IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 236 237 238 239 240 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
Master of Norule...
post Jan 11 2009, 10:02 AM
Post #2371

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Apai Cleo sa se ia de mana cu fiica-mea, nici a mea nu mananca carne. Cand am facut spaghete cu sos de carne de pui, a mancat spaghetele si carnea a sortat-o bine si a lasat-o in farfurie. Cateodata nici eu nu stiu ce sa mai gatesc din cauza asta.
Ieri friptura de vitel, mi-a iesit cam talpa cu cartofi prajiti, copilul a mancat cartofi prajiti cu branza rasa deasupra (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) .O sa iau iara rostbeaf din ala, ca din ala a iesit buna. Si am facut niste buseuri cu nuci si niste saratele. N-am mai apucat sa fac poze la buseuri ca le-au topit ai mei.
Azi fac o supa de vita cred si poate o pizza.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Jan 14 2009, 02:27 AM
Post #2372

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Am preluat varza de bruxelles gratinata si-am facut-o cu din accea creata pt ca biata varza striga de singuratate prin frigider. Deci merge si cu varza asta si-i gustoasa si extrem de satioasa.

+Quote Post
kalua
post Jan 14 2009, 10:10 AM
Post #2373

Musafir

Eu am fost ieri la turc si mi-am luat coriandru verde, asa ca imping azi un curry cu carne de vitel. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Jan 14 2009, 10:49 AM
Post #2374

V.I.P.

Stie careva vre-o reteta de biscuiti cu unt de arahide, am luat un borcan si in afara de pus la biscuiti o sa intepeneasca in camara, ca nu-i nici un doritor sa manance din el.
Azi cred ca fac o supa de rosii, friptura de pui cu porumb fiert si ceva biscuiti as vrea sa vad ce reusesc. Si am o lasagne in standby sa vad cand o fac.

+Quote Post
LostWhispers
post Jan 14 2009, 10:53 AM
Post #2375

Musafir

Ficatei cu salata de rosi si castraveti.

+Quote Post
Roxana_
post Jan 14 2009, 11:06 AM
Post #2376

Musafir

Ieri: varza calita (din varza murata). Azi vreau sa-i fac friptura alaturi si mamaliguta.

+Quote Post
kalua
post Jan 15 2009, 11:01 PM
Post #2377

Musafir

Cleo mi-a dat cu poza cu papanasii ideea ultimativa in privinta meniului de maine: papanasi pentru copil, peste pentru noi. Inca nu stiu de care si cum il fac.

+Quote Post
Cleo
post Jan 17 2009, 04:34 PM
Post #2378

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

ce sa mai gatesc eu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

as face o ciorba acra cu leustean, am de facut snitele si-am sa incerc metoda cuptorului si la felul 2 sint intr-o mare pana de idei.

+Quote Post
kalua
post Jan 17 2009, 04:42 PM
Post #2379

Musafir

Noi impingem fuga de-acasa si ne-ntoarcem maine seara, deci am scapat de planuit mancaruri.

+Quote Post
Master of Norule...
post Jan 17 2009, 09:12 PM
Post #2380

V.I.P.

Maine fac si eu niste papanasi da' fierti, ca imi facu Cleo o pofta (IMG:style_emoticons/default/limbosul.gif)
O ciorba/supa ce-o fi cu rasol si lasagne cred da' dupa ce am citit peripetiile lui Janis ma mai gandesc.
Azi am mai avut ciorba de fasole verde fara carne si am facut niste carnati oaie+porc buni tare cu cartofi prajiti, ca mare chef de gatit n-am avut.

+Quote Post

262 Pages V  « < 236 237 238 239 240 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 12:29 AM