![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Si pentru pisica? patrunjel? :-X
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
mama a facut sarmale varsate.. :D adica varza a la cluj :D
si fripturica la gratar cu piure. papa bun tare de tot. aaa si cel mai tare e ca azi face ciorba de ciocanele:mi-epoftademorsinumaiamrabdare: aa si tre sa stau pana la 5 la munca >:( aa si macare la patruped..orez cu gaturi baga in ea pana moare! :-* |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 194 Joined: 7-December 05 Member No.: 3 ![]() |
da da patrunjel si daca nu gasesc, are palmierul din dotare :morideris:
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Sorineee :'( :'( .... da repede adresa unde gasesc chestiile din poza .... ca-i cale lunga de la mine da' daca plec acu' ajung pana-s gata
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sorineeee, cand am vazut poza nr. 2 a si-nceput sa-mi miroase a gratar :D
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
si pt ca sorin ne-a lasat cu ochii in soare (pardon in gratar :'( ) ....
eu am facut ciorba cu carne de curcan si iahnie de fasole cu ciolan afumat (o bunatate) .... praji fac maine cred |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pt. saptamana viitoare am propus: mancarica de naut cu legume si chiftelute de ton. Numai astea 2 idei le am deocamdata. :)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 194 Joined: 7-December 05 Member No.: 3 ![]() |
kalua, te rog, te rog, te rog, da-mi si mie reteta de chiftelute de ton. multumesc :)
|
|
|
![]()
|
|
multumesc din suflet, o sa fac wk asta :-*
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi fac steakuri de vita, garnitura: legume gratinate
Maine: coada de bou cu "coronite" de parmezan (niste gogosi minuscule) |
|
|