![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#2321
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
deci ma prepar oficial pt o noua tentativa de macaroons (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
am separat galbenusurile de albusuri (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) asta-i primul pas si se intinde pe 2-3 zile stay tuned azi am facut niste spaghette din multi cereale si din galbenusurile oualor sacrificate, un soi de sos carbonara dar am pus piept de pui taiat bucati mici si maghiran (ca stiti ca e prieten bun cu carnea de pui) si a iesit o grozavenie |
|
|
![]()
Post
#2322
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Pai Cleolica, acolo e baiul la albusurile la cutie pt. orice care seamana cu bezeaua albusurile trebuie sa fie extrem de proaspete ca sa se bata bine bine si sa nu-si piarda din consistenta. Eu atatea bezele am facut la viata mea de acum sa nu mai vad bezele sau orice care seamana cu gustul de bezea. Poti pune si putina zeama de lamaie, nu multa ca primesc apoi un gust acrisor si asta le ajuta pe albusuri sa se bata mai bine.
Cand le pui in tava tre' sa stea tari altfel se pleostesc. Daca nu ti se par destul de tari le poti pune si pe baie de aburi (da' oala cu albusuri sa nu atinga apa care fierbe) cateva minute. Aluatul de chec nu-i asa de pretentios, da' bezelele sunt pretentioase. Multa bafta la macaroane. Am facut acum 2 zile ciorba de praz, mai dupa ureche da' mi-a placut, o sa mai fac am acrit-o cu zeama de varza. Azi cre' ca niste snitele de pui cu ceva garnitura inca nu stiu ce numa' cartofi sa nu fie ca m-am saturat rau de ei. Mi-am luat de la piata sfecla rosie asa ca maine prestez si o salata de sfecla rosie. This post has been edited by Master of Norules: Dec 14 2008, 11:08 AM |
|
|
LostWhispers |
![]()
Post
#2323
|
Musafir ![]() |
I need a little help, imi spuneti cum faceti salata de rucola, eu o fac cu ulei de masline si putina sare, atat dar parca mai lipseste ceva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pana acum daca am facut de 5 ori maxim asta pt ca am descoperit o tarziu necrezand ca imi va placea dar m am inselat, chiar e f gustoasa. . Si inca ceva la ce mancaruri o asortati?
|
|
|
![]()
Post
#2324
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sa vedem daca functioneaza linkul:
idei |
|
|
LostWhispers |
![]()
Post
#2325
|
Musafir ![]() |
Multumesc Fanny (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
Post
#2326
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
uite si aici o salatica faina , totusi cu pepene rosu s-ar putea sa fie o problema (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
MoN la macaroane se 'cer' albusuri statute de 2-3 zile, nu proaspete. |
|
|
kalua |
![]()
Post
#2327
|
Musafir ![]() |
Copilu' sarbatoreste ziua onomastica si si-a dorit spanac cu ochiuri. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
Post
#2328
|
Musafir ![]() |
uite si aici o salatica faina , totusi cu pepene rosu s-ar putea sa fie o problema (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) MoN la macaroane se 'cer' albusuri statute de 2-3 zile, nu proaspete. si ceapa o exclud in rest e super. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
Post
#2329
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ieri partea carnoasa de la fajitas cu iahnie de fasole simpla fara carne si castraveti murati.
This post has been edited by Master of Norules: Dec 16 2008, 11:30 AM |
|
|
kalua |
![]()
Post
#2330
|
Musafir ![]() |
Azi fac varza de Bruxelles gratinata.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 04:44 PM |
|