IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 252 253 254 255 256 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
LostWhispers
post Mar 13 2009, 11:56 AM
Post #2531

Musafir

Ca se vb de salvie mie imi place sa o folosesc la tortellini, ( ii da un gust mediteranian) am gasit de cumparat tortelini, raviolli si tot felul de paste la Metro, italienesti nu imitatie romaneasca (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , eu acasa nu mai fac ca nu am rabdare, asa de simplu e doar sa desfaci cutia si sa fie gata in 10 min (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 13 2009, 01:38 PM
Post #2532

Musafir

Eu fac azi gulas de Boemia (si-am pus si un pic de chimion in el, cleo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), adica il termin, ca de-nceput l-am inceput ieri. Cu galuste de paine si varza bavareza.

+Quote Post
Cleo
post Mar 13 2009, 03:07 PM
Post #2533

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

razi tu razi harap alb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) insa culmea culmilor (cred ca si de la trecerea timpului mi se trage) parca nu ma mai deranjeaza asa chimionul. Adica saratele cu chimion n-as manca insa am niste crackers cu fel de fel de seminte pe ei si au si chimion asa light si nu ma deranjeaza. Ce-o fi cu mine?? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

eu inca nu stiu ce gatesc
am avut supa cu taitei acum trebuie sa fac vreo ciorba acra si vreo tocanita, musaca ?? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)

+Quote Post
bulina
post Mar 13 2009, 03:17 PM
Post #2534

Musafir

daca vrei sa mai schimbi placa dar sa ramai cu vinete fa vinete umplute cu pipote de pui.

si ciorba acra de curcan (cu praz si leustean in mod imperios )

(IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
Teocris
post Mar 13 2009, 03:18 PM
Post #2535

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Eu am facut Ciorba falsa de burta si am pus in loc de smantana+galbenus lapte de soia. Foarte buna si de post.
Am in plan legume sotate cu orez si salata de ardei copti, Pizza de post si salata de iarna.

+Quote Post
kalua
post Mar 13 2009, 03:22 PM
Post #2536

Musafir

Gata, te-ai dus si tu la vale de-acum, cleolici. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Poate cand o sa ajungi pe la 70 de ani chimionul va fi condimentul tau preferat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cleo
post Mar 13 2009, 03:39 PM
Post #2537

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

bulina la musacaua de cartofi ma gandeam, la cea de vinete sint singura amatoare (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) si la cat mananc io .....

kalua mortal (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
la 70 de ani revin sa va scriu impresiile despre chimion (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
stay tuned !!!

+Quote Post
happyCat
post Mar 13 2009, 03:40 PM
Post #2538

Musafir

Kalua, oare pestele ala gurnard nu se numeste guvid? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Edit: am mai gasit si randunica de mare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 13 2009, 04:33 PM
Post #2539

Musafir

Guvid nu-i, desi la prima vedere seamana la infatisare. Se pare ca-i randunica de mare, intr-adevar. Foarte buna, yam, yam!

+Quote Post
happyCat
post Mar 13 2009, 04:40 PM
Post #2540

Musafir

Guvidul am vazut de fapt ca se traduce frog fish. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Gurnard am vazut intr-o emisiune cum ii pescuiau undeva prin sudul Angliei si ziceau ca sunt tare buni si ca sunt din belsug, sa incurajeze lumea sa ii manance.

+Quote Post

262 Pages V  « < 252 253 254 255 256 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 06:39 PM