![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi Cleo. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ia sa incerc si eu in week-end, mai ales ca am si pensulica de silicon. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Si probabil vom avea si musafiri.
Sa stii ca a adus o romanca o data, la un pot luck zacusca si chipsuri de-alea mexicane (mama ce lapsus am, nu-mi amintesc cum le spune) si a avut mare succes cu ele. Am observat si eu ca nu dau pe spate la salata de vinete, strainii. Dar am gustat intr-o zi, in piata, un feld e salata de vinete egipteana, parca, si a fost yeaack! This post has been edited by pescarush: Jan 20 2009, 07:38 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) tortillas?
Ieri am facut pui la cuptor cu ciuperci in sos de rosii (au iesit ca niste ciuperci marinate). (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) In seara asta linte rosie cu smantana pe care o s-o mancam cu un rest de pui de ieri. Mai fac si chiftelute de naut. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
La sfarsitul lunii e ziua fetitei mele si ar trebui sa fac niste prajiturele pt. gradi. M-am gandit sa fac niste fursecuri reteta aia simpla a Mirelei si niste saratele.
Ceva idei de prajii rapide si bune care sa placa copiilor. Multam fain. Fiica-mea vrea sa-i fac tort, da' n-am chef sa fac 2 torturi. Anul trecut a fost o adevarata aventura cu tortul era sa intarzii la gradi ca l-am ornat dimineata ca frisca se lasa altfel si am alergat cu tortul in brate pana la gradi naspa aventuri, era o zapada de mi-a fost frica sa merg cu masina. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Master, pe voi va lasa sa duceti la gradi dulciuri facute acasa? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Ia intereseaza-te tu mai bine. Cu noile norme privind sanatatea alimentatiei, la gradi nu mai sunt admise dulciurile facute acasa. Trebuie cumparate de la o cofetarie sau de la un laborator, care sunt obligati sa dea pentru produsele vandute un certificat de garantie. Educatoarea este obligata sa pastreze certificatul respectiv si eventual ambalajele folosite(in cazul dulciurilor ambalate) timp de minim o saptamana si sa le prezinte drept dovezi in cazul unei intoxicatii alimentare sau in alte cazuri de imbolnaviri cauzate de alimente. Sucul nu are voie sa fie cu acid. Trebuie sa fie din pulpa de fructe si sa contina minimul de zahar. La fel, trebuie pastrat ambalajul. Eu zic mai bine sa intrebi inainte de a te carabana cu platourile la gradi. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi iar trebuie sa fac ceva repede de tot, m-am hotarat la un fel de pancakes de origine iraniana, unii cu somon afumat si-un dip cu menta proaspata, altii cu dulce (Nutella, tot felul de dulceturi, miere, suc de agave).
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Nu mi-a zis nimic ca n-as avea voie si suc am vazut ca au dus si Fanta, da' si la gradinita unde a fost inainte aveam voie sa ducem dulciuri facute in casa.
Si acu' toxinfectie alimetara mai degraba face de la prajiturile din cofetarie care-s pline de aditivi, decat din cele de acasa unde fiind pt. copii ai grija sa pui toate ingredientele cat mai naturale si proaspete. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Asa gandesti tu, insa mai marii tarii nu gandesc ca noi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Mai bine intreaba, sa fi sigura. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
La noi merge figura. Acum cateva saptamani le-am facut un chec in 3 culori copiilor si tare s-au bucurat. Pt ieri in contul zilei de nastere al fetei mele care-i saatamana viitoare am cumparat fursecuri de la brutaria minunata din colt, ca nu mai aveam vlaga sa fac nimic (chestiile noastre lunare)
Vreau totusi sa fac covrigii de la kalua sa luam si la noi pe avion pe langa niste sandwisch-uri. Faza tare frumoasa (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) este ca mergem 4 familii insa exista 2 curse pe zi si noi sintem singuri intr-o cursa care va face o escala in...Cuba de 2 ore si apoi mai zburam 29 de minute (!!!!!) pana la Cayo Coco. Ceilalti pleaca mai tarziu si au zbor direct. N-am stiu asta pana mai ieri asa ca a fost prea tarziu sa mai aranjez ceva. Partea buna este ca pana ajung ei noi sintem cazati si cu o plimbare pe plaja bifata |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, atata timp cat nu va dati jos din avion, parca nu-i asa de rau.
Am o ciorba de fasole cu afumatura pe foc. Maine vreau sa fac si niste dovlecei pane. Am fost in pana de idei zilele astea. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
nu stiu detalii vom videa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) n-avem voie tel mobile, GPS-uri fii-mea are un nintendo DS pe care vroia sa-l ia dar mai bine nu samd n-avem voie nimic american ca ni le confisca (adica pana si de carti de credit americane (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) )... noroc ca-i plaja frumoasa
apropo de ciolan afumat musai sa fac un lucskos kaposzta cand revin. pesca e de vina! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 07:28 AM |
|