![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
cleo face langosi diseara (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
deci e clar. PE langa ca umblati dezbracate nici mancare nu prea faceti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
am ocupat tot forumu' fac o ciorba careia-i spuneam pseudo-ciorba de burta si-cum vad ca e cea radauteana, apoi lasagna, apoi pogace cu jumari ca facui rost de tot ce trebuie si de dimineata am facut un vagon de clatite. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
As umbla eu mai dezbracata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) dar nu poci ca (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) si mai e si cam frigut. (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) Deci, eu fac asa (inspirata de muza Cleo): ciorba de legume cu carne, taci si inghite si incerc si strudelul ala cu dovleac. |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
sa-mi spui cum va placura profit ca nu-i kalua aici (sa rada de mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si incerc iar macarons, daca-mi ies imi pun stea in frunte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am o bucata de piept de pui la marinat de ieri in lapte si usturoi (ca pt friptura tiganeasca) si cred c-o bag la cuptor cu niste cartofi sau fac cartofi nature a cote (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si mancam cu muraturi ca si-asa am dat iama in toate |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, sunt yummy - yummy. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Copiii n-au fost prea incantati cand au vazut mamaliga, au botezat-o "mamaliga pie". (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pana la urma au urmat indemnul "taci si inghite", ca n-au avut incotro. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
si K. a ocolit carnatii si oul insa a mancat mamaliga care deja avea branza-n ea asa ca m-am declarat multumita.
K e cam sclifosita, nu stiu cu cine-o fi semanand (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) am si eu gargauni cand vine vorba de gustul unei mancari insa macar gust inainte sa zic ca nu-mi place, iar in copilarie mancam orice, mama mereu spune 'cred ca innebuneam sa va vad ca va strambati la toate mancarurile' well de-aia nu-s nici eu nu-s 100% cu toti boii acasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Same here cleo. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Eu am 2 sclifositi in casa. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Asa e, noi gustam macar, dar copiii, daca li se pune pata pe ceva, nu gusta nici picati cu ceara. Cred ca e general valabil. |
|
|
![]()
|
|
noi am avut supa cu galusti (ne cam place), tocanita de vita cu sos de praz care se potriveste grozav cu piure
azi fac niste snitele de pui si ca desert avuram gogosile de zilele trecute si azi cremes |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Am facut si eu o supa de rosii (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Felul doi mazare, desert n-avem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca-s deja franta |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
In weekend am facut ciorba de perisoare, snitele de pui si clatite.
Urmatorul trebuie sa ma gandesc la un meniu, c-avem niste prieteni invitati la masa. Felul 1 vreau sa repet ciorba de potroace (c-a avut succes), desertul fac din nou papanasi, dar n-am deloc inspiratie pentru felul 2. Prietenii astia ce vin la masa sunt ardeleni si la ei se mananca multe feluri de mancare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 07:24 AM |
|