![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
E simplu de tot, Monul si mie imi place ca sunt moarta si dupa masline.
Practic, cureti o ceapa mare, o toci marunt si o calesti, separat oparasti maslinele daca tii se par prea sarate, apoi tai in cubulete limba, pui putina supa, ceapa calita, maslinele si suc de rosii. O lasi vreo 10 min sa fiarba si-i gata. Poti pune putina faina daca vrei sa ingrosi sosul, dar eu zic ca-i mai sanatos fara. (Eu limba o curat de pielita aia de deasupra (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu fac o ciorba cu costite de porc si pui la cuptor cu piure de cartofi si sos gravy (pentru copii) si salata. Le-am spus ca le fac meniu Swiss Chalet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (un restaurant de pe-aici) ca m-au innebunit cu sosul lor gravy. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dulce nu fac azi.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cartofii se fierb in coaja apoi se curata si se pun intr un vas iena taiati rotunzi , se condimeteaza cu sare , piper rozmarin din belsug se mai baga rosi si ardei printre si se lasa la cuptor pana capata crusta aurie.
Puiul il fac asa: intr un bol pun piper, chili, sare, busuioc, oregano, usturoi si ulei pana iasa o pasta lichida si ung puiul cu ea il las un ceas cu amestecul asta sa intre bine si il bag la cuptor. Separat fac mujdeiul: 5 catei 3 lg smantana si 2 lg iaurt cremoso. Dintr un pui mare nu e nimic tot au papat azi. This post has been edited by LostWhispers: Feb 8 2009, 06:05 PM |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
iar am gasit un site unguresc cu retete superbe (asa se vede din poza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) insa eu gatesc dar trebuie sa tin si la silueta
Cred ca-mi deschid o patiserie la servici in pauza de pranz scot cutiile cu dulciuri din sacosa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iiii, lasa-ma, ca eu nu stiu cum poti sa te abtii tu de la mancat pe saturate din bunataturile pe care le faci. Eu nu pot si pace! Am un apetit sanatos la mancare buna. Apropo, am fost intr-o seara intr-un grup mare la cica cea mai buna pizzerie din sudul Germaniei. Si fac aia o pizza cat roata de la car, nici nu incape pe farfuriile de pizza (aluatul e foarte subtire). Eu mi-am mancat-o pe a mea (IMG:style_emoticons/default/winner_first_h4h.gif) , cu tot cu margine, n-am lasat o bucatica, bunatate curata. In rest n-a dovedit niciuna dintre doamne pizza ei, ba chiar si unii domni au avut probleme cu atata pizza.
Eu fac azi varza la Bruxelles cu cotlete de porc, totul cred ca gratinat. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu azi am facut pilaf cu piept de pui si minciuni dupa reteta lui Dr Wise (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
important e ca ti-a cazut bine. La mine abtinerea e psihica, adica clar mananc din toate insa daca altcineva ar manca 3 din X eu mananc una ca mie-mi creste fundul f repede asa ca tre sa-l tziu potolit. bulina sa nu ma-ncontreze! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe azi imi propusesem praz gratinat cu carnaciori, dar mai inainte m-a palit pofta de lasagne. Si cum o duc si pe fiica-mea cu zaharelul de vreo 2-3 saptamani ca o fac, trebuie sa ma tin de cuvant. Incerc o reteta noua, cica foarte veche.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Multam fain 3A
Multam fain Lost tre' sa incerc ca suna tare gustos. Eu am facut sapt. trecuta de 2 ori lasagne si parca as mai face una zilele astea. |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am facut lasagna cu spanac dupa reteta lui kalua, dar ca nu am pus ghimbir dar a iesit tare buna, si ieri am facut piept de pui prajit cu cascaval inauntru, l-am legat cu ata si am uitat sa tai ata si ma suna azi sotul sa ma intrebe de ce are ata neagra pieptul? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Altceva nu mai am ideei...sunt in criza !!!!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 10:37 PM |
|