![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu azi fac urzici imi plac foarte mult si sunt si sanatoase, voi cum le faceti? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu le fac precum spanacul.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
si eu asa fac urzicile desi n-am mai mancat de foarte multi ani
am facut ieri pain aux oeufs sa manance copilul proaspat. Initial am gasit o reteta de paine cu mutra de ursulet Panda, cantitatile foarte aiurea indicate si desi am dres-o nu m-a impresionat, insa mi-a dat ideea sa fac painica sus mentionata. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu azi am facut scrumbie la cuptor cu ciuperci, tagliatelle cu sos de legume si branza sarata rasa pe deasupra, fiica-mea a devenit fan mai ales ca nu-i place carnea. M-a lovit asa o pofta de peste, parca as manca la 2 zile peste nus ce m-a apucat ca inainte nu mancam decat o data pe luna peste si acu' de 2, 3 ori mai bag un pestisor, ori conserva, ori facut.
Maine bag iar o mancare de linte ca e buna tare. Si mi-e o pofta de saratele, cre' ca iar fac niste saratele. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
eu zilele astea musai sa fac frigaruile de somon ale doftoresei ca-mi ploua-n gura de 2 zile din cauza ei (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) , apoi ficat de pui la gratar langa mujdei de usturoi, apoi azi trecand pe la brutaria din cartier am zarit baghete si ma gandeam sa execut si niste bruschetta.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Azi tagliatelle cu spanac cu carne de vita si legume facute sos.
Mai fac niste foietaj cu prune si branza de vaci deasupra in forma de muffins sunt curioasa ce-o iesi si din restul de aluat saratele. |
|
|
![]()
|
|
deci iar nu gatiti (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
am facut o ciorba radauteana in w-end, de-aia de-o botezasem pseudo-burta, aseara pilaf cu aripioare de pui si azi envisagez ceva desert sub forma de biscuiti pt copil si as face fasole batuta ca n-am mancat demuuult si tare ne place |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ieri salata de mezel proaspat si flan cu visine. Azi nimic, am mancat la terasa c-a inceput sa fie caldut. Maine cred ca fac paste pentru ca merg repede si eu am de mers pana in targ dupa serviciu.
|
|
|
![]()
|
|
Ieri am facut snitele de vita cu urzici.
Azi am facut cozonac, mai vroiam sa fac o ciorba acra da' n-am apucat. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi fac un roastbeef, garnitura spanac. Si-o salata verde.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 04:11 PM |
|