![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Strumfita bine ca nu ai pus ghimbir. Eu asa intr-un elan de fan ghimbir de la limonada cu ghimbir mi s-a tras, am vazut ca se pune si la supa si zic hai sa pun si a iesit o supa sucks de sucks, asa ca ghimbir la mancare nu mai pun. Ii imprima asa un gust de daca iti place e OK, daca nu nu poti s-o mananci.
Azi doar supa cu taietei si mai am taietei de taiat si chef iok. Scorpi, daca e varza d-aia cu foaie groasa apai la aia tot fierbi. I-ati o oala cu presiune si nu te mai omori cat sa fierbi ca fierbe mai repede. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Supa de galuste si raviolli cu sunca, cascaval si smanatana la cuptor.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Supa de galuste am avut si eu, iar acum am oprit focul la fasolea scazuta.
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
ieri am facut si eu supa de taietei, dar nu am avut de casa si cei din magazin is aiurea, deja azi dimineata era asa de groasa supa, noroc ca am mancat ieri din ea.
azi fac si eu chiftele ca mi-ati facut pofta. reteta lui kalua era cu ghimbir in ea, bine ca nu am pus ca eu nu am gustat ghimbirul. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
strumfita, pai in mod normal taiteii se fierb separat in alta oala, numai atat cat se mananca la o masa. Ca toate pastele, facute in casa ori ba, trag din lichidul care le inconjoara si se umfla.
Eu cred ca fac azi praz gratinat cu salsiccia intr-un sos de rosii, sa vedem ce-o iesi pana la urma... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu mi-am luat azi ca mi-era o pofta varza acra si n-am idee ce sa fac cu ea. Varza aia anatolica merge si cu varza murata? Nu dati cu parul ca acu' ma duc sa citesc reteta.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu prea merge cea anatolica cu varza murata. De ce nu o faci a la Cluj?
Cleolica, cu galustile ei de aur, mi-a inoculat ideea galustilor de genul asta, care pentru mine se mananca neaparat cand e zapada afara. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Zapada avem, acum trebuie sa mai cuget asupra felului lor (aici exista mai multe variante clasice: cu drojdie la abur, golf, ducati si toate se mananca cu sos de vanilie, nu cu sodou). (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu fac azi chiftelute cu linte pentru mine si cu cartofi pentru restul casei, cu muraturi. Maine, supa de vita cu taietei, cartofi cu pulpe de pui la cuptor si Rigo Jancsi.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
sint nociva bag seama (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu fac ciorba de perisoara si am sa incerc cordon bleu dar fara sunca |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
MoN, mie mi-a frica de oala aia cu presiune. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 05:31 AM |
|