![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Happy, fa si tu dintr-un sfert de kil de faina cand sunt copiii la voi, atunci n-o sa ai parte de multe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu nu fac pentru ca gasesc de cumparat in perioada asta foarte bune, nu facute industrial. In plus pot sa-mi iau cu umpluturi diferite, acasa n-as sta sa fac nu stiu cate umpluturi, cate-o mana din fiecare. 600 grade Celsius, e vorba de cuptoarele alea din piatra infierbantate cu foc de lemne. Cum caldura vine numai dintr-o parte, de-acolo unde-i focul, tot trebuie invartite pizzele, ca altfel se ard pe-o parte si pe cealalta nu-s facute. A zis nenea ala ca pizza are voie max. un minut jumate la partea cu focul. Dupa somonul afumat de calitate superioara, bio si mai nu stiu cum, sunt moarta. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
aha aci era raspunsul la dilema gogoasa kaluai (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
si eu daca mai fac si n-am invitati fac numai din jumtate de cantitate apoi si eu somonul afumat il adorez lucskos-ul e o nebunie a 2-a zi |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi cartofi frantuzesti, mi-a adus Mirela aminte de ei, cred ca n-am mai facut de 10 ani.
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am rezolvat problema cu excesul de gogosi: le-am adus la serviciu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gogsile mele a doua zi nu mai aratau la fel, pentru ca s-a topit zaharul de pe ele si s-au facut asa lipicioase, nu stiu de ce. Am mai pus zahar si s-a topit si ala.
As face salata de boeuf din nou pentru ca am gasit (in sfatsit) castraveciori in saramura. Pe aia in otet nu prea ii suport la stomac. Asa, ieri am facut pateu din ficat de pui care a iesit taaare gustos. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Poate au luat prea mult ulei Happy, trebuie coapte in uleiul incins bine, bine, pui o bucatica mica de aluat si cand se ridica la suprafata abia apoi bagi gogosile. Si cand le scoti le scoti pe servetele sa isi mai lase din grasime si pe servete.
Beeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy ce pofta mi-ati facut cu gogosile. In seara asta nus daca mai prestez da' maine cre' ca da. Am facut si eu pateu din ficat acu' vre-o 3 seri, pai ala din comert n-are nici un gust pe langa asta facut in casa. Azi tocanita de pui cu mamaliga si acu' ma duc sa fac niste saratele. Si inghetata de cioco, cre' ca s-o fi inghetat. Ma gandesc destul de serios sa-mi iau o masina de facut inghetata, fiica-mea a fost tare haioasa zice : Mami de ziua ta iti ei o masina de facut inghetata. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu fac destul de des inghetata si asa ca ar fi buna, nici nu m-am uitat pana acum la pret/ marci, da' o sa ma uit. This post has been edited by Master of Norules: Feb 19 2009, 07:47 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
In seara asta am facut pentru fiica-mea taitei cu lapte si mi-a facut capul calendar de ce am privat-o pana acum de asa bunatate. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Mai am un gand, sa-i fac si cu nuci intr-o zi, poate i-or place si aia.
Pe maine mi-am programat chiftele pe varza de Savoia (sau chinezeasca, de care-o gasi Mr. kalua) la cuptor. Am fost iar la relaxat si azi au avut cred ca cel putin 10 feluri de prajituri, Mr. kalua a ramas chiar impresionat de una care tare arata a Radiera cleolicii. Deci trebuie s-o fac intr-o buna zi, dar numai daca Mr. kalua e cuminte-cumintel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si fiica-mea e fan taietei cu lapte da' si mie imi plac, cu nuci nu i-am facut decat spaghete si ale le mananca cu placere. Taieteii cu nuci, cred ca sunt si mai buni. Tre' sa fac si eu o data mai multi sa-i fac si cu nuci.
Ieri snitele de pui cu cartofi prajiti -n-am mai facut cred de vre-o 2 saptamani si se cereau- si mujdei. Mie daca imi dai cartofi prajiti si mujdei, nici sa nu mai vad carnea. Azi habar n-am ce fac de mancare poate niste mazare cu friganele. Si vreau sa fac mini-choux-uri. This post has been edited by Master of Norules: Feb 23 2009, 09:43 AM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi vreau sa fac o mancarica de linte cu resturile de carnati de prin frigider.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am sa fac branza brie in crusta (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) sa vedem ce iese, asta dupa ce mergem o tura la IKEA dupa dutch oven si chiatra de-aia de pizza daca o sa gasesc, si mai vad eu de ce ma lipesc spre totala exasperare a sotului meu. Mereu imi spune `du-te tu singura ca-ti place sa te uiti la toate chestiile'' baiul e ca si fii-mea e ca mine si ca sa pot profita am nevoie de intariri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asa ca-i musai sa vina si el
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am facut aseara varza calita pentru azi si o salata de cruditati cu ton pentru masa de seara.
Sunt hotarata sa tin tot postul Pastelui, asa ca deja trebuie sa ma gandesc la meniuri de post. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 06:27 PM |
|