![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
azi fac chili con carne
daca pun eu fasolica direct din conserva are ceva? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-are nica, ce sa aiba? Numai sa fii atenta sa nu le fierbi pana le faci terci.
Si eu am in plan un chili con carne in viitorul foarte apropiat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
eu nu l-am incercat inca (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) insa-mi vine omul de pe drumuri si trebuie sa fac ceva urgent asta printre teme si restul de trebusoare
in w-end mi-a virusat cupilu (fara sa vrea desigur (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) laptoc-ul si aseara a trebuit sa-mi reinstalez toate cele (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-ar fi timpul sa aiba aparatul ei? Ce zice Mos Craciun de treaba asta? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Chili-ul e numai bun pentru un barbat venit de pe drumuri, sa ai grija si de-o painica alba pe langa el. |
|
|
![]()
|
|
shht sa nu te-auda Mosu! Avem 2 in casa, deocamdata a vrut nintendo DS si asta va primi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mi-a iesit cam ciorba chilli-ul si crez ca nu trebuia (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si n-am pus 2 litri de zeama am pus 1L jumate. E ca o ciorba sau ba? Ca pe internet arata a mancare. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) i-am facut copilul un chec in 3 culori sa duca maine la copii dar l-am pus in tava de aragaz sa iasa mai multe cubulete. Anul trecut le-am facut in forma de chec si-am dat fecare felie in 2 si pe langa invatatoare au venit si cativa copii sa-mi multumeasca si sa-mi spuna c'etait tres bon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a fost tare draguta faza |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
E cam mancare chilli-ul, nu ciorba.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu fac azi ciorba falsa de burta (cu ciuperci pleurotus in loc de burta)
|
|
|
![]()
|
|
E cam mancare chilli-ul, nu ciorba. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) o dreg diseara daca-i pe-asa cred ca depinde si de carnea tocata, poate si de fasole ca eu am pus-o cu 3 minute inainte sa sting focul invata fata cat traieste. De regula pun apa cu masura insa aseara eram intr-o mare viteza, compunere pt cupilu, prajituri, mancarica si ma batea gandul sa fac pe interesanta si sa coc niste painite sa le scobesc de miez si sa le folosesc pe post de farfurie pt chilli. Apoi m-am uitat la ceas si m-am potolit. Fetele din Ca stiu probabil de la tim hortons cum arata. De la fast-food n-am gustat insa mi-a placut ideea. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apoi de-aia ti-o iesit ciorba, ai pus fasolea mult prea la urma...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ieri am facut friptura de rumpstake (habar n-am care parte e de la vita poate stie Kalua) sau ceva de genul scria pe eticheta, buna tare o sa mai fac si friptura de porc cu pireu si salata de sfecla rosie cu nuci, pasta de peste, pasta de branza cu marar, salata de ciuperci, pui si maioneza, painite cu mozzarella la cuptor si tarta cu mango si mure, fructele s-au cam dus la vale ca crema era inca moale, azi in schimb s-a asezat bine crema, altadata o sa fac tarta cu o zi inainte. La tarta am facut crema de la tiramisu si iese beton de buna.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 11:38 PM |
|