IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 241 242 243 244 245 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
Cleo
post Feb 2 2009, 10:54 PM
Post #2421

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

cuiburile de viespi sub diverse denumiri sint peste tot
Aici au magazine speciale. Au cu scortisoara cu ciocolata samd, coca e pufoasa (chiar extrem/fals/exagerat de pufoasa) si umpluturile variate si din cate vad au succes insa tot la capitolul briose se incadreaza, ei n-au partea finala cu laptele fierbinte. Prajiturile mai deosebite, pe care nu le gasesc prin cofetarii, lasa amintiri mai trainice (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

la 8 ma bag in pat
maine poimaine va povestesc la subiectul cu pricina, desi nu-i mare lucru de spus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sa vad si pozele cum au iesit
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Feb 2 2009, 11:46 PM
Post #2422

Musafir

Cinnabon? Ptiu! Pai nici la tivul cuiburilor nu ajung produsele lor.

+Quote Post
kalua
post Feb 3 2009, 03:09 PM
Post #2423

Musafir

Nu ma mai duc la film deseara, deci nu mai trebuie sa ma grabesc tare cu mancarea, asa ca am schimbat planul pe azi, fac saltimbocca alla romana.

+Quote Post
Teocris
post Feb 3 2009, 03:41 PM
Post #2424

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Aseara am facut varza calita cu carne afumata, iar cand se termina fac canelloni.
Am comanda speciala de la olandez pentru inca o tura de ciorba falsa de burta, asa ca voi face si asta.

+Quote Post
Cleo
post Feb 6 2009, 02:49 AM
Post #2425

moderator

Cam bate vantu, in bucataria asta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

eu am dat-o pe cartofi saptamana asta, dupa mancarea de cartofi cu carnati am facut unii taranesti cu bacon si ceapa prajita si i-am mancat cu muraturi, aveam chef sa mananc ceva asa ''ingrasator'' apoi ieri mamaliga cu tilapia prajita si mujdei de usturoi, in seara asta bagel cu somon afumat, branza Philadeplphia si rondele de ceapa rosie (tare-mi place ''sandwich''ul asta ) si pt ca in Cuba am mancat de vreo 2 ori banane prajite mi-am cumparat in seara asta si merg acum sa prajesc una sa vad daca nimeresc gustul pe care-l dadea baietasul acela.

+Quote Post
Master of Norule...
post Feb 6 2009, 11:44 AM
Post #2426

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Ieri supa de limba de vita gaaaaaaaaaaassssssssssssshhhhhhh cat e de buna. Am ramas cu limba fiarta de data asta si nu prea stiu ce sa fac cu ea, oi vedea poate o fac cu praz. Lasagne de 2 ori am facut sapt asta si parca as mai face una dumininca. Sunt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) de lasagne. Si o placinta cu mere.

+Quote Post
Cleo
post Feb 7 2009, 08:32 PM
Post #2427

moderator

Pe mine ma chinuie talentele azi, fac lasagna cu foi de casa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Am facut o ciorba din piept de curcan o bunatate.
Ieri am gasit o reteta de energy bars si pt ca eu citesc in diagonala si uneori pricep la fel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am adaptat-o insa si au iesit tare bune si frumoase (fara aparat ma simt malada (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si nici reteta nu scriu fara poze. Mai vreau sa fac chou a la creme cu crema de fistic (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Am cateva bloguri culinare pe care le urmaresc des, si romanesti si straineze sint fantastic de talentate femiele acelea.

+Quote Post
3A
post Feb 8 2009, 01:57 AM
Post #2428

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

Te astept Cleo cu pozulici
Si daca l-ai dat acolo inseamna ca nu ai poze din conced?

Monule, ce bine suna "limba" eu o fac deobicei cu sos de rosii si masline! mor dupa felul asta

+Quote Post
LostWhispers
post Feb 8 2009, 12:16 PM
Post #2429

Musafir

Pui la cuptor cu tot felul de condimente si cartofi dupa reteta lui Jamie Oliver.

+Quote Post
Master of Norule...
post Feb 8 2009, 12:38 PM
Post #2430

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Lost e pusa reteta undeva? Imi dai un link si mie sau daca nu e o pui te rog. Suna bine. Multam fain.
Ultima lasagne am facut-o si eu cu foi de casa, da' drept sa zic n-am simtit asa mare diferenta. Eu zic ca nu prea merita osteneala.
Eu nu ma dau in vant dupa limba, da' o sa mai cumpar ca iese o supa de sta mata in coada.
Si cum faci limba cu sos de rosii si masline 3A? ca eu is virgina vorba doctoresei in ale gatitului limbii.
Ieri supa de rosii preferata fiica-mii, copane de pui la cuptor cu cartofi prajiti si rulada de cioco. Azi mai avem supa cre' ca fac niste snitele cu ceva cartofi sau mazare inca nus.

This post has been edited by Master of Norules: Feb 8 2009, 12:39 PM

+Quote Post

262 Pages V  « < 241 242 243 244 245 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 29th July 2025 - 01:04 PM