 5 mere pt aroma la un butoi de 40 l cam asta e cantitatea si sfecla rosie am pus 2 buc pt culoare nu mai mult ca iasa prea rosi si atunci nu arata bine.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Oct 15 2008, 03:04 PM
Post #2158


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



eu am mancat chiar in w-end gogonele, ceva ceva mai trebuie sa se acreasca insa au deja gustul care trebuie
cat depre restul eu m-am oprit la gogosari si castraveti si-asa nu sintem noi mai mancatori

eu am facut o lipie turceasca o reteta putin diferita de cea a kaluai si carlionti finlandezi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aseara
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pescarush
post Oct 15 2008, 03:06 PM
Post #2159





Musafir






si eu mi-am propus sa pun muraturi asortate in week-end. sa vedem ce-o iesi, n-am mai pus de pe vremea cand eram in Ro. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 15 2008, 03:35 PM
Post #2160


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Eu am facut porumb fiert the last one cred pe sezon cu snitele de vitel si sosul ala bulgaresc cu castraveti, smantana, nuci, usturoi.

This post has been edited by Master of Norules: Oct 15 2008, 03:35 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 214 215 216 217 218 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 05:32 AM