![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am decis ce fac felul 2 pentru weekend si anume lasagna dupa reteta lui Cleo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Nici chestia asta n-am mai facut-o pana acum, asa ca m-am gandit sa incerc.
Sunt incantata ca i-am invitat duminica la masa, asa ca pot sa-mi vad linistita de gatit si de celelalte treburi. Pun poze, daca ies aratoase mancarurile! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu ieri o ciorba de fasole cu afumatura mi-era o pofta de foarte mult timp de ciorba asta. Am mancat 2 castroane.
Azi habar n-am cre' ca niste snitele de pui cu pireu si o salata de varza rosie suntem fani la salata asta. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu fac azi cotlete cu vreo caciulita (am un ardei gras care trebuie folosit, mai vad ce mai pun eu pe-acolo) cu cartofi si gulii prajite (separat).
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
noi mancam cu gust varatic azi
fac halloumi la gratar si o salata mare (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
azi am mancat saramura de pui dupa reteta doftoresei
maine fac saramale in foi de vita, vreo ciorba si-un desert cu nume ciudat 'radiera' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Toata saptamana am gatit chestii usoare, din lipsa de timp si chef: supa de pui, snitele si gratar de pui. Ultimele, servite cu muraturi de la socrella. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azi am facut ciorba de vacuta pentru sot. Pentru mine, momentan, sunt suficiente fructe, ciocolata si gustari frugale. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Astazi, ca de obicei sambata .. tur de forta, dar imi iau revansa toata saptamana cand nu gatesc nimic.Asa ca am facut conopida cu maioneza, salata de fasole boabe, ciorba de fasole cu ciolan, varza la cuptor, tocanita de ciuperci, snitele din piept de pui si desert o prajitura.Daca reusesc, pun maine poze.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, ajutor! Am scos crema de zahar ard de la cuptor si s-a crapat un pic de tot in mijloc. Nu-i de rau, nu? M-am luat dupa miros, ca mi s-a dereglat ceasul de la cuptor. Am pus si esenta de vanilie si coaja rasa de lamaie. Miroase f bine (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
O fost laptele prea degresat sau a avut oua prea putine.
|
|
|
![]()
|
|
Roxi cand zgaltai cratita crema e ca piftia? mai ales in mijloc?
nu-i bai daca s-a crapat putin, important e sa se fi intarit in mijloc. Ii trebuie cel putin 40 de minute la cuptor dar nici prea mult sa n-o tii ca pe urma se face ca piatra ponce. De buna sigur e buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Petrecere frumoasa maine |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 11:46 PM |
|