![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, sa-ti dau idei? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca noi ne mai "intersectam" cu plasele. Eu am facut ieri o ciorba de varza (lucskos, asa se scrie? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ), iar azi cartofi prajiti (cred ca n-am mai facut de vreun an) cu pulpe de pui la cuptor, mujdei de usturoi si salata de ardei copti. Mai am si pe maine mancare (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) , iar luni fac iahnie de fasole cu ciolan afumat, sper sa fie si aia pentru 2 zile. Dulce n-am de gand sa fac week-endul asta.
This post has been edited by pescarush: Jan 17 2009, 09:20 PM |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
pesca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) tarziu pt azi insa fix acum 30 de minute i-am spus lui mr cleo ca dupa ce venim din cuba sa-mi ia ciolan afumat de la polonez sa fac si eu fasole, deci dupa cum vezi frecventa inca n-a fost bruiata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
apropo de lucskos (kaposzta) cred ca am facut o singura data acum muuuulti ani. Ar fi cazul sa mai exersez Am facut o mancarica de cartofi cu carnati si-a iesit o bunatate, n-am mai mancat de foarte multa vreme. Am niste foi de-alea de placinta, am branza si fructe asa ca le imprietenesc pe toate in cuptor sa vedem ce-o iesi kalua incep sa fiu invidioasa pe pribegiile voastre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, si eu am luat ciolanul afumat tot de la polonezi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E cel mai bun la ei.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe maine si poimaine imi trebuie mancaruri care se fac foarte repede ca merg la sport si marti la cinema, deci linte cu smantana si, inspirata de cleo, fasole verde sau mazare cu carnati.
In Moldova supei de varza ii spunea capusneac. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La noi in familie lucsokos-ul erau sarmalele de vara, cu multa zeama. Scrie cineva o reteta adevarata si buna de supa de varza? Mi s-o facut o poftaaaaa... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ieri supa de galusti, sarmale si cateva chiftele, prajitura cu branza dulce si saratele.
Azi ar trebui sa fac salata de boueuf ca mi-au ramas legume de la supa si niste baclavale daca mi-or iesi. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iar am nevoie de ajutorul vostru. O colega si prietena buna face 30 de ani si vrem sa-i incropim un brunch. Eu fac cuiburi de viespi (le voi coace dimineata ca sa nu ma duc cu vechituri), dar pe sarat n-am nicio idee. Ei ii plac de-astea de-ale noastre, dar si-a comandat acasa salata de boeuf si icre, ceva cu vinete face alta colega, erau exact lucrurile la care ma gandisem si eu. Ce sa pregatesc?
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Un drob? Sau suberec , caci tot a pus Cleolica de curand reteta la aperitive?
LE: Acum am vazut ca suberecul se consuma cat e cald. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) This post has been edited by Fanny: Jan 20 2009, 10:07 AM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Saleurile ii plac? Sau poti sa faci o salata de fasole pastai, usturoi, marar, maioneza si piept de pui sau ciuperci.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Drob nu, ca nu-i plac maruntaiele si l-as face adevarat daca-ar fi sa fie.
Salata cu fasole verde isi face foarte des ea. Saleurile nu-i fel de mancare, astea-s asa, un snack la un pahar de ceva. Chiftelute face alta colega, deci pica si astea. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Idei: pigs in blankets (carnacior invelit cu paturica de aluat)
mini tarte cu diverse umpluturi: ceapa rosie + branza, legume, somon afumat sau alt fel de peste. Astea nu sunt chestii cu specific romanesc de fapt. .. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:21 AM |
|