IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 29 30 31 32 33 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
MonicutzaB
post Oct 18 2006, 04:15 PM
Post #301


Incurabil
*****

Group: Incurabil
Posts: 1,440
Joined: 2-February 06
Member No.: 176



aseara am facut peste la cuptor cu rosii, cartofi, usturoi, busuioc.
azi chiar nu am idee. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fantasy
post Oct 19 2006, 01:40 PM
Post #302


Doar eu..
*****

Group: Membru de Onoare
Posts: 1,133
Joined: 19-December 05
From: Peste tot..
Member No.: 120



Am facut o varza calita cu ceva afumatura prin ea..si acum pun de-o mamaliguta... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fortelady
post Oct 19 2006, 01:56 PM
Post #303





Musafir






pune o farfurie si pt mine (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) [varza e una din mancarurile mele preferate]
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MonicutzaB
post Oct 19 2006, 03:18 PM
Post #304


Incurabil
*****

Group: Incurabil
Posts: 1,440
Joined: 2-February 06
Member No.: 176



din ciclul "mancati ce zice Monica nu ce mananca ea" am executat aseara tocanita de carne de vita si ciuperci+mamaliguta. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Oct 19 2006, 08:51 PM
Post #305





Musafir






Daca va place varza incercati varza anatolica , imi pun gatul ca va va place! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Oct 22 2006, 08:25 PM
Post #306


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



Helou girlies (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)

sa nu credeti ca trasei chiulul de la bucatarit (don't I wish sometimes) da' nu mai avui vreme de zis helou

am facut o ciorba cu carne de pui dar reteta ciorbei de burta.
adica: acelasi aspect (fara legume si verdeturi plutitoare), mai cremoasa, acrita cu otet, usturoiata ....o bunatate ingrasatoare

varza cu costita afumata si mancare de masline.

iar sotul meu a luat un tort de ciocolata ferrero rocher din asta am luat numai o inghititura (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nusepoate.gif) si nu pt ca n-ar fi bun .... siluete si alte minuni
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Oct 22 2006, 08:54 PM
Post #307





Musafir






h, (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif)

Ce mai faceti in timpul saptamanii, cand nu este atata timp pentru gatit? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nesigur.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marbella
post Oct 23 2006, 07:50 AM
Post #308


Incurabil
*****

Group: Membru de Onoare
Posts: 1,440
Joined: 21-February 06
Member No.: 235



Ieri am facut un cozonac trandafir si am pregatit umplutura de la clatitele sarate pentru ca astazi imi vine puiul acasa.
In general in timpul saptamanii fac ceva rapid.Seara mai pun cate o friptura la cuptor pentru ca imi este mult mai usor a doua zi sa pregatesc langa ea garnitura de cartofi sau mazare si orez....Mai fac snitele din piept de pui cu cascaval la mijloc, cartofi la cuptor sau mamaliguta cu branza si smantana....
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pescarush
post Oct 23 2006, 10:55 PM
Post #309





Musafir






eu le-am facut pe week-end sarmalute si ciorba de perisoare la ai mei.
acum ma gandesc sa bag repede la cuptor niste aripioare de pui, cu spanac.
pe miercuri cred ca fac o conopida la cuptor.
wow, ce departe am ajuns cu planul cincinalului (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif)
de obicei nu stiu nici ce fac maine.
sa aveti o saptamana usoara. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Oct 24 2006, 01:32 AM
Post #310


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



am uitat sa va povestesc (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/secret.gif) de terina mea de legumele coapte ... very very special.
va avertizez ca-i migaloasa.

scriu reteta originala si-apoi spun cum am facut-o io.

2 ardei grasi mari, 2 rosii si 2 galbeni, taiati in 4 si curatati de seminte
2 dovlecei si 1 vanata mare- taiati in lamele
6 linguri ulei de masline
1 ceapa mare rosie taiata fin
75g stafide
15ml pasta de rosii
15ml otet balsamic de vin rosu
400ml de suc de rosii
15g gelatina pudra
frunze de busuioc pt servit

pt asezonat vinegreta
6 linguri ulei de masline + 2 linguri otet balsamic ca mai sus, sare si piper

la cuptoarele electrice exista rezistenta care "bate" de sus si ca atare se pot coace multe si au gust aproape ca facut pe gratar

ardeii se pun pe-o tava pe care-am pus folie de aluminiu, cu coaja in sus.
se coc f frumos, se scot intr-un castron si se lasa acoperiti sa se abureasca. la fel ca la ardei copti cu totul.

vinetele taiate lamele se ung cu putin ulei si se dau la fel la copt pana se rumenesc, la fel si dovleceii.

ceapa se prajeste impreuna cu stafidele si pasta de rosii, o lasam sa fiarba pana se obtine o compozitie omogena (eu n-am avut stafide-n casa si ca atare peste faza asta am sarit)

sucul de rosii se infierbanta intr-o cratita si se presara gelatina, se da un clocot si incepem sa montam terina

eu am facut intr-o forma de chec in care-am pus o folie .
deci primul rand ardei rosu, apoi suc de rosii, vinete, suc, dovlecei, suc, ardei galben, suc si tot asa. se da la frigider pana se intareste gelatina.

se serveste cu vinegreta din poveste.
excelenta!!! e super pe langa o fripturica de exemplu, ca inlocuitor de garnitura ingrasatoare.

(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/collage.jpg)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 29 30 31 32 33 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 07:57 AM