IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 229 230 231 232 233 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
kalua
post Dec 9 2008, 02:02 PM
Post #2301

Musafir

Nu m-apuc eu sa fac banita cand avem bulgaroaica get-beget acolo si ne alinta de cateva ori pe an cu asa ceva. Apropo, ea o face normala, ca o placinta, iar de aia din poza a zis ca n-a vazut in Bulgaria niciodata, numai in Grecia.
Carnaciori nu vreau sa fac, nici pateuri, nici trigoane, n-am chef sa stau sa lichesc chestii mici. Poate pana la urma fac numai aia cu branza si la revedere.
Rox, s-au schimbat regulile, ajunsese departamentul nostru (si numai el aproape) sa-ntinda mese pentru toti.

Imi propusesem sa fac azi spaghetti cu sos de rosii, dar daca s-a ivit ocazia sa-mi iau juma de zi de concediu dupa doua ore de "munca", am tras o fuga la magazinul cu delicateturi si m-am intors victorioasa cu o salata Princess de creveti (cu ananas, sparanghel, ciuperci, marar), fromage de chevre, inca un fromage de-ala cu putrezitura incretita si rosiatica si doua steakuri, binenteles de vita bio si fericita, de-aia care si-a petrecut timpul liber pe pajiste. Deci deseara execut carnea, trebuie sa-l trimit pe Mr. kalua sa cumpere salata si ori fasole verde, ori varza de Bruxelles.
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Dec 9 2008, 02:22 PM
Post #2302

Musafir

Cleo, si eu vreau sa fiu prietena ta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu am vineri pot luck si le fac snitele, ca merg repede. Si anul trecut am adus tot snitele, si daca tot le-au placut, mai fac si anul asta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Cleo
post Dec 9 2008, 05:21 PM
Post #2303

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

3a si pesca group hug, erati deja pe lista (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Am facut aseara o supa cu taitei.

despre banitsa bulgareasca asa zice wiki insa bulina mi-a aratat o placinta gata de bagat in cuptor asamblata asa serpuit luata de la magazin grecesc. Musai s-o incerc ca tare-i aratoasa.

+Quote Post
albinuza
post Dec 9 2008, 05:46 PM
Post #2304

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu am facut aseara budinca din carne a lui Kalua! A iesit buna tare maaaii (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Numai ca la taiere s-a cam imprastiat. Oare am taiat.o prea calda?
Si planuiesc sa fac si varza anatolica sapt asta! Sper sa o si fac daca tot planuiesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
happyCat
post Dec 9 2008, 06:05 PM
Post #2305

Musafir

Pentru carnaciorii aia micuti inveliti in aluat am gasit o denumire intr-una din cartile mele: pigs in blankets. Mi s-a parut tare hazlie.

+Quote Post
kalua
post Dec 9 2008, 06:27 PM
Post #2306

Musafir

Hi hi, happy! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La noi in familie toate celea invelite in aluat erau "in capot".

Mie-mi place cand ma lauda albina, dar tura asta pe Leea trebuie s-o aplauzi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
albinuza
post Dec 9 2008, 06:35 PM
Post #2307

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Sa innebuensc daca sub reteta nu scrie Kalua!
Da oricum buna rau! da de ce nu s-a prins mai tare stie careva? Adica de ce s.a sfaramat cand am luat-o dn tava? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Cleo
post Dec 9 2008, 06:36 PM
Post #2308

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) happy
eu am mancat la niste prieteni niste purcei in patura insa era numai compozitita de carnat si chiar mi-au placut desi nu-s amatoare de semipreparate

albi n-avea destul ou sau ce leaga compozitia probabil si o fi fost si pt ca era calda
de ex si lasagna calda in comparatie cu cea rece se taie cu totul altfel

+Quote Post
pescarush
post Dec 9 2008, 07:07 PM
Post #2309

Musafir

QUOTE(albinuza @ Dec 9 2008, 10:46 AM) *
Si planuiesc sa fac si varza anatolica sapt asta! Sper sa o si fac daca tot planuiesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Si eu la fel, Albi. Am citit reteta si pare yummy.
Cleo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Dec 9 2008, 10:39 PM
Post #2310

Musafir

Albina nebuna, albina nebuna! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Cleo, de-abia astept retete de supa din cartea noua. Am si-o doleanta: sunt cumva si retete de supe-spuma? Fac astia de la Hiltonul local niste supe de-astea care ma baga in boale. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Am vazut ceva la televizor care mi-a dat peste cap toata teoria prajitului carnii: a vorbit un bucatar ca se face carnea medium sau rare nu prin timpul diferit de prajit, ci numai prin timpul in care carnea se odihneste dupa prajit. Si ce sa va spun, bucatile de carne facute asa cum a zis el aratau medium si rare si-nca ca la carte. Asta se intampla intr-un restaurant, in timpul normal de lucru, deci nu era timp de prostii acolo. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Trebuie sa-ncerc si eu metoda asta.

+Quote Post

262 Pages V  « < 229 230 231 232 233 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 04:24 PM