![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LostWhispers |
![]()
Post
#2391
|
Musafir ![]() |
idee: oua umplute ? nu suna rau tartinele lui happy mai ca mi as face si eu
eu azi fac pui la cuptor cu legume congelate chinezesti am gasit la Plus unele cu orez , morcov, mazare toate cele. sunt asa de yammy |
|
|
![]()
Post
#2392
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Fa niste copanele la cuptor cu manta crocanta (stiksuri pisate, cipsuri pisare). Arata foarte bine si sunt usor de facut pe langa faptul ca sun gustoase. O altenativa la snitel.
Le invelesti capatul in alufolie si asezare frumos pe un platou. Ma gandesc si la ceva rulada spectaculoasa cu branzica, cu carne tocata, ardei...Un pic mai picanta. Apoi mai sunt ouale umplute care mereu ne scot din necaz. Recomand adaugarea de tarhon murat in compozitie. Ii da un gust fenomenal. Mai e placinta cu carne tocata si bere, tot picanta. Dovlecei umpluti cu ton. Spune daca mai ai nevoie de idei |
|
|
strumfita |
![]()
Post
#2393
|
Musafir ![]() |
Are careva sa imi dea o reteta de paste la cuptor? Multumesc
|
|
|
pescarush |
![]()
Post
#2394
|
Musafir ![]() |
Cleo, ai facut foile acelea de placinta cu branza si fructeÉ Scuze, É e semnul intrebarii, nu stiu combinatia de taste sa dispara si sa apara semnul corect. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Spune te rog cum faci umplutura de branza si fructe. Mersi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#2395
|
Musafir ![]() |
Copanele nu fac ca nu se omoara deloc dupa ele. Buna ideea cu ouale umplute, as face o umplutura cu pateu + galbenus + castraveti murati taiati infim de mici, iar alta cu parmezan ras + galbenus + frisca.
Teo, in ce fel de umplutura pui tarhon in otet? Ca de-asta am. |
|
|
![]()
Post
#2396
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
In cea cu pateu. In cazul asta insa, renunta la castraveti. Nu-o sa-ti para rau (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#2397
|
Musafir ![]() |
Trebuie neaparat sa incerc cu tarhon, multumesc, Teo!
Lista propunerilor ramane deschisa, masa se face abia pe 2 februarie. |
|
|
![]()
Post
#2398
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Daca te decizi la tarte poti incerca mai multe tipuri pentru toate gusturile, inclusiv cea cu muraturi pusa de mine la aperitive. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
E numai buna iarna! (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Drobul il poti face si cu ciuperci sau cu vinete. |
|
|
![]()
Post
#2399
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Mai poti face rulada bechamel cu umplutura de spanac sau branza sarata.
Pateuri din aluat franzusesc umplute cu ciuperci calite cu ceapa si condimente. Si salata de telina cu maioneza e beton combinatia. Mai e o salata din ton, porumb, varza, maioneza si nu mai stiu ce si aia e buna. |
|
|
![]()
Post
#2400
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Cleo, ai facut foile acelea de placinta cu branza si fructeÉ Scuze, É e semnul intrebarii, nu stiu combinatia de taste sa dispara si sa apara semnul corect. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Spune te rog cum faci umplutura de branza si fructe. Mersi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) De regula pun cam 2-3 oua la 500gr de branza (ricotta sau din aceea proaspata sau chiar Philadephia)+ zahar dupa gust (de regula cand pui zaharul daca faci rulada trebuie sa te misti repede pt ca se lichefiaza compozitia (cu ricotta mai greu totusi insa cu branza de vaci se face ca aluatul de clatite) + zahar vanilat vreo 2 plicuri si coaja de lamaie daca va place am asternut foaie dupa foaie am uns unt cu pensula mea de silicon (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , am asezat fructele frumos am turnat ''crema'' aceeasi figura cu restul de foi. La cuptor cam 45 minute Eu la un lunch cu semnificatii speciale am dus zacusca si am numit-o salsa roumaine si a avut un succes monstruos. Salata de vinete in schimb e un no-no pe la straini (n-am idee de ce) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 07:30 AM |
|