IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 259 260 261 262 >  
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
LostWhispers
post Apr 14 2009, 12:31 PM
Post #2601





Musafir






Si eu am facut ieri urzici, yammy. Azi fac peste la cuptor (macrou) cu sos tomate si garnitura de orez.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 14 2009, 03:48 PM
Post #2602


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Eu ieri mamaliga cu branza de vaci si smantana si am bagat si o omleta, am fost tare lenesa ieri.
Azi pizza si mai mi-a ramas aluat, mai bag niste cornuri umplute cu sunca si mozzarella.

This post has been edited by Master of Norules: Apr 14 2009, 03:49 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Apr 14 2009, 04:06 PM
Post #2603


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



girlies mayday mayday!!

o sa am multe de facut in w-end si printre altele sambata vine o prietena la mine s-o invat taina cozonacilor
duminica mergem la niste prieteni si-am promis ca fac eu desrtul, o sa fac un Dobos insa nu vreau sa am late activitati colaterale in timp ce-l fac ca sa-mi reuseasca de nota 10

Intrebarea mea urjenta este: oare capacul ramane intact de vineri seara pana duminica??
uneori decoratiile cu caramel se topesc de la o zi la alta si nu stiu daca nu o fi si cazul capacului din poveste.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Apr 14 2009, 04:20 PM
Post #2604





Musafir






Eu zic ca da (adica sta teapan acolo), mai ales daca faci capacul clasic, ala fara unt in el.
Ma iei si pi mini la impartitul tortului?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Apr 14 2009, 04:50 PM
Post #2605


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



QUOTE(kalua @ Apr 14 2009, 10:20 AM) *
Ma iei si pi mini la impartitul tortului?


by default! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

asa ma gandeam si eu insa bine ca mi-ai confirmat. Nu fac modificari la capac. Nu stiu sa fi mancat varianta cu unt si nu e momentul sa experimentez, ce am sa fac insa am sa tai capacul inainte si am sa ung fiecare felie dupa
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Apr 14 2009, 05:03 PM
Post #2606





Musafir






Hmmm, chiar sunt curioasa daca-i mai bine asa. ca o fi mai usor, dar cum o arata feliile glazurate... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) De-abia astept sa vad poze!
Eu fac Zserbo sambata, m-am gandit sa-l fac in forma de tort. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Apr 14 2009, 05:12 PM
Post #2607


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



studiez de vreo saptamana retete pt ca vreau mai multe foi decat mi-au iesit ultima data si am vazut in cateva ca glazura e pusa pe felia taiata. Cum? Ramane sa vad cat de repede ma misc

faina ideea cu Zserbo insa cred ca trebuie sa reduci cantitatile. La ce am scris eu iese o tava de-aia mare de aragaz.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Apr 14 2009, 05:20 PM
Post #2608





Musafir






Da, reduc. Transformarea tava de aragaz - forma de tort e intotdeauna 1:2.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Apr 14 2009, 06:16 PM
Post #2609


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



asa si eu

cantitatea din reteta originala o recomand oricui are o petrecere cu invitati multi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 15 2009, 10:35 AM
Post #2610


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Si eu tot dobos vreau sa fac de Pasti, nus daca fac capacul ala ca am un deja vu ca n-o sa-mi iasa.
Cum stratul e destul de gros cred ca nu-i nici un bai daca-l faci inainte cu cateva zile, nus daca n-ar fi o idee buna sa-l tii in frigider ca sa-ti iei o masura in plus de precautie.
Ziceti-mi si mie ce gatiti de Pasti ca eu habar n-am ce sa fac de mancare, in caz ca nu-mi place mancarea soacra-mii, tre' sa fac si eu mancare.
Buna rau Zserbo, am si eu o reteta da-i acasa intr-o carte de retete unguresti traduse in germana am primit-o de la prietena mea din Gemania, o s-o pun daca vreti cand ma intorc.

This post has been edited by Master of Norules: Apr 15 2009, 10:38 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 259 260 261 262 >
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 04:08 PM