IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 256 257 258 259 260 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
Master of Norule...
post Mar 24 2009, 10:49 AM
Post #2571


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Azi fac ostropel pt. mister si pt. copil desi nus daca o sa manance ca o doare la basca de carne. Tagliatele cu spanac (greu se gasesc astea doar la Carrefour am gasit si din 3 cutii, 2 erau expirate, am luat-o pe ultima) cu sos de legume si niste mancare de linte, lintea din conserva e prima oara cand fac mancare de lintee de

Maine vreau sa incerc combinatia aia de spanac cu ricota. Ricota asta e urda sarata?

Eu cand fac fasolea frecata pun unt in loc de ulei si iese mult mai gustoasa. Asa-i untul e un potentator de gust merveilleux.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Mar 24 2009, 10:56 AM
Post #2572





Musafir






Ricotta-i urda din aia moale, usor dulceaga (e facuta din zer si de-aici i se trage dulceata).
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 24 2009, 05:06 PM
Post #2573


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Am facut mancarica de linte asa ca o tocanita, mama da' buna-i tare. Tre' sa ma uit sa vad ce mai pot face cu lintea ca sunt deja fan.
Ostropelul s-a transformat in friptura din comoditate si pt. ca facusem deja 2 feluri cu legume.
AM gasit ricota sarata la vrac la Carrefour e buna aia si ameseci pur si simplu spanacul oparit cu ricota sau mai pui si altceva? Multam fain, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Kalua.
Ziceti-mi si mie pe unde e salata aia Waldorf ca am cautat si la Montiac si dincolo la celalat index si n-am gasit-o.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bulina
post Mar 24 2009, 05:14 PM
Post #2574





Musafir






e la salate MoN si io ii zic salata de cruditati
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Mar 24 2009, 05:50 PM
Post #2575





Musafir






MoN, reteta e la topicul cu paste. Eu folosesc intotdeauna ricotta proaspata, nesarata, care-i moale tare.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 25 2009, 10:20 AM
Post #2576


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Multam fain Kalua.
Azi nu prea sunt in the mood, vroiam sa fac combinatia aia de spanac cu ricota, da' mai am mancare asa ca probabil maine.
Tiramisu vreau sa fac si o salata din verdeturi pt friptura, zilele urmatoare vreau sa fac salata aia de ton cu varza si porumb.
Si o pasta de branza sarata cu branza de vaci si marar ca mi s-a facut pofta rau.

This post has been edited by Master of Norules: Mar 25 2009, 10:22 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
LostWhispers
post Mar 25 2009, 10:56 AM
Post #2577





Musafir






Azi fac peste prajit cu mamaliguta si mujdei de usturoi.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Mar 25 2009, 11:01 AM
Post #2578





Musafir






Eu cred ca fac iar paste, alea cu sofran si mazare.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Mar 25 2009, 01:02 PM
Post #2579





Musafir






Ba fac un fel de gulas smantanos! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mi-am adus aminte ca mai am doi ardei kapia care trebuie folositi si-ncap numai bine acolo.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Roxana_
post Mar 25 2009, 06:08 PM
Post #2580





Musafir






Azi am reusit sa intru si eu un pic in bucatarie cat s-a dus mami cu Sara-n parc. Am facut legume la grill: dovlecei, ciuperci, ardei gras rosu si brocolli si mai pe seara am programate pulpe de pui la cupor.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 256 257 258 259 260 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 07:51 AM