IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 226 227 228 229 230 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
Cleo
post Dec 4 2008, 05:31 PM
Post #2271

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

eu de regula ii dau copilului mancare calda la ea deci seara nu-i bai daca mancam mancare rece si ei ii plac sandwichurile asa ca uneori masa e gata in 5 minute

kalua pe mine ma obsedeaza macaroanele pt ca nu mi-au iesit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) insa nu ma las
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Dec 4 2008, 05:42 PM
Post #2272

Musafir

Hai sa ma laud si eu cu realizarile maica-mii din weekend: ciorba de praz (culmea, mi-a placut si mie) si sarmale in foi de vita (pentru omu' meu, eu nu ma ating de ele). Aveam in plan si eu o mancare de mazare cu carne de pui, dar daca mi-a livrat maica-mea mancarea gata facuta, why bother?!

+Quote Post
kalua
post Dec 4 2008, 05:55 PM
Post #2273

Musafir

Iaca ce inversunata-i cleo! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eu una, daca nu-mi iese ceva, nu mai vreau sa fac cate zile am. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Teocris
post Dec 4 2008, 09:19 PM
Post #2274

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Si eu tot asa (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Varza e gata. A iesit buna rau.
Urmatoarea pe lista este fasolea scazuta si salata de ridichie neagra, apoi ciorba de sfacla rosie.

+Quote Post
Cleo
post Dec 4 2008, 10:28 PM
Post #2275

moderator

QUOTE(kalua @ Dec 4 2008, 10:55 AM) *
Iaca ce inversunata-i cleo! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eu una, daca nu-mi iese ceva, nu mai vreau sa fac cate zile am. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

stati asa ca eu ma refer la macaroane (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) care-s atata de dragalase ca TREBUIE sa le pot face si eu ...apoi imi trece. in rest, daca e sa ma gandesc la mancarea chinezeasca si sosul lor de stridii din care am scapat fix atat intr-o mancare incat mi s-a luat pe veci

+Quote Post
Master of Norule...
post Dec 5 2008, 07:26 PM
Post #2276

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Eu nu ma gandesc la mancare chinezeasca mie mi s-a luat mai demult ca nici nu mai pun gura.

Ieri am facut chiftele si cum au iesit tare bune, am mai facut si azi de data asta la cuptor cu cartofi gratinati tot la cuptor.
Sa va zic cat sunt de cu capul in nori, ma duc la Auchan si mi s-a facut o pofta teribiloasa de salata de sfecla rosie si ii zic celui care punea sa-mi puna si mie 200 de grame, imi pune si nus la ce m-am uitat ca am uitat casoleta acolo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cand sa pun mancarea imi aduc aminte de salata si ce sa vezi ca nu era pe bon.
Asa ca maine daca gasesc la piata bag o salata de sfecla rosie cu nuci.

+Quote Post
kalua
post Dec 5 2008, 08:08 PM
Post #2277

Musafir

Eu fac azi friptura rulata de vitel cu sos de smantana si tagliatelle bicolore.

Maine si poimaine sunt absolvita, mananc ce pregatesc altii.

+Quote Post
Master of Norule...
post Dec 6 2008, 09:16 AM
Post #2278

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Roxanica ii ceri reteta de ciorba de praz si o scrii please cand ai vreme, as incerca si eu sa mai diversific ciorbele.
Azi vreau sa fac briose cu cascaval si sunca sa vad ce-or iesi. I'm curios. Cre' ca incerc prima reteta a kaluei de la muffins, dar fara zahar.

+Quote Post
Cleo
post Dec 6 2008, 03:40 PM
Post #2279

moderator

eu am scormonit prin congelator ca prea-i ticsit si-am gasit ciorba de burta, niste mancare de masline si-am mai scos niste fasole pastai pusa acolo din gradinita mea, ceva zuchini, butternut squash, ceva carne de vita cred ca fac un ghiveci de legume. Aseara am facut niste biscotti cu cranberry (merisor?) si migdale parce que fistic n-am avut si fiind la a 2-a tentativa de biscotii ma declar multumita. Adica sint ei pezmenti dar daca-mi sparg smaltul dintilor ce-am facut? Deci am pus si putin unt in coca si-au iesit exact cum imi doream. Am mai scos si niste patrav somonit sa vad cum il prepar diseara si ....am incalecat pe-o sa

+Quote Post
Roxana_
post Dec 7 2008, 07:52 PM
Post #2280

Musafir

Am reusit sa fac azi o mancare de mazare, fara carne si barbata-miu a fost mega-incantat. El nu suporta gustul pe care-l ia carnea din mancare a 2 a zi. Asa ca m-am decis sa pregatesc mancarea fara carne si fac alaturi friptura. In loc de pasta de tomate, am folosit o conserva de rosii bio, cumparata de la mega image pe care le-am pus un pic in blender. O sa mai cumpar, ca mi-au placut.

MoN, nu te uit cu ciorba de praz, cum nu te-am uitat nici cu pozele cu mobila. Trebuie doar sa-mi fac un pic de timp.

+Quote Post

262 Pages V  « < 226 227 228 229 230 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 12:20 PM