IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 228 229 230 231 232 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
Fanny
post Dec 8 2008, 07:23 PM
Post #2291

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Ce vrednicie aici. Cred ca de-asta m`o palit si pe mine.
Fac fasole verde cu pui si snitele (pentru maine).
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Dec 8 2008, 07:29 PM
Post #2292

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(pescarush @ Dec 8 2008, 12:20 PM) *

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
din 2 kile tu ca dau si la pretenari
cine vrea sa fie prietena cu mine? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
3A
post Dec 8 2008, 08:34 PM
Post #2293

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

Eu, eu!!!

Roxi, eu doar pe alea simple coapte le suport, dar nu mia pot sa le mananc ca inainte...
Cred ca nu e neaparat de la stomac, ar putea fi de la ficat sau bila (nu stiu care din ele) sensibilitate mai mare.

OT: Faina ninsoarea pe forum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Dec 9 2008, 12:07 AM
Post #2294

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/help1.gif) (IMG:style_emoticons/default/help1.gif)
Duminica seara trebuie sa fac ceva de dus cu mine la serviciu luni. Am la dispozitie numai vreo doua ore pentru pregateala si m-am gandit sa fac o prajitura de-aia cu gem si albus cu nuca pe deasupra. Pe langa asta as mai face un fel de placinta cu branza sarata, cu foetaj cumparat. Cu ce as mai putea umple foetajul, tot pe sarat? Ciuperci nu merg ca sunt multi care nu le agreeaza, carne (tocata) iar nu merge, ca ar trebui s-o tin mai mult de 24 ore in frigider.

Subscriu la ce-a zis cleolica despre Kitchen Aid (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , e masina masinilor de bucatarie.

+Quote Post
Master of Norule...
post Dec 9 2008, 12:17 AM
Post #2295

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Si eu ma gandeam sa renunt la ea ca al meu sot a zis o iei p-aia si o s-o strergi de praf ca la de cate ori faci tu paine. Anw voi vedea.
Pe sarat grea incercare fara ciuperci, mai merge sa faci cu spanac poate da' rulada gen rulada bechamel si iese buna buna. Si cu carnati ar arata bine sau cu oua fierte tari sau amestecatura cu carne de la fajitas cu niste castraveti murati in ea. Altceva nu mai stiu.

+Quote Post
Cleo
post Dec 9 2008, 03:24 AM
Post #2296

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(kalua @ Dec 8 2008, 05:07 PM) *

(IMG:style_emoticons/default/super.gif)

vad c-a zis si MoN cu carnaciorii uite ce dragalasenii, mai picanti mai dulci, eventual unii presarati cu susan ceilalti fara ca sa-i deosebeasca la o adica
(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/Knackis-feuillet-s---04.jpg)

sau umplutura de spanakopita daca or fi amatori, impachetata in mini triughiuri
(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/mini.jpg)

la placinta cu branza mi se pare tare de efect cum fac bulgarii banitsa lor
(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/banitsa.jpg) ;(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/pastry.jpg)

+Quote Post
Roxana_
post Dec 9 2008, 09:53 AM
Post #2297

Musafir

Am mai vazut pe la patiseriile noastre si umplutura de masline, dar e chestie de gust. Sau de exemplu branza s-o amesteci cu spanacul.
Kalua, dar de data asta trebuie sa faci tu pregatiri? Ca stiam ca ceilalti te cinstesc pe tine; parca asa era datina la voi.

+Quote Post
Master of Norule...
post Dec 9 2008, 10:06 AM
Post #2298

V.I.P.

Mai poti amesteca ricotta ca tot o folositi voi cu spanac, poate iese ceva bun.
Eu am facut ieri tiramisu da' am pecit crema. Am pus repede crema cu galbenusuri in mascarponele batut si crema nu era rece rece si mi s-a taiat, m-apucara niste draci. Graba strica treaba, eram intr-o viteza si cand sunt in viteza pecesc ceva. Anw l-au mancat ai mei si am avut si un musafir un prieten de lui mr. Mon, s-a terminat rapid. Cre' ca mai fac o data saptamana asta, mai spre wee ca nu mi s-a terminat pofta. Merge si mascarponele de Prodlacta, mai bune e ala de Fiorel da' aici nu se gaseste si ma enerveaza ca nu se gaseste frisca naturala. Anw ne facem plinul cand ajungem acasa cu mousse-urile. Mai am niste mascarpone maine fac niste crema d-aia cum a pus Fanny la desert cu mango, da' pun ananas.
Ieir pana la urma am facut fajitas si am incercat salata de varza rosie cu porumb si iaurt( in loc de maioneza) am pus si o lingurita de mascarpone sa iasa mai cremoasa da' nu mi-a placut combinatia, tot mai buna salata simpla de varza rosie.
Si am facut si o portie mica de zacusca 2 borcanele. Buna tare am mancat deja juma' de borcan.

+Quote Post
Roxana_
post Dec 9 2008, 10:24 AM
Post #2299

Musafir

MoN, azi dimineata, cat pe ce sa nu mai ma trezesc, ca visam ca mancam tiramisu (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , asta pentru ca te-am auzit ieri ca faci.

+Quote Post
Master of Norule...
post Dec 9 2008, 10:28 AM
Post #2300

V.I.P.

Roxi daca erai in oras iti aduceam o portie. Aseara i-am dus si prietenei mele bune.
Offtopic: Asa ma bucur ca ne-am regasit cu prietena din Pitesti, asa bine ne intelegem.

+Quote Post

262 Pages V  « < 228 229 230 231 232 > » 
Closed TopicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 04:27 PM