IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 242 243 244 245 246 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
3A
post Feb 8 2009, 02:57 PM
Post #2431


Incurabil
*****

Group: Membru de Onoare
Posts: 1,116
Joined: 19-January 08
From: Toronto
Member No.: 3,077



E simplu de tot, Monul si mie imi place ca sunt moarta si dupa masline.
Practic, cureti o ceapa mare, o toci marunt si o calesti, separat oparasti maslinele daca tii se par prea sarate,
apoi tai in cubulete limba, pui putina supa, ceapa calita, maslinele si suc de rosii.
O lasi vreo 10 min sa fiarba si-i gata. Poti pune putina faina daca vrei sa ingrosi sosul, dar eu zic ca-i mai sanatos fara.
(Eu limba o curat de pielita aia de deasupra (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) )
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pescarush
post Feb 8 2009, 03:04 PM
Post #2432





Musafir






Eu fac o ciorba cu costite de porc si pui la cuptor cu piure de cartofi si sos gravy (pentru copii) si salata. Le-am spus ca le fac meniu Swiss Chalet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (un restaurant de pe-aici) ca m-au innebunit cu sosul lor gravy. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dulce nu fac azi.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
LostWhispers
post Feb 8 2009, 06:04 PM
Post #2433





Musafir






Cartofii se fierb in coaja apoi se curata si se pun intr un vas iena taiati rotunzi , se condimeteaza cu sare , piper rozmarin din belsug se mai baga rosi si ardei printre si se lasa la cuptor pana capata crusta aurie.
Puiul il fac asa: intr un bol pun piper, chili, sare, busuioc, oregano, usturoi si ulei pana iasa o pasta lichida si ung puiul cu ea il las un ceas cu amestecul asta sa intre bine si il bag la cuptor. Separat fac mujdeiul: 5 catei 3 lg smantana si 2 lg iaurt cremoso. Dintr un pui mare nu e nimic tot au papat azi.

This post has been edited by LostWhispers: Feb 8 2009, 06:05 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Feb 9 2009, 05:14 PM
Post #2434


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



iar am gasit un site unguresc cu retete superbe (asa se vede din poza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) insa eu gatesc dar trebuie sa tin si la silueta
Cred ca-mi deschid o patiserie la servici in pauza de pranz scot cutiile cu dulciuri din sacosa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Feb 9 2009, 05:58 PM
Post #2435





Musafir






Iiii, lasa-ma, ca eu nu stiu cum poti sa te abtii tu de la mancat pe saturate din bunataturile pe care le faci. Eu nu pot si pace! Am un apetit sanatos la mancare buna. Apropo, am fost intr-o seara intr-un grup mare la cica cea mai buna pizzerie din sudul Germaniei. Si fac aia o pizza cat roata de la car, nici nu incape pe farfuriile de pizza (aluatul e foarte subtire). Eu mi-am mancat-o pe a mea (IMG:style_emoticons/default/winner_first_h4h.gif) , cu tot cu margine, n-am lasat o bucatica, bunatate curata. In rest n-a dovedit niciuna dintre doamne pizza ei, ba chiar si unii domni au avut probleme cu atata pizza.

Eu fac azi varza la Bruxelles cu cotlete de porc, totul cred ca gratinat.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
LostWhispers
post Feb 9 2009, 06:14 PM
Post #2436





Musafir






Eu azi am facut pilaf cu piept de pui si minciuni dupa reteta lui Dr Wise (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Feb 9 2009, 09:28 PM
Post #2437


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

important e ca ti-a cazut bine. La mine abtinerea e psihica, adica clar mananc din toate insa daca altcineva ar manca 3 din X eu mananc una ca mie-mi creste fundul f repede asa ca tre sa-l tziu potolit.

bulina sa nu ma-ncontreze! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Feb 10 2009, 12:46 PM
Post #2438





Musafir






Pe azi imi propusesem praz gratinat cu carnaciori, dar mai inainte m-a palit pofta de lasagne. Si cum o duc si pe fiica-mea cu zaharelul de vreo 2-3 saptamani ca o fac, trebuie sa ma tin de cuvant. Incerc o reteta noua, cica foarte veche.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Feb 10 2009, 12:56 PM
Post #2439


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Multam fain 3A
Multam fain Lost tre' sa incerc ca suna tare gustos.
Eu am facut sapt. trecuta de 2 ori lasagne si parca as mai face una zilele astea.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
strumfita
post Feb 10 2009, 01:06 PM
Post #2440





Musafir






Eu am facut lasagna cu spanac dupa reteta lui kalua, dar ca nu am pus ghimbir dar a iesit tare buna, si ieri am facut piept de pui prajit cu cascaval inauntru, l-am legat cu ata si am uitat sa tai ata si ma suna azi sotul sa ma intrebe de ce are ata neagra pieptul? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Altceva nu mai am ideei...sunt in criza !!!!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 242 243 244 245 246 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 10:37 PM