![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#301
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
aseara am facut peste la cuptor cu rosii, cartofi, usturoi, busuioc.
azi chiar nu am idee. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
Post
#302
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Am facut o varza calita cu ceva afumatura prin ea..si acum pun de-o mamaliguta... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
Post
#303
|
Musafir ![]() |
pune o farfurie si pt mine (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) [varza e una din mancarurile mele preferate]
|
|
|
![]()
Post
#304
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
din ciclul "mancati ce zice Monica nu ce mananca ea" am executat aseara tocanita de carne de vita si ciuperci+mamaliguta. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#305
|
Musafir ![]() |
Daca va place varza incercati varza anatolica , imi pun gatul ca va va place! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Post
#306
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Helou girlies (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
sa nu credeti ca trasei chiulul de la bucatarit (don't I wish sometimes) da' nu mai avui vreme de zis helou am facut o ciorba cu carne de pui dar reteta ciorbei de burta. adica: acelasi aspect (fara legume si verdeturi plutitoare), mai cremoasa, acrita cu otet, usturoiata ....o bunatate ingrasatoare varza cu costita afumata si mancare de masline. iar sotul meu a luat un tort de ciocolata ferrero rocher din asta am luat numai o inghititura (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nusepoate.gif) si nu pt ca n-ar fi bun .... siluete si alte minuni |
|
|
kalua |
![]()
Post
#307
|
Musafir ![]() |
h, (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif)
Ce mai faceti in timpul saptamanii, cand nu este atata timp pentru gatit? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
Post
#308
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Ieri am facut un cozonac trandafir si am pregatit umplutura de la clatitele sarate pentru ca astazi imi vine puiul acasa.
In general in timpul saptamanii fac ceva rapid.Seara mai pun cate o friptura la cuptor pentru ca imi este mult mai usor a doua zi sa pregatesc langa ea garnitura de cartofi sau mazare si orez....Mai fac snitele din piept de pui cu cascaval la mijloc, cartofi la cuptor sau mamaliguta cu branza si smantana.... |
|
|
pescarush |
![]()
Post
#309
|
Musafir ![]() |
eu le-am facut pe week-end sarmalute si ciorba de perisoare la ai mei.
acum ma gandesc sa bag repede la cuptor niste aripioare de pui, cu spanac. pe miercuri cred ca fac o conopida la cuptor. wow, ce departe am ajuns cu planul cincinalului (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) de obicei nu stiu nici ce fac maine. sa aveti o saptamana usoara. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
Post
#310
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am uitat sa va povestesc (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/secret.gif) de terina mea de legumele coapte ... very very special.
va avertizez ca-i migaloasa. scriu reteta originala si-apoi spun cum am facut-o io. 2 ardei grasi mari, 2 rosii si 2 galbeni, taiati in 4 si curatati de seminte 2 dovlecei si 1 vanata mare- taiati in lamele 6 linguri ulei de masline 1 ceapa mare rosie taiata fin 75g stafide 15ml pasta de rosii 15ml otet balsamic de vin rosu 400ml de suc de rosii 15g gelatina pudra frunze de busuioc pt servit pt asezonat vinegreta 6 linguri ulei de masline + 2 linguri otet balsamic ca mai sus, sare si piper la cuptoarele electrice exista rezistenta care "bate" de sus si ca atare se pot coace multe si au gust aproape ca facut pe gratar ardeii se pun pe-o tava pe care-am pus folie de aluminiu, cu coaja in sus. se coc f frumos, se scot intr-un castron si se lasa acoperiti sa se abureasca. la fel ca la ardei copti cu totul. vinetele taiate lamele se ung cu putin ulei si se dau la fel la copt pana se rumenesc, la fel si dovleceii. ceapa se prajeste impreuna cu stafidele si pasta de rosii, o lasam sa fiarba pana se obtine o compozitie omogena (eu n-am avut stafide-n casa si ca atare peste faza asta am sarit) sucul de rosii se infierbanta intr-o cratita si se presara gelatina, se da un clocot si incepem sa montam terina eu am facut intr-o forma de chec in care-am pus o folie . deci primul rand ardei rosu, apoi suc de rosii, vinete, suc, dovlecei, suc, ardei galben, suc si tot asa. se da la frigider pana se intareste gelatina. se serveste cu vinegreta din poveste. excelenta!!! e super pe langa o fripturica de exemplu, ca inlocuitor de garnitura ingrasatoare. (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/collage.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 07:57 AM |
|