IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 233 234 235 236 237 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
kalua
post Dec 18 2008, 01:33 PM
Post #2341

Musafir

Rumpsteak (pe germana), rump steak pe engleza britanica e un steak taiata din roastbeef, care la randul lui e din pulpa vitei.

Eu fac azi iar, la cererea publicului, varza de Bruxelles.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Dec 18 2008, 02:20 PM
Post #2342

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

eu am dres ieri chilli-ul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) apoi am facut niste snitele din pulpa de pui, partea de sus, apoi o placinta cu mere apoi m-am dus la culcare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kalua
post Dec 19 2008, 09:49 AM
Post #2343

Musafir

Eu vreau sa fac azi lasagne sau chili. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cred ca pana la urma chili fac, ca-i mancare de iarna la noi. Dar cu fasole alba, la conserva.
Duminica trebuie sa fac si eu un munte de snitele si-un deal de salata de cartofi cu castravete pentru ca asta am de dus la mancarea de Craciun de luni de la serviciu.
Dupa cum vedeti, sunt pe urmele lui cleo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
janis
post Dec 19 2008, 12:22 PM
Post #2344

Obsedat

Group: Dependent
From: In nori...
Member No.: 4,029

Azi o sa fac turta dulce si pentru brad si pentru cadouri, si ma gandeam sa fac si briose cu miez de piure de castane si visine. Cine a incercat mai multe retete pentru aluatul de la briose imi poate recomanda ceva ce ar merge cu ideea mea? Pana acum am folosit o reteta tot de pe site cel cu fructe, dar ma gandeam ca acum s-ar potrivi un aluat mai consistent.

+Quote Post
janis
post Dec 19 2008, 04:19 PM
Post #2345

Obsedat

Pana la urma am facut tot aluatul pentru briose cu fructe de pe site si au iesit bine.

+Quote Post
kalua
post Dec 20 2008, 03:29 PM
Post #2346

Musafir

Daca cleolicii i-aiesit chili-ul prea lichid, eu l-am lasat cam mult pe foc si a cam fost lipsa de sos. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Din resturi am facut azi chili de Szeged (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , adica am adaugat niste varza murata la el.

+Quote Post
Cleo
post Dec 21 2008, 01:12 AM
Post #2347

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

clar n-a fost saptamana chiliului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
la noi se gaseste carne gata tocata si cum comoditatea isi spune cuvantul asta si cumpar, insa de la magazin la magazin sint diferente mari in calitate si a mea parca a lasat zeama mai multa si-a ramas asa o carne cu mutra de zgarciuri (exagerez) insa clar n-a fost de buna calitate (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) si desi stiu uneori n-am timp s-ajung la magazinul unde-i excelenta carnea si uite asa

aseara am facut chifetele (carne buna de data asta), azi am facut iar piure de catofi si niste friptura tiganeasca

apoi am gasit o retea draguta cu strat de ciocolata neagra amestecata cu nuci/alune/migdale apoi ciocolata alba amestecata cu putina frisca apoi iar ciocolata neagra. Toate bune si frumoase insa dupa o zi ca asta in loc de 100 g frisca am pus 200, apoi cu fiecare strat trebuia data tavita la rece si eu din graba am pus in congelator si cum s-or fi miscat toate cele acolo ca mi-a curs jumatate de ciocolata alba pe o multime de pungi samd (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) azi daca stiam ce m-asteapta ramaneam la orizontala!

+Quote Post
janis
post Dec 26 2008, 04:59 PM
Post #2348

Obsedat

As vrea sa gatesc ceva pentru cina astazi cu castane, adica orez, carne de porc si castane, si nu stiu ce sos sa fac pe langa castane, sa se potriveasca si cu orez, carnea cred ca o sa-l prepar pur si simplu pe gratar. Cred ca am vazut ceva asemanator pe site, dar caut de jumatate de ora deja si nu gasesc. Cred ca a fost un sos gen dulce-acrisor.

+Quote Post
kalua
post Dec 26 2008, 05:11 PM
Post #2349

Musafir

Mie orezul nu mi se pare ca se potriveste, dar daca asta vrei, asta sa fie pe farfurie! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pai faci un sos din supa, vin, bucatele de mere, eu l-as lega cu smantana groasa.

Eu as face asa: as praji usor niste bucatele mici de costita si le-as aseza pe hartie de bucatarie. Apoi as pune un pic de supa la fiert, castanele in ea, cand au supt aproape tot lichidul as adauga vinul si bucatelele de mar, n-as mai lasa mult pe foc, ca sa nu se inmaoie merele de tot, as amesteca cu costita, smantana, potrivi de gust cu toate celea.

+Quote Post
janis
post Dec 26 2008, 05:37 PM
Post #2350

Obsedat

Initial si eu cu mere am vrut, dar nu avem mere, si aici toate magazinele sunt inchise. Hm, ma duc totusi sa caut mere, mi-am amintit de un non-stop unde s-ar putea sa aiba...suna atat de delicios reteta. multumesc:)

+Quote Post

262 Pages V  « < 233 234 235 236 237 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 12:17 PM