![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
E un aluat cu drojdie, dar curgator, de-aia trebuie gaoacele alea. Da, au reteta lor.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
daca-i cumperi tava copilului eu te-astept (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi fac varza anatolica (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si-mi curg balele numai cand ma gandesc la ea. Dati naibii turcii astia!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iar vorbesc singura. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Azi am facut cod prajit (a fost foarte, foarte bun), maine fac creveti. Inca nu stiu cum, in orice caz in tigaie. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu as vorbi cu tine, Kalua, dar nu prea am ce spune. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Ieri am facut peste pane cu mini cartofi la cuptor (cu coaja cu tot) si salata, si racituri. Azi n-am facut nimic. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Eu am dat zilele trecute peste un amestec de ardei iute, usturoi, patrunjel si spanac uscat si-mi vine sa fac carne la cuptor numa' de dragul folosirii amestecului asta. Da un gust demential la friptura... Asa ca ma pot lauda cu carne de porc si carne de curcan la cuptor. Cu niste hamsii prajiti cu lamaie si niste paste cu vongole. Pentru maine am in plan niste rulouri cu varza si pentru o zi cu mai mult timp liber pentru ca am cumparat macrou vreau sa fac o marinata (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ... |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
eu facui o supa (vita si curcan) cu taitei de casa (made by bunica mea) , pilaf cu pieptul de curcan, putina salata din piept de curcan insemnand: curcanul taiat cubulete, la fel tulpina de telina, putin maioneza sa le lege (pe vremea fast-food-ului faceam panini si cu salata din asta) , zserbo cu dedicatie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si azi am facut niste biscuiti umpluti cu bonboane Rolo
Tot sap dupa o reteta de biscuiti semi-muietzi cumva ... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) aah ieri am vazut o idee draguta pe foodtv: pestele dat cu sare, prajit in tigaie, servit pe un pat de praz prajit in cuptor (taiat bucati mai lungi cca 15cm apoi in 2 si desfacut, pus in tava stropit cu putin ulei si pus la broil (sau grill) pana se rumeneste putin) servit cu zabaglione cu marar si lamaie. yummmmyyy |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
kary, amestecul cu pricina l-ai gasit intr-un magazin normal? Daca da, imi spui cum il cheama si de la ce magazin e? C-oi ajunge si eu candva la bella Italia. Mi-am mai luat de la voi un amestec (ceva cu arrosti scria pe el, excelent la gust si nici n-avea tampenii in el) de care m-am bucurat mult.
Cleolici, cum adica piscuiti semi-muieti? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pai sa nu-mi sparg dintii in ei ... deci nu biscuitul clasic ci ceva mai moale. Asta de ieri e fain o sa scriu reteta diseara.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua dintr'un market normal : Aliper. Marca Ariosto, produsul se numeste Ariosto Aglio e peperoncino. E o cutie de 60 de grame si contine: usturoi, ardei, sare, patrunjel si spanac. Nu chimicale, nu nimic altceva. E demential... Are o reteta pe cutie in care scrie ca este deajuns sa prajesti 5 minute o lingura din acest amestec in ulei de masline si apoi sa torni peste paste fierte si gata pranzul...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st August 2025 - 08:48 PM |
|