IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 255 256 257 258 259 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
blekytza
post Mar 18 2009, 12:22 AM
Post #2561

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Eu am niste chorizo prin frigider care se cam usuca si ma gandeam sa fac un chec aperitiv, vad maine ce-o sa iasa.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 18 2009, 08:40 AM
Post #2562

Musafir

Apropo de resturi, trebuie sa folosesc niste bezele cumparate, m-am gandit sa fac din ele "blatul" unei prajituri (sa le faramitez un pic), apoi o crema din iaurt scurs, dupa aceea fructe de padure sau zmeura. Mai vad eu daca le mai trag si-un mot de frisca ori ba.

+Quote Post
kalua
post Mar 19 2009, 01:03 PM
Post #2563

Musafir

Azi cred ca fac o salata cu fasole alba, ton si mai vad eu ce pun in ea.

Christine, prietena aia a mea cu bucataria noua misto de tot, face un curs in doua zile diferite de bucatarit italieneste, la un restaurant fitos. Prima tura a facut-o, mi-a povestit ce si cum, de-abia astept sa-mi dea retetele si sa purced la a face si eu.
Si vrea neaparat reteta de cuiburi de viespe si cea de napolitane cu nuca (eu am facut cu macadamia si toata lumea a zis ca astea-s "nucile" care se potrivesc cel mai bine).

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 19 2009, 02:00 PM
Post #2564

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Eu ieri am facut ciorba de loboda, mai aveam osptropel asa ca felul 2 n-am facut. Azi bag o rulada la interval, ca din aia ce-am facut-o n-am apucat decat o felie, am facut-o share.
Mai fac niste pateu de ficat de pui, ca mi-a facut Cleo pofta tare.
Si ar trebui sa fac si ceva felul 2, da' inca-s habarnista ce.

This post has been edited by Master of Norules: Mar 19 2009, 02:01 PM

+Quote Post
Cleo
post Mar 19 2009, 04:28 PM
Post #2565

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

noi seara mai tragem cu ochiul la foodtv si intr-o seara langa o friptura la gratar (btw MOR de ciuda cand le vad bucatariile) au aragaz si un gratarel langa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) sa revin ca m-a luat valul ...si facuse ca garnitura fasole din aceea verde subtirica, dar pusa la cuptor pe tava intr-un singur strat putin ulei si ca sa-i dea un glaze a pus si putin sirop de aratar (sper ca nu incurc borcanele) .. in fine aratau tare bine si ca variatie la vesnica fasole fiarta e si asta o idee draguta.

+Quote Post
bulina
post Mar 19 2009, 04:35 PM
Post #2566

Musafir

in loc de sirop de artar sau zahar eu le-as stropi cu sos de soia!!! si da, sunt bune asa la cuptor!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ma ia foamea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
janis
post Mar 20 2009, 10:41 AM
Post #2567

Obsedat

Group: Dependent
From: In nori...
Member No.: 4,029

Cei care sunteti din Romania, ce marca de mascarpone folositi? Nu stiu de care sa iau...

Azi dupa examen ma pun sa fac muffini! Abia astept.

Noi deobicei fasolea verde subtire il trecem printr-o tigaie cu unt, pana se rumenesc putin, si cand sunt aproape gata presar cu usturoi si un picut de sare. (cateodata mai fierb si un pic de orez brun pe langa, cu gratar de porc sau gratar de peste il mancam noi deobicei). Nu cred ca e prea sanatos, dar imi plac mult legumele preparate in unt.

+Quote Post
kalua
post Mar 20 2009, 10:53 AM
Post #2568

Musafir

cand e vorba de gust, nimic nu intrece untul.

Eu habar n-am ce-oi face azi de mancare.

+Quote Post
kalua
post Mar 23 2009, 04:44 PM
Post #2569

Musafir

Azi fac chiftele de ton cu linte rosie.

+Quote Post
pescarush
post Mar 23 2009, 05:01 PM
Post #2570

Musafir

Mooaaa, ce pofta mi-ai facut de chiftelute de ton. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Eu am facut in week-end tocanita de pipote cu cus-cus, snitele cu legume gratinate la cuptor si cartofi mici in coaja (tot la cuptor), carnati la barbeque cu piure de cartofi si salata.
Azi fac limba cu sos de rosii, sau cu masline (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) inca nu stiu exact.
A, si am mai facut un strudel cu branza de vaci si cranberries sambata, a trecut dintr-o suflare. Am facut si salata Waldorf, e tare buna.

+Quote Post

262 Pages V  « < 255 256 257 258 259 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 10:08 PM