IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 222 223 224 225 226 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
bulina
post Nov 17 2008, 06:58 PM
Post #2231





Musafir






chestie de gusturi ca intotdeauna:)

Frate-miu de exemplu ma pune sa-i fac papanasi prajiti care-i mananca cu smantana si telemea rasa peste . Adica pe limba Kalua: "papanasi pe sarat" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Nov 17 2008, 07:44 PM
Post #2232





Musafir






Ma cunoaste Bulina, nu gluma. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Noi mancam in seara asta pe indiana: linte rosie cu smantana si raita cu rosii. Trebuie sa scotocesc prin dulapuri, sa vad daca mai am niste papadums, sa fac si niste de-astea.

Roxi, sa stii ca eu tot ferma pe pozitii sunt ca nu se da la musafiri (daca nu-s oameni de-ai casei) papanasi. Fa mai bine o crema, ceva, se potriveste oricum mai bine dupa doua feluri consistente de mancare.

Cleolici, eu n-am facut niciodata galuste de Boemia. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Imi cumpar prafuri de la cehi si asa le fac, ies o minunatie. Daca vrei pot intreba o colega, pe ea am auzit-o ca produce asa ceva.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bulina
post Nov 17 2008, 07:49 PM
Post #2233





Musafir






De exemplu Roxa, o crema de zahar ars dar neaparat cu coaja de lamaie rasa prin ea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Asta dulce mananc si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Roxana_
post Nov 18 2008, 11:35 AM
Post #2234





Musafir






Kari, sa stii ca o sa te ascult! Adica n-o sa le dau papanasi la musafiri. La restaurant, asta-i desertul preferat al romanilor.
Si-o ascult si pe Bulina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , ca-i super ideea cu crema de zahar ars. N-am facut asa ceva pana acum, dar nu-i bai.
Aseara am mai 'copt' niste clatite, ca mai aveam compozitie.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Nov 18 2008, 12:49 PM
Post #2235





Musafir






QUOTE(Roxana_ @ Nov 18 2008, 10:35 AM) *
La restaurant, asta-i desertul preferat al romanilor.


Serios? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Baga o crema de zahar ars, sa te tina minte! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Eu vreau sa fac azi tocana de-aia cu felii subtiri de carne de vita si multa ceapa, cam cum a facut cleo la sfarsit de saptamana (de la ea am preluat ideea) cu piure de telina (v-am mai zis ca mie mi se pare mult mai fin decat cel de cartofi) si muraturi.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Nov 18 2008, 07:50 PM
Post #2236


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) aseara am gasit iar niste site-uri unguresti cu fel de fel de minunatii si cum eu am o problema cu dulciurile (facutul lor) trebuie sa m-apuc zilele astea de experimentat (ca vin sarbatorile ...we MUST be prepared (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) )


Roxi mai simpla ca_crema de zahar ars nu exista. ma duc sa caut reteta c-am pus-o sigur

uite-o aici
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Nov 19 2008, 01:44 AM
Post #2237


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



azi am facut niste ficatei de pui la cuptor pe un pat de ceapa (felia taiata mai grosier), infofoliti in bacon sa nu le fie frig (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) i-am servit cu mamaliga
maine fac papricas de pui si pun si niste ciupercute-n el
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Roxana_
post Nov 19 2008, 10:13 AM
Post #2238





Musafir






Multumesc Cleo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Acum imi dau eu seama de ce ne facea mama destul de des in copilarie crema de zahar ars. Pentru ca e foarte simpla (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Nov 19 2008, 11:26 AM
Post #2239





Musafir






Cleolici, pune tu mana si incearca si zi-ne, da-ne mura-n gura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Eu sunt numai la sfarsitul saptamanii viitoare acasa, in rest tot pe drumuri pana la Craciun, dar dupa aceea frec menta 15 zile acasa, deci voi avea timp mai mult decat suficient sa tot fac "chestii". Eu imi pusesem in cap sa m-apuc de retetele maestrului Lenotre...

Azi vreau sa fac o supa groasa, cred ca din fasole mungo. Se vor pierde si niste carnaciori prin ea, ca sa-i placa si lui Mr. kalua.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Teocris
post Nov 19 2008, 02:30 PM
Post #2240


V.I.P.
*******

Group: Administratori
Posts: 6,891
Joined: 9-November 07
From: Sibiu
Member No.: 2,591



Spanac cu ochiuri pentru azi. Mai am si supa cu galuscute pentru copil.
Pentru maine fac niste sarmale de post(varza murata, ciuperci si orez) Am citit undeva de miez de nuca si de seminte de bostan adaugate in compozitia de sarmale. Mai ca ma bate un gand (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Insa cred ca daca pun deastea nu mai trebuie orez, sau ma insel?
N-as pune orez deloc, din cauza de MM, dar nu vreau sa fac cu carne. Are cineva vreo idee cum pot face niste sarmale conforme de post?
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 222 223 224 225 226 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 12:32 AM