IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 259 260 261 262 >  
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
LostWhispers
post Apr 14 2009, 12:31 PM
Post #2601

Musafir

Si eu am facut ieri urzici, yammy. Azi fac peste la cuptor (macrou) cu sos tomate si garnitura de orez.
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 14 2009, 03:48 PM
Post #2602

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Eu ieri mamaliga cu branza de vaci si smantana si am bagat si o omleta, am fost tare lenesa ieri.
Azi pizza si mai mi-a ramas aluat, mai bag niste cornuri umplute cu sunca si mozzarella.

This post has been edited by Master of Norules: Apr 14 2009, 03:49 PM

+Quote Post
Cleo
post Apr 14 2009, 04:06 PM
Post #2603

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

girlies mayday mayday!!

o sa am multe de facut in w-end si printre altele sambata vine o prietena la mine s-o invat taina cozonacilor
duminica mergem la niste prieteni si-am promis ca fac eu desrtul, o sa fac un Dobos insa nu vreau sa am late activitati colaterale in timp ce-l fac ca sa-mi reuseasca de nota 10

Intrebarea mea urjenta este: oare capacul ramane intact de vineri seara pana duminica??
uneori decoratiile cu caramel se topesc de la o zi la alta si nu stiu daca nu o fi si cazul capacului din poveste.

+Quote Post
kalua
post Apr 14 2009, 04:20 PM
Post #2604

Musafir

Eu zic ca da (adica sta teapan acolo), mai ales daca faci capacul clasic, ala fara unt in el.
Ma iei si pi mini la impartitul tortului?

+Quote Post
Cleo
post Apr 14 2009, 04:50 PM
Post #2605

moderator

QUOTE(kalua @ Apr 14 2009, 10:20 AM) *
Ma iei si pi mini la impartitul tortului?

by default! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

asa ma gandeam si eu insa bine ca mi-ai confirmat. Nu fac modificari la capac. Nu stiu sa fi mancat varianta cu unt si nu e momentul sa experimentez, ce am sa fac insa am sa tai capacul inainte si am sa ung fiecare felie dupa

+Quote Post
kalua
post Apr 14 2009, 05:03 PM
Post #2606

Musafir

Hmmm, chiar sunt curioasa daca-i mai bine asa. ca o fi mai usor, dar cum o arata feliile glazurate... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) De-abia astept sa vad poze!
Eu fac Zserbo sambata, m-am gandit sa-l fac in forma de tort. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Cleo
post Apr 14 2009, 05:12 PM
Post #2607

moderator

studiez de vreo saptamana retete pt ca vreau mai multe foi decat mi-au iesit ultima data si am vazut in cateva ca glazura e pusa pe felia taiata. Cum? Ramane sa vad cat de repede ma misc

faina ideea cu Zserbo insa cred ca trebuie sa reduci cantitatile. La ce am scris eu iese o tava de-aia mare de aragaz.

+Quote Post
kalua
post Apr 14 2009, 05:20 PM
Post #2608

Musafir

Da, reduc. Transformarea tava de aragaz - forma de tort e intotdeauna 1:2.

+Quote Post
Cleo
post Apr 14 2009, 06:16 PM
Post #2609

moderator

asa si eu

cantitatea din reteta originala o recomand oricui are o petrecere cu invitati multi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 15 2009, 10:35 AM
Post #2610

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Si eu tot dobos vreau sa fac de Pasti, nus daca fac capacul ala ca am un deja vu ca n-o sa-mi iasa.
Cum stratul e destul de gros cred ca nu-i nici un bai daca-l faci inainte cu cateva zile, nus daca n-ar fi o idee buna sa-l tii in frigider ca sa-ti iei o masura in plus de precautie.
Ziceti-mi si mie ce gatiti de Pasti ca eu habar n-am ce sa fac de mancare, in caz ca nu-mi place mancarea soacra-mii, tre' sa fac si eu mancare.
Buna rau Zserbo, am si eu o reteta da-i acasa intr-o carte de retete unguresti traduse in germana am primit-o de la prietena mea din Gemania, o s-o pun daca vreti cand ma intorc.

This post has been edited by Master of Norules: Apr 15 2009, 10:38 AM

+Quote Post

262 Pages V  « < 259 260 261 262 >
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 04:08 PM