![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu am facut ieri urzici, yammy. Azi fac peste la cuptor (macrou) cu sos tomate si garnitura de orez.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu ieri mamaliga cu branza de vaci si smantana si am bagat si o omleta, am fost tare lenesa ieri.
Azi pizza si mai mi-a ramas aluat, mai bag niste cornuri umplute cu sunca si mozzarella. This post has been edited by Master of Norules: Apr 14 2009, 03:49 PM |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
girlies mayday mayday!!
o sa am multe de facut in w-end si printre altele sambata vine o prietena la mine s-o invat taina cozonacilor duminica mergem la niste prieteni si-am promis ca fac eu desrtul, o sa fac un Dobos insa nu vreau sa am late activitati colaterale in timp ce-l fac ca sa-mi reuseasca de nota 10 Intrebarea mea urjenta este: oare capacul ramane intact de vineri seara pana duminica?? uneori decoratiile cu caramel se topesc de la o zi la alta si nu stiu daca nu o fi si cazul capacului din poveste. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu zic ca da (adica sta teapan acolo), mai ales daca faci capacul clasic, ala fara unt in el.
Ma iei si pi mini la impartitul tortului? |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Ma iei si pi mini la impartitul tortului? by default! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) asa ma gandeam si eu insa bine ca mi-ai confirmat. Nu fac modificari la capac. Nu stiu sa fi mancat varianta cu unt si nu e momentul sa experimentez, ce am sa fac insa am sa tai capacul inainte si am sa ung fiecare felie dupa |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hmmm, chiar sunt curioasa daca-i mai bine asa. ca o fi mai usor, dar cum o arata feliile glazurate... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) De-abia astept sa vad poze!
Eu fac Zserbo sambata, m-am gandit sa-l fac in forma de tort. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
studiez de vreo saptamana retete pt ca vreau mai multe foi decat mi-au iesit ultima data si am vazut in cateva ca glazura e pusa pe felia taiata. Cum? Ramane sa vad cat de repede ma misc
faina ideea cu Zserbo insa cred ca trebuie sa reduci cantitatile. La ce am scris eu iese o tava de-aia mare de aragaz. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, reduc. Transformarea tava de aragaz - forma de tort e intotdeauna 1:2.
|
|
|
![]()
|
|
asa si eu
cantitatea din reteta originala o recomand oricui are o petrecere cu invitati multi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si eu tot dobos vreau sa fac de Pasti, nus daca fac capacul ala ca am un deja vu ca n-o sa-mi iasa.
Cum stratul e destul de gros cred ca nu-i nici un bai daca-l faci inainte cu cateva zile, nus daca n-ar fi o idee buna sa-l tii in frigider ca sa-ti iei o masura in plus de precautie. Ziceti-mi si mie ce gatiti de Pasti ca eu habar n-am ce sa fac de mancare, in caz ca nu-mi place mancarea soacra-mii, tre' sa fac si eu mancare. Buna rau Zserbo, am si eu o reteta da-i acasa intr-o carte de retete unguresti traduse in germana am primit-o de la prietena mea din Gemania, o s-o pun daca vreti cand ma intorc. This post has been edited by Master of Norules: Apr 15 2009, 10:38 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 04:08 PM |
|