![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Taman tura asta am uitat sa iau fotaru' cu mine! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) S-au intrecut la prajituri, mai ales ieri, cred c-aveau 20 de feluri, care de care mai dragalase. A fost prima data cand au facut si macaroane, roz si verzi (la gust nu erau nu stiu ce si-am observat ca nici nu se prea inghesuia lumea la ele). Poate-i tine obiceiul asta ca noi iar semnam condica la ei saptamana viitoare.
Ai mei au mai fost foarte incantati de-o supa-crema (nu foarte deasa) de ardei gras, pe mine nu m-a dat pe spate. Si ne-a zis chelnerul ca e o supa foarte apreciata de lume. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
m-a atras the magic word macaroane (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
hii! sa nu le faci tu poze (IMG:style_emoticons/default/weep.gif) sa ma mai inciudesc putin (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu as manca ceva asa in seara asta si nu stiu ce. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am facut supa de curcan, mai bine zis am scos-o din congelator si am fiert taietei in ea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , mancare de spanac, roast beef si cuib de viespi. Daca il pot face pe mr. photobucket sa mearga, va arat si voua cuiburile. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu mi-a reusit framantatul in masina de paine, si dupa ce am irosit curent timp de o ora jumate, a trebuit sa framant cu mana. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Dar acum stiu ca pot si eu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Fetele, am gatit si eu ceva (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Supa de rosii, si mancare de vinete. Am mancat de la o colega si mi-a placut, dar nu cred ca mai repet faza ca se prajesc vinetele si inghit frate la ulei...Le-am scurs eu, dar oricum... Maine daca mai am putere fac si o varza calita... Fain Pesca, abia astept sa vad |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
3A, nici eu nu-s prietena cu vinetele. Imi cad greu la stomac, fie ca sunt in salata, fie in mancare, musaca sau zacusca.
Pesca (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) totusi e ciudat. Am auzit de persoane care fac cozonac in masina de paine. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si eu as face o supa de rosii, sa vedem cum am vreme azi.
Azi snitele de pui cu cartofi gratinati la cuptor, salata de varza rosie si un tiramisu sper sa apuc sa-l fac. Mie imi plac vinetele de as manca zilnic. N-am nimic de la ele si ca vinetele fac si avocado. La inceput cand am mancat prima oara am zis ce e asta ca n-are nici un gust, acum ne place ca e cremos si cu tortillas merge bine de tot. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu fac azi o salata multicolora de leguminoase (tot felul de fasole si de linte plus naut) si pentru Mr. kalua oi taia si niste cabanos in ea.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxy, cred ca a fost cantitatea prea mare si nu a putut-o invarti elicea mea. Dar nici nu ma joc cu cantitati mici, ca ma pun ai mei rapid sa repet. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Photobucket n-a mers aseara, sa vedem, poate deseara. Saptamana asta cred ca nu mai gatesc pana joi seara, cand trebuie sa fac snitele pentru pot luck pe vineri, la job, ca voi fi iarasi intr-o alergatura. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
eu nu stiu cum functioneaza masinica de paine dar eu de craciun cand fac cozonaci din 2 kile de faina, amestec cu mana toate cele apoi impart coca in 4 si asa o framant la malaxor, apoi le impreunez pe toate si las coca la crescut.
Pesca vezi ca uneori e-n special malaxorul Kitchen aid pe la Canadian tire de ex si zau ca merita investitia. Eu il am de 4 ani si-s topita dupa el. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Din 2 kg Cleo? (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif)
Eu am facut din 1 kg de faina. Probabil ca daca faceam ca tine si imparteam in 2 aluatul, iesea. Am vazut ca e cam mult cand l-am bagat acolo, dar am sperat ca-l pacalesc. (IMG:style_emoticons/default/innocent.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 12:04 PM |
|