IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 250 251 252 253 254 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
kalua
post Mar 6 2009, 12:24 AM
Post #2511





Musafir






E un aluat cu drojdie, dar curgator, de-aia trebuie gaoacele alea. Da, au reteta lor.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Mar 6 2009, 12:28 AM
Post #2512


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



daca-i cumperi tava copilului eu te-astept (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Mar 6 2009, 12:41 PM
Post #2513





Musafir






Azi fac varza anatolica (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si-mi curg balele numai cand ma gandesc la ea. Dati naibii turcii astia!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Mar 10 2009, 12:31 AM
Post #2514





Musafir






Iar vorbesc singura. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Azi am facut cod prajit (a fost foarte, foarte bun), maine fac creveti. Inca nu stiu cum, in orice caz in tigaie.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pescarush
post Mar 10 2009, 12:47 AM
Post #2515





Musafir






Eu as vorbi cu tine, Kalua, dar nu prea am ce spune. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Ieri am facut peste pane cu mini cartofi la cuptor (cu coaja cu tot) si salata, si racituri.
Azi n-am facut nimic. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kary_pink
post Mar 10 2009, 01:22 AM
Post #2516





Musafir






Kalua (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

Eu am dat zilele trecute peste un amestec de ardei iute, usturoi, patrunjel si spanac uscat si-mi vine sa fac carne la cuptor numa' de dragul folosirii amestecului asta. Da un gust demential la friptura...
Asa ca ma pot lauda cu carne de porc si carne de curcan la cuptor. Cu niste hamsii prajiti cu lamaie si niste paste cu vongole.
Pentru maine am in plan niste rulouri cu varza si pentru o zi cu mai mult timp liber pentru ca am cumparat macrou vreau sa fac o marinata (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Mar 10 2009, 02:36 AM
Post #2517


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



eu facui o supa (vita si curcan) cu taitei de casa (made by bunica mea) , pilaf cu pieptul de curcan, putina salata din piept de curcan insemnand: curcanul taiat cubulete, la fel tulpina de telina, putin maioneza sa le lege (pe vremea fast-food-ului faceam panini si cu salata din asta) , zserbo cu dedicatie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si azi am facut niste biscuiti umpluti cu bonboane Rolo
Tot sap dupa o reteta de biscuiti semi-muietzi cumva ... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

aah ieri am vazut o idee draguta pe foodtv: pestele dat cu sare, prajit in tigaie, servit pe un pat de praz prajit in cuptor (taiat bucati mai lungi cca 15cm apoi in 2 si desfacut, pus in tava stropit cu putin ulei si pus la broil (sau grill) pana se rumeneste putin) servit cu zabaglione cu marar si lamaie. yummmmyyy
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Mar 10 2009, 09:41 AM
Post #2518





Musafir






kary, amestecul cu pricina l-ai gasit intr-un magazin normal? Daca da, imi spui cum il cheama si de la ce magazin e? C-oi ajunge si eu candva la bella Italia. Mi-am mai luat de la voi un amestec (ceva cu arrosti scria pe el, excelent la gust si nici n-avea tampenii in el) de care m-am bucurat mult.

Cleolici, cum adica piscuiti semi-muieti? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Mar 10 2009, 02:56 PM
Post #2519


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pai sa nu-mi sparg dintii in ei ... deci nu biscuitul clasic ci ceva mai moale. Asta de ieri e fain o sa scriu reteta diseara.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kary_pink
post Mar 10 2009, 02:59 PM
Post #2520





Musafir






Kalua dintr'un market normal : Aliper. Marca Ariosto, produsul se numeste Ariosto Aglio e peperoncino. E o cutie de 60 de grame si contine: usturoi, ardei, sare, patrunjel si spanac. Nu chimicale, nu nimic altceva. E demential... Are o reteta pe cutie in care scrie ca este deajuns sa prajesti 5 minute o lingura din acest amestec in ulei de masline si apoi sa torni peste paste fierte si gata pranzul...
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 250 251 252 253 254 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 1st August 2025 - 08:48 PM