![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am facut in seara asta lasagna. in rest, nu mai stiu ec sa mai fac. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi-am propus pe azi niste rulada din piept de pui (walpu m-a inspirat), inca nu stiu ce umplutura ii fac.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si eu as face o lasagne ca n-am mai facut demult, poate sambata sau duminica fac.
Am facut ieri cica niste cartofi dati prin pesmet la cuptor care zicea unde am citit reteta ca ies ca si cartofii prajiti bullllllshit au iesti de toata jena. A 2-a oara nu mai incerc. O supa crema de legume cred ca fac azi si felul 2 inca nus. Daca o intreb pe fiica-mea zice supa de rosii sa fac si de abia s-a terminat si ea tot supa de rosii vrea. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu pesmet ii poti incerca pe astia: cartofi salardaises, ies o nebunie. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Si eu trebuie sa fac lasagne cel tarziu saptamana viitoare, altfel imi sare copilu-n cap. Azi cred ca fac paste carbonara alla salsiccia (am niste carnat de-asta proaspat si trebuie executat). |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am facut azi lapte cu melcisori si-am pus si nuca. A iesit tare bun. Asta-i noua mea pasiune. Ma mustra constiinta ca n-am prea mancat in sarcina lapte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Vreau sa fac un sos cu cubulete din piept de pui si ciuperci, cu spaghete alaturi, desi stramba al meu din nas cand aude de piept de pui. Pentru el fac mancare de mazare simpla, fara carne. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Multam fain Kalua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) da' cu ce inlocuiesc eu grasimea de gasca?
Eu azi ciuperci la cuptor cu bacon pe ele, au iesit bune cu bulbuci, carnati(facuti de soacra-mea ca eu inca nu-s indeajuns de curajoasa sa fac carnati) tot la cuptor cu mamaliga si budinca de orez. Lasa Roxanica ca eu n-am baut deloc lapte in sarcina ca am avut o greata d-aia de lapte toata sarcina, doar frisca mancam din cand in cand si n-am patit nimic. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai cu ulei. Untura de gasca (care e una dintre grasimile bune!) le da un gust mai bun, dar binenteles ca merg si cu ulei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Taraaaam! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Am facut sarmale, sarmalute de fapt, au iesit dumnezeiesti. Taica-miu-i din Ardeal, maica-mea-i din Bucovina, ei le fac intotdeauna mai mari, cum se fac pe-acolo. Eu, moldovianca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , le-am facut mai mici si-a mancat si Mr. kalua (el nu pune gura pe sarmale) si le-a mai si laudat si-a zis ca de-astea poate manca chiar doua zile consecutive. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pai vezi! Acuma sa mergi SVP (s'il vous plait) sa le stergi din lista de la topicul ''ce nu va incumetati sa gatiti'' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu sint numai cu fii-mea in week-end care nu prea e prietena cu carnea (aia de pui o ocoleste sistematic) deci n-am idee ce sa gatesc. Ma duc sa m-afund in cartile de bucate. Vreau sa incerc o paine care se face la tigaie batbout si-apoi va povestesc. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Tot eu la microfon, am facut supa si pilaf dintr-un foc. Adica am avut copane si ca sa nu fac numai pilaf am inceput c-o supa.
Am dat-o pe un orez brun bio amestecat cu orez salbatic. Karlei i-a placut la prima incercare asa ca am perseverat. Se fierbe mai greu si are un gust parecum mai ... rustic insa e bun si e mult mai sanatos. Deci eu incet incet cand scap de stocul de orez alb am sa-l cam ocolesc. Painitele sint la crescut sa vedem ce-o iesi. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu n-am mai facut nimic de vineri incoace, sambata la amiaza au plecat ai mei si se-ntorc deseara. Ba da, sambata dimineata am facut un orez cu lapte pentru fiica-mea.
Vreau sa-i astept cu covrigi (brezel) si napolitane umplute cu crema de biscuiti. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:34 PM |
|