![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Azi fac ostropel pt. mister si pt. copil desi nus daca o sa manance ca o doare la basca de carne. Tagliatele cu spanac (greu se gasesc astea doar la Carrefour am gasit si din 3 cutii, 2 erau expirate, am luat-o pe ultima) cu sos de legume si niste mancare de linte, lintea din conserva e prima oara cand fac mancare de lintee de
Maine vreau sa incerc combinatia aia de spanac cu ricota. Ricota asta e urda sarata? Eu cand fac fasolea frecata pun unt in loc de ulei si iese mult mai gustoasa. Asa-i untul e un potentator de gust merveilleux. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ricotta-i urda din aia moale, usor dulceaga (e facuta din zer si de-aici i se trage dulceata).
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Am facut mancarica de linte asa ca o tocanita, mama da' buna-i tare. Tre' sa ma uit sa vad ce mai pot face cu lintea ca sunt deja fan.
Ostropelul s-a transformat in friptura din comoditate si pt. ca facusem deja 2 feluri cu legume. AM gasit ricota sarata la vrac la Carrefour e buna aia si ameseci pur si simplu spanacul oparit cu ricota sau mai pui si altceva? Multam fain, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Kalua. Ziceti-mi si mie pe unde e salata aia Waldorf ca am cautat si la Montiac si dincolo la celalat index si n-am gasit-o. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
e la salate MoN si io ii zic salata de cruditati
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
MoN, reteta e la topicul cu paste. Eu folosesc intotdeauna ricotta proaspata, nesarata, care-i moale tare.
|
|
|
![]()
|
|
Multam fain Kalua.
Azi nu prea sunt in the mood, vroiam sa fac combinatia aia de spanac cu ricota, da' mai am mancare asa ca probabil maine. Tiramisu vreau sa fac si o salata din verdeturi pt friptura, zilele urmatoare vreau sa fac salata aia de ton cu varza si porumb. Si o pasta de branza sarata cu branza de vaci si marar ca mi s-a facut pofta rau. This post has been edited by Master of Norules: Mar 25 2009, 10:22 AM |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi fac peste prajit cu mamaliguta si mujdei de usturoi.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cred ca fac iar paste, alea cu sofran si mazare.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba fac un fel de gulas smantanos! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mi-am adus aminte ca mai am doi ardei kapia care trebuie folositi si-ncap numai bine acolo.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi am reusit sa intru si eu un pic in bucatarie cat s-a dus mami cu Sara-n parc. Am facut legume la grill: dovlecei, ciuperci, ardei gras rosu si brocolli si mai pe seara am programate pulpe de pui la cupor.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:51 AM |
|