![]() ![]()  | 

| LostWhispers | 

Mar 13 2009, 11:56 AM

| 

| 

Musafir  | 

Ca se vb de salvie mie imi place sa o folosesc la tortellini, ( ii da un gust mediteranian)  am gasit de cumparat tortelini, raviolli si tot felul de paste la Metro, italienesti nu imitatie romaneasca  (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)  , eu acasa nu mai fac ca nu am rabdare, asa de simplu e doar sa desfaci cutia si sa fie gata in 10 min  (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)   

| 

| 

| 
	|
| kalua | 

Mar 13 2009, 01:38 PM

| 

| 

Musafir  | 

Eu fac azi gulas de Boemia (si-am pus si un pic de chimion in el, cleo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)  ), adica il termin, ca de-nceput l-am inceput ieri. Cu galuste de paine si varza bavareza.

| 

| 

| 
	|

Mar 13 2009, 03:07 PM

| 
	|
| 

moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34  | 

razi tu razi harap alb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  insa culmea culmilor (cred ca si de la trecerea timpului mi se trage) parca nu ma mai deranjeaza asa chimionul. Adica saratele cu chimion n-as manca insa am niste crackers cu fel de fel de seminte pe ei si au si chimion asa light si nu ma deranjeaza. Ce-o fi cu mine??  (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)   

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu inca nu stiu ce gatesc am avut supa cu taitei acum trebuie sa fac vreo ciorba acra si vreo tocanita, musaca ?? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)  | 

| 

| 
	|
| bulina | 

Mar 13 2009, 03:17 PM

| 

| 

Musafir  | 

daca vrei sa mai schimbi placa dar sa ramai cu vinete fa vinete umplute cu pipote de pui. 

si ciorba acra de curcan (cu praz si leustean in mod imperios ) (IMG:style_emoticons/default/322.gif)  | 

| 

| 
	|

Mar 13 2009, 03:18 PM

| 
	|
| 

V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591  | 

Eu am facut Ciorba falsa de burta si am pus in loc de smantana+galbenus lapte de soia. Foarte buna si de post. 

Am in plan legume sotate cu orez si salata de ardei copti, Pizza de post si salata de iarna.  | 

| 

| 
	|
| kalua | 

Mar 13 2009, 03:22 PM

| 

| 

Musafir  | 

Gata, te-ai dus si tu la vale de-acum, cleolici. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)  Poate cand o sa ajungi pe la 70 de ani chimionul va fi condimentul tau preferat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) 

| 

| 

| 
	|

Mar 13 2009, 03:39 PM

| 
	|
| 

moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34  | 

bulina la musacaua de cartofi ma gandeam, la cea de vinete sint singura amatoare  (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)   si la cat mananc io .....  

kalua mortal (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) la 70 de ani revin sa va scriu impresiile despre chimion (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) stay tuned !!!  | 

| 

| 
	|
| happyCat | 

Mar 13 2009, 03:40 PM

| 

| 

Musafir  | 

Kalua, oare pestele ala gurnard nu se numeste guvid?  (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)  

Edit: am mai gasit si randunica de mare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)  | 

| 

| 
	|
| kalua | 

Mar 13 2009, 04:33 PM

| 

| 

Musafir  | 

Guvid nu-i, desi la prima vedere seamana la infatisare. Se pare ca-i randunica de mare, intr-adevar. Foarte buna, yam, yam!

| 

| 

| 
	|
| happyCat | 

Mar 13 2009, 04:40 PM

| 

| 

Musafir  | 

Guvidul am vazut de fapt ca se traduce frog fish. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)  

Gurnard am vazut intr-o emisiune cum ii pescuiau undeva prin sudul Angliei si ziceau ca sunt tare buni si ca sunt din belsug, sa incurajeze lumea sa ii manance.  | 

| 

| 
	|
![]() ![]()  | 

| Lo-Fi Version | Time is now: 4th November 2025 - 04:00 PM | 
|    
 |