![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi salata de avocado.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Mi-au iesit si macaroanele lui cleo cat de cat. really??? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) cat din 100% perfectiune inseamna 'cat de cat' ? ((IMG:style_emoticons/default/secret.gif) nu-s a lui cleo ca ei nu i-au iesit niciodata (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif) `) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Adica au iesit cam tuflite, las' ca pun poze acusi. Am facut numai cu cacao, de proba.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
au iesit foarte bine kalua
sint lucioase exact cum trebuie, o idee 'dantela' de sub capac trebuie mai lata insa arata tare bine si asa. Eu cred ca la mine sint si migdalele macinate care pesemne nu-s foarte fin macinate si-apoi pana la urma metoda de pregatire. Unii amesteca 'macaroneaza' albus nebatut cu zaharul si pudra de migdale apoi le adauga (din aceeasi cantitate de albusuri ) un meringue italian (facut cu sirop de zahar clocotit la 110-115C ). Oricum dintr-o cantitate micuta iesi foarte multe macaroane. Astept sa scrii impresiile tale. Asta-i (deocamdata) unul din esecurile mele culinare. Trebuie sa-mi gasesc intr-o zi starea zen si sa le mai incerc ca prea-s dragalase (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azi am facut o mancare de mazare cu piept de pui asta vara am avut atata patrunjel in gradina ca puteam sa cosesc asa ca mi-am pus si la congelator gata tocat in pungute micute. Are o aroma fantastica, mai bio de-atat nu exista. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am facut lasagna si pastrav la cuptor cu legume in week-end, luni am avut ficat de vita la tigaie, cu cartofi la cuptor (pentru restul familiei), mancare de naut (pentru mine) si muraturi asortate, iar azi le-am facut cartofi frantuzesti.
Nu stiu ce sa fac maine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ca nu voi avea nici timp, am de umblat cu copchiii pe la scoli. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Vreo idee? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
pesca, sandwichuri sau alta idee, de la mine cetire (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aseara am pus niste cabanos la cuptor intr-o cratita cu capac, se face tare bine, am facut intre timp o mamaliga si-am pus castraveti murati langa si voila in 30 de minute a fost gata.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu azi fac pateu din ficat de pasare, nus ce o sa fac felul 2 poate niste chiftele cu ceva cartofi. Si orez cu lapte.
Maine cred ca fac o supa de rosii ca n-am mai facut demult. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
cleo, pai stai sa vezi ca eu migdalele mele macinate (asa cumparate) le-am mai bagat o tura in blender si apoi le-am dat printr-o sita de-aia de sarma. Bezeaua am facut-o normal. Cred ca daca faceam turnulete mai inalte era mai bine, eu le-am pus blege in tava si s-or mai intins si ele putin. Mie nu mi se par nu stiu ce afacere, sunt bune (si astea cu cacao sunt singurele care ma tenteaza la gust), dar in niciun caz nu mi se va face pofta de ele vreodata.
Eu azi nu gatesc, iar poporul de acasa are inca resturi de ieri, iahnie de fasole cu carnati si solianca. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Buna ideea. Le fac cate un hot dog cand ajung acasa, si am pus fasole la inmuiat sa fac deseara (cu ciolan afumat), dupa ce ne adunam cu totii. Sper sa fi pus destula sa ne ajunga pana pe sambata, ca maine si sambata dimineata voi fi busy si nu mai am timp de gatit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Varza calita fac azi.
Imi sta capul la o ciorba de salata sau una de sfecla rosie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 09:26 AM |
|