![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ieri snitel de vitel cu cartofi natur, azi mamaliga cu branzica de casa si ciorba de burta, am pus-o la fiert. Am in stand-by de mult ciorba asta de burta si de abia acu' o execut.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua mayday mayday (IMG:style_emoticons/default/help1.gif) ia uite la poza asta la zserbo szelet pe limba ei si cred ca-n romana e Garbo
sint foarte mirata ca nu gasesc reteta aici daca v-am aratat-o (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Deci noir de noir a ta mie-mi pare ca are aceleasi foi si acelasi procedeu de coacere doar ca inlocuieste gemul si nucile cu o crema ciocolatoasa sau chiar amestecata cu cele pomenite. Peste nu vad bine ce-i, e bezea cu nuca? deci daca vrei reteta sa-mi spui c-o gasesc urjent |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Parca si blaturile sunt altfel decat la zserbulita. Iar sus era un fel de macaroana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) imensa, adica si olecutica de blat sub bezeaua aia cu nuci.
Am consultat si eu cartea maestrului Lenotre, acolo mai aveam speranta ca poate-o gasesc, dar nu-i. Neaparat sa pui reteta de zserbo, vreau sa i-o fac lui tata de ziua lui (in aprilie), sa-i aduc aminte de copilarie, ca de-aia facea maica-sa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mare gospodina mai era si maiastra in ale bucatariei si mai ales in ale dulciurilor, a murit cand eu aveam vreo 5 ani si mai tin minte si acum unele torturi si prajituri de-ale ei. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Daca as avea de unde s-o gust (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) as fi mai aproape s-o ghicesc. Oricum pare coapta asa cu totul. I-am scris si mamei pt zserbo, eu nu mai stiu ce reteta am folosit si am si gasit una care arata bine din poza dar o astept pe-a mamei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sar'na anticipat! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pa azi aveam planificat de fapt ceva cu niste fasolici minuscule maro, dar mi s-a facut o pofta nebuna de-o salata, asa ca voi face una cu ton si mai vad eu ce mai pun in ea, dac-o fac cu maioneza ori altfel.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi o sa fac o ciorba de pui cu bors si friptura la gratar.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Azi am facut supa de rosii, mamaliga cu branza de vaci si smantana, saratele si briose. Sper sapt. asta sa nu mai utilizez cuptorul, ca deja fac prea des prajituri. Doar painica aia a lui Cleo imi face cu ochiul bine de tot.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aseara m-am tot scarpinat daca sa-mi iau tigaie pentru Pofferjet (sunt niste bile, ceva intre clatite si gogosi, simple, dar bune rau de tot) sau nu, pana la urma am zis ba, ca ma fac si eu alba, grasa si frumoasa cu asa ceva in casa.
(IMG:http://img.chefkoch.de/ck.de/rezepte/52/52592/146200-big-norddeutsche-foertchen-poffertjes.jpg) Sau poate mi-o cumpar totusi si-o las pe fiica-mea sa se ocupe de problema lor? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dileme peste dileme. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Azi fac o chestie cu fasole alba, spanac si halloumi. |
|
|
![]()
|
|
foarte dragute gogosile (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) au vreo reteta speciala?
(n-am uiat de zserbo, viu in w-end mai degraba pt ca am foarte mult de lucru si la munca si aici) noi sintem la faza taitei cu lapte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , galustile cu branza ii plac, la noi carnea e mare problema, insa culmea ii plac chiftelele |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 06:18 PM |
|