IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 231 232 233 234 235 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
Cleo
post Dec 14 2008, 01:22 AM
Post #2321


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



deci ma prepar oficial pt o noua tentativa de macaroons (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
am separat galbenusurile de albusuri (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
asta-i primul pas si se intinde pe 2-3 zile
stay tuned

azi am facut niste spaghette din multi cereale si din galbenusurile oualor sacrificate, un soi de sos carbonara dar am pus piept de pui taiat bucati mici si maghiran (ca stiti ca e prieten bun cu carnea de pui) si a iesit o grozavenie
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Dec 14 2008, 10:20 AM
Post #2322


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Pai Cleolica, acolo e baiul la albusurile la cutie pt. orice care seamana cu bezeaua albusurile trebuie sa fie extrem de proaspete ca sa se bata bine bine si sa nu-si piarda din consistenta. Eu atatea bezele am facut la viata mea de acum sa nu mai vad bezele sau orice care seamana cu gustul de bezea. Poti pune si putina zeama de lamaie, nu multa ca primesc apoi un gust acrisor si asta le ajuta pe albusuri sa se bata mai bine.
Cand le pui in tava tre' sa stea tari altfel se pleostesc. Daca nu ti se par destul de tari le poti pune si pe baie de aburi (da' oala cu albusuri sa nu atinga apa care fierbe) cateva minute.
Aluatul de chec nu-i asa de pretentios, da' bezelele sunt pretentioase.
Multa bafta la macaroane.

Am facut acum 2 zile ciorba de praz, mai dupa ureche da' mi-a placut, o sa mai fac am acrit-o cu zeama de varza.
Azi cre' ca niste snitele de pui cu ceva garnitura inca nu stiu ce numa' cartofi sa nu fie ca m-am saturat rau de ei.
Mi-am luat de la piata sfecla rosie asa ca maine prestez si o salata de sfecla rosie.

This post has been edited by Master of Norules: Dec 14 2008, 11:08 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
LostWhispers
post Dec 15 2008, 02:38 PM
Post #2323





Musafir






I need a little help, imi spuneti cum faceti salata de rucola, eu o fac cu ulei de masline si putina sare, atat dar parca mai lipseste ceva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pana acum daca am facut de 5 ori maxim asta pt ca am descoperit o tarziu necrezand ca imi va placea dar m am inselat, chiar e f gustoasa. . Si inca ceva la ce mancaruri o asortati?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fanny
post Dec 15 2008, 03:01 PM
Post #2324


Moderator Global
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 5,946
Joined: 17-January 07
From: Bucuresti
Member No.: 1,055



Sa vedem daca functioneaza linkul:
idei
Go to the top of the page
 
+Quote Post
LostWhispers
post Dec 15 2008, 04:26 PM
Post #2325





Musafir






Multumesc Fanny (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Dec 15 2008, 06:28 PM
Post #2326


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



uite si aici o salatica faina , totusi cu pepene rosu s-ar putea sa fie o problema (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

MoN la macaroane se 'cer' albusuri statute de 2-3 zile, nu proaspete.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Dec 15 2008, 06:36 PM
Post #2327





Musafir






Copilu' sarbatoreste ziua onomastica si si-a dorit spanac cu ochiuri. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
LostWhispers
post Dec 15 2008, 08:51 PM
Post #2328





Musafir






QUOTE(Cleo @ Dec 15 2008, 07:28 PM) *
uite si aici o salatica faina , totusi cu pepene rosu s-ar putea sa fie o problema (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

MoN la macaroane se 'cer' albusuri statute de 2-3 zile, nu proaspete.


si ceapa o exclud in rest e super. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Dec 16 2008, 11:30 AM
Post #2329


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Ieri partea carnoasa de la fajitas cu iahnie de fasole simpla fara carne si castraveti murati.

This post has been edited by Master of Norules: Dec 16 2008, 11:30 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Dec 16 2008, 01:16 PM
Post #2330





Musafir






Azi fac varza de Bruxelles gratinata.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 231 232 233 234 235 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 04:44 PM