![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca se vb de salvie mie imi place sa o folosesc la tortellini, ( ii da un gust mediteranian) am gasit de cumparat tortelini, raviolli si tot felul de paste la Metro, italienesti nu imitatie romaneasca (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , eu acasa nu mai fac ca nu am rabdare, asa de simplu e doar sa desfaci cutia si sa fie gata in 10 min (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu fac azi gulas de Boemia (si-am pus si un pic de chimion in el, cleo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), adica il termin, ca de-nceput l-am inceput ieri. Cu galuste de paine si varza bavareza.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
razi tu razi harap alb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) insa culmea culmilor (cred ca si de la trecerea timpului mi se trage) parca nu ma mai deranjeaza asa chimionul. Adica saratele cu chimion n-as manca insa am niste crackers cu fel de fel de seminte pe ei si au si chimion asa light si nu ma deranjeaza. Ce-o fi cu mine?? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu inca nu stiu ce gatesc am avut supa cu taitei acum trebuie sa fac vreo ciorba acra si vreo tocanita, musaca ?? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
daca vrei sa mai schimbi placa dar sa ramai cu vinete fa vinete umplute cu pipote de pui.
si ciorba acra de curcan (cu praz si leustean in mod imperios ) (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu am facut Ciorba falsa de burta si am pus in loc de smantana+galbenus lapte de soia. Foarte buna si de post.
Am in plan legume sotate cu orez si salata de ardei copti, Pizza de post si salata de iarna. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata, te-ai dus si tu la vale de-acum, cleolici. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Poate cand o sa ajungi pe la 70 de ani chimionul va fi condimentul tau preferat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
bulina la musacaua de cartofi ma gandeam, la cea de vinete sint singura amatoare (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) si la cat mananc io .....
kalua mortal (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) la 70 de ani revin sa va scriu impresiile despre chimion (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) stay tuned !!! |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, oare pestele ala gurnard nu se numeste guvid? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Edit: am mai gasit si randunica de mare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Guvid nu-i, desi la prima vedere seamana la infatisare. Se pare ca-i randunica de mare, intr-adevar. Foarte buna, yam, yam!
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Guvidul am vazut de fapt ca se traduce frog fish. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Gurnard am vazut intr-o emisiune cum ii pescuiau undeva prin sudul Angliei si ziceau ca sunt tare buni si ca sunt din belsug, sa incurajeze lumea sa ii manance. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 06:39 PM |
|