![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai am o intrebare de scorpirescu: In mancarea de varza.. inafara de varza, ceva afumatura si ceapa se mai pune ceva? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
nu mai radeti, bai. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
oh pardon (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) noh uite reteta |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, esti mortala. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu fac ardei umpluti. Doctore, te vad pe-aici, iti miroase? Hai ca-s gata in juma' de ora. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si desert, tarta cu fructe. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Baaaai, prea tarziu. Mancare mea e deja gata. Drept pentru care varza nu o fost sarata si stoarsa (ii pe bune asta sau ii o gluma? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ), iar de ardei rosii nici urma. Si sosul de tomate a fost pus la inceput nu la sfarsit. Asa-i ca-s tare? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Scorpi nu'i o gluma si cred ca 1h juma pentru varza e putin
Eu azi am facut vitel cu ardei si rosii (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) si negresa dupa reteta Mirelei delicioasa |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da cat tre sa fiarba, bai, o amarata de varza? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu deja am si mancat. Oare de aia vorbesc asa multe prostii la mafie? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu daca e o regula dar eu o tin cel putin doua ore (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu fierb asa mult varza. Lasa Scorpi, cel mai rau lucru care poate sa ti se intample ar fi niste crampe, eventual gaze. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar nu mori din asta. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
This post has been edited by pescarush: Feb 10 2009, 09:53 PM |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
e suficient o ora jumate pt varza taiata fidea, latfel se ''topeste'', devine neplacut de moale, eu nu cred c-o tin nici atat, o calesc putin si-apoi max 50 de minute in cuptor, sub capac si asta pt ca e si carne in mancare.
am facut snitel din piept de curcan cu castraveti murati langa si ... grisine care au iesit aproape cat o bagheta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
am vazut grisinele, si am poftit, ma gandesc daca-s conforme?
"Iezista" reteta? Daca nu, te rog frumos o pui sa o salvez si eu? Am facut si eu o salata cu branza si ceva masline, dar e alt model de salata si e asa de amara...n-am nimerit pana acum asa ceva.. Am in plan si eu snitele din piept de curca, dar cred ca o sa se intample abia pe joi ca maine-s plecata... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 11:58 AM |
|