IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 234 235 236 237 238 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
kalua
post Dec 26 2008, 06:25 PM
Post #2351

Musafir

N-ai vreo gutuie prin casa? Sau, asa, de stejar-extrema urgenta, o conserva cu compot de caise sau piersici?
Go to the top of the page

+Quote Post
janis
post Dec 26 2008, 06:35 PM
Post #2352

Obsedat

Group: Dependent
From: In nori...
Member No.: 4,029

gata am gasit 2 mere:D ma apuc urgent de gatit:)

+Quote Post
kalua
post Dec 28 2008, 02:09 PM
Post #2353

Musafir

Zilele astea am mancat file Wellington (la soacra-mea), medalioane de porc cu ciuperci si sos (la socru-meu). Azi trebuie sa folosesc ce mai am prin frigider pentru ca maine plecam, in orice caz am o salata de avocado in plan.

+Quote Post
Cleo
post Dec 28 2008, 09:35 PM
Post #2354

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Am un dovleac spaghetti pe care am sa-l pun la cuptor cu jumatatile golite de samburi in sus, uns cu putin ulei de masline, piper si sare si-apoi cand s-o coace vad ce-i mai fac sa-l plantez langa niste cotlete de porc la tava.

+Quote Post
kalua
post Jan 5 2009, 12:30 AM
Post #2355

Musafir

Ce mai faceti, bre, de mancare?
Eu as face maine niste sarmale (primele din viata mea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) ca n-am avut nici de Craciun, nici de Revelion. Si mai vreau sa fac un tort imbracat in fondant, dar nu m-am gandit inca la model, ca astea se fac mai mult pentru fatza de fapt.

+Quote Post
happyCat
post Jan 5 2009, 04:46 PM
Post #2356

Musafir

N-ai facut sarmale pana acum, Kalua? Succes sa ai daca te hotarasti sa le faci.

Eu am facut zilele astea salata de boeuf, dar sa vedeti, n-am gasit in ziua aia acrituri pe nicaieri, asa ca am pus masline verzi din alea mai acre si a iesit buna. Lui mr Happycat i-am facut fara acrituri, ca nu ii plac, si a zis ca e super yummy, asa ca o sa fac din nou.
As face o prajitura dar am atatea dulciuri ramase dupa sarbatori, asa ca le termin pe astea si apoi mai vad eu.

+Quote Post
LostWhispers
post Jan 5 2009, 05:20 PM
Post #2357

Musafir

Eu azi fac galuste cu prune, sunt curioasa daca sunt la fel de bune si cu prune congelate.

+Quote Post
Master of Norule...
post Jan 5 2009, 05:48 PM
Post #2358

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Eu azi mamaliga cu branza.
Maine ciorba de praz in caz ca ajung la piata sa-mi iau si fasole frecata mi-e o pofta de ceva vreme. Fara carne ca m-am saturat rau de carne sa nu mai vad carne vre-o saptamana din partea mea.

+Quote Post
kalua
post Jan 7 2009, 08:36 PM
Post #2359

Musafir

happy, eu am mancat la un indian o salata ruseasca (adica de boeuf) in care erau si cirese confiate, de-alea pentru cocktailuri, taiate bucatele mici-micute, si shrimps de-aia mititei, era dulce-acrisoara si buna cu draci!

Lost, cum ti-a iesit galusca cu pruna congelata?

Taraaaam! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Am facut sarmale, sarmalute de fapt, au iesit dumnezeiesti. Taica-miu-i din Ardeal, maica-mea-i din Bucovina, ei le fac intotdeauna mai mari, cum se fac pe-acolo. Eu, moldovianca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , le-am facut mai mici si-a mancat si Mr. kalua (el nu pune gura pe sarmale) si le-a mai si laudat si-a zis ca de-astea poate manca chiar doua zile consecutive. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Jan 7 2009, 09:43 PM
Post #2360

Musafir

kalua au iesit foarte bune , gustul nu difera deloc, ce am observat e ca dupa fierbere prunele s au mai micit, la cele proaspete nu se micesc chiar asa. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post

262 Pages V  « < 234 235 236 237 238 > » 
Closed TopicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 06:34 PM