![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Reteta de Zserbo (cea ungureasca) ne-a postat-o Cleo de cel putin o luna.
Mancarurile de Paste sunt insirate la topicul cu pricina. Azi fac salata luxemburgheza de carne de vita din restul de roastbeef. Si-am sa ma gandesc la doftoreasa noastra cand oi manca-o. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Probabil or fi diferente ca n-or fi la fel 100%, da' OK n-o mai pun.
Am vazut reteta Cleolicii (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) de cand a pus-o da' acu' mi-am adus aminte de cartea aia. This post has been edited by Master of Norules: Apr 15 2009, 11:33 AM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acum vazui. Sarut-mana de ganduri bune! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Da' cum e salata asta, poate trag si eu una deseara, desi am o pofta de ton, de numa' numa'!
Era sa intreb daca merge si-un pahar de vin alb luxemburghez la ea, racit bine, da' e post si zicem pas pana duminica. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai din resturi de carne de vita (friptura sau rasol), cu oua fierte, castraveti murati, patrunjel, ceapa si-un dressing din smantana degresata, mustar, ulei, otet.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Yam, yam, suna bine. Da' stii ceva? Ma pastrez pentru dupa Paste. Precis o sa ne ramana friptura de miel...zic eu... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Gata! Am mancat 3 pere, m-am energizat dupa o ora de Pilates, o tai la praduit ingrediente pentru un Paste musulman. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca sa nu fiu total off topic, eu am o ciorba de varza a la russe (dupa cum mananca amore, cred c-o lungim toata saptamana...n-are carne!), amore mai are o portie de varza la cuptor, plus ceafa de porc gratar, iar eu salata de ton. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ieri lasagne, buna rau e mancarea asta. Mai vedeam prin filme ca erau unii inebuniti dupa lasagne si ma gandeam eu asa ce o fi asa de nemaipomenita, da' e superba. Tre' s-o incerc si p-aia cu spanac.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso, eu il inteleg pe sotiorul tau, supa cu varza, felul doi tot cu varza... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Potriveste-le si tu altfel data viitoare, poate-i mai harnic atunci si cu mancarurile vegetariene.
Azi fac sandwichuri ca m-a imbolnavit cleolica (n-am mai facut de nu stiu cand). |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Supa de pui cu taietei azi. Ieri: pulpe de pui la cuptor cu condimente cu salata de rosii si castraveti, mere coapte.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
aveam de gand sa fac niste cosuri de parmeza, ceva fleica de porc, niste sparanghel prajit sa vad ce iese
apropo de sandwich-uri am prins un concurs pe foodtv, ce minunatii au putut sa faca ... varietatea o limiteaza numai imaginatia bucatarului |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
azi finalizez Dobosul
wish me luck girlies. oricum eu tortul asta nu-l mai fac prea curand. Este ucigator. Deci am pus pana acum 19 oua. Am vrut un diamentru mare si crema multa sa pot orna insa e prea din cale-afara. Am facut 5 foi si am de gand s-o fac azi pe ultima deci alte 2 oua (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Exista totusi alte torturi mai putin criminale pt ficat si la fel de bune Prietena care-a fost ieri la mine avea o cutie de cacao frantuzeasca cu o cacao cum n-am mai vazut (azi imi cumpar si eu). Pt mine cacao inchisa la culoare era poveste pt ca nu am vazut niciodata. Acum stiu ca exista. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 03:24 AM |
|