![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, ai avut dreptate, chiar daca s-a crapat un pic in mijloc a iesit buna-buna.
Am scapat de grija acum, tocmai mi-au plecat musafirii. Ciorba a iesit f buna, lasagna a iesit (o sa pun poza la topicul potrivit, dar am pus cam multe foi si parca as fi mai adaugat eu si niste pasta de tomate la compozitie) si crema de zahar ars super. Concluzia: n-am pierdut multa vreme cu nici-una si lumea a fost f incantata de meniu. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Azi mazare cu pui, acu' fierbe in kukta nu mai are mult si e gata. Poate mai fac niste clatite da' I'm not so sure.
This post has been edited by Master of Norules: Nov 23 2008, 06:39 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Le-am facut ieri papanasi modovenesti; se vede treaba ca nu le-am mai facut de ani de zile pentru c-au zis ca ei nu cunosc mancarea asta. Au iesit pufosi si au avut mare succes.
Azi fac snitel din piept de curcan, doua vieneze si doua in crusta de parmezan. Cu salata de cartofi cu castravete pentru restul lumii, pentru mine cu salata de naut. Mi s-a facut tare dor de-o mancare cu varza murata, cred ca maine fac un fel de varza cu carne (si cu carnati afumati in ea). Joi nu gatesc ca ne duce sefu' la un restaurant bengos, iar vineri si sambata fac peste, creveti si dintr-astea pentru ca fiica-mea va fi la ai mei. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am facut o salata de felurite feluri de fasole si naut (conserva gata cumparata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si-am pus si praz (bulina sa nu raza de mini) si ardei gras pt culoare si nitel ulei de masline si zeama de lamaie, sare piper si gata.
Avem o butarie superba la o strada si printre altele fac si 2 feluri de paini monti, mi-am luat una din grau integral si levain (nu stiu ce-i asta, in loc de drojdie pesemne ca aia se numeste levure) am vazut intr-o revistica de la ei si paine din grane Kamut. apoi un truc dragut dar ma duc sa-l scriu la trucuri |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta-i levain-ul.
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Interesant aluatul asta, am mai auzit eu de sourdough, dar eu la facut paine nu sunt maestra.
Poate fac pizza diseara, sper sa fie cu noroc. Prima data am facut blatul prea subtire, a doua oara prea gros, insa a treia oara sper sa fie numa' bun. Mi-e asa de pofta de crema de zahar ars!! Eu mai puneam si esenta de rom in ea, sa nu radeti de mine. Poate fac intr-o craticioara mica mica, numai pentru mine, ca alti amatori nu am. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Happy mai am eu o portie. Vin la mine sa te servesc, c-o fac cu draga inima! Ma tot cert cu barbata-miu ca nu vrea s-o manance si eu nu vreau sa ma 'sacrific', ca bag prea multe dulciuri in mine. Si mama punea esenta de rom.
Inca mai cuget la ce voi gati in weekend! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Si pentru mine si pentru mine! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ador crema de zahar ars!
Ieri am "ras" o prajiturica Maresal.. blat insiropat de cacao, crema de ciocolata + cateva visine usor alcoolizate si glazura de ciocolata. O nebunie! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am facut o ciorba de pui a la grec, apoi intr-o seara gratar din piept de pui (marinat in lapte, usturoi, sare piper- ramane grozav de suculent), apoi niste pastrav-somon 'dres' cu un sos din ulei de masline, rosii si busuioc verde langa sparanghel usor prajit
Ca desert am facut crema de zahar ars. M-a apucat harnicia pe la 8 aseara si nu mai aveam faina in casa sa fac altceva |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mancare n-am prea facut (am prajit niste mahi mahi si am facut niste pateuri cu resturi de branza de prin frigider), dar am fost harnica la dulciuri de Advent. Mi-au iesit si macaroanele lui cleo cat de cat.
Azi fac steakuri din spate de porc cu varza de Bruxelles si cu salata de-aia mica (a inceput vremea salatei asteia si tare ma bucur). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:51 PM |
|