IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 32 33 34 35 36 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
Ala80
post Oct 30 2006, 02:20 PM
Post #331


Oli, Popeye's babe
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 4,290
Joined: 7-February 06
From: Bucuresti
Member No.: 194



kalua (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Asa l-am crescut asa il am!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Oct 30 2006, 08:07 PM
Post #332





Musafir






Eu cred c-am mai spus-o de cateva ori, la mine se merge mai mult pe "cine gateste are voie sa decida ce se face de mancare". Binenteles ca (mai) iau in considerare si ce vreau ceilalti, dar mai mult la sfarsit de saptamana.
Si supa asta tare-i buna. Si asta spusa de mine, pe care poti s-o alungi cu supa! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
(al meu drag n-a vrut sa-si puna la inceput mujdei si suc de lamaie - a zis ca supa-i perfecta asa si are nevoie de adaosuri de astea numai daca e originala, de burta, ca sa acopere din gustul burtii. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) Dar l-am pus sa guste de la mine si i-a dat de gust).

Azi fac aperitiv italienesc din dovlecei, vinete, ardei si telemea.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Oct 31 2006, 02:16 AM
Post #333


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



girlies deci s-a mancat la greu ciorba de burta falsa.
Sotul meu era absolut incantat de gust.

Io sambata am facut ciorba din carne de porc (slaba) acrita cu bors si-am pus leustean din congelator. Tare bine merg cele 2 impreuna.

Apoi am facut musaca de vinete dintr-o carte cu retete mediteraneene.
Adica sosul de deasupra este un sos bechamel la care am adaugat si parmezan. C-asa zice reteta si carnea e de miel. Daca era carne de vita era perfecta muscaua facuta-n felul asta asa, cu mielu'... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif)

Apoi o mancare cu piept de pui (vreo 4) prajit in unt, pana se rumeneste, apoi 2 cepe spaniole (cica-s mai dulci) tocate marunt, se mai lasa la prajit, se pune 1l supa de pui, putin sofran (Taina (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/secret.gif) turmenicul este un sofran mai ieftin) + o mana de patrunjel tocat se lasa la fiert.

paranteza
Reteta e putin diferita in carte pt ca ei fierb migdalele vreo 2 h.
Eu am cumpart migdale gat taiate in lamele.

spre sfr se adauga 80g boabe de naut, eu am pus o conserva cred ca de 400g si 80 de grame de migdale.
Se da gust cu sare, piper, se adauga suc de lamaie dupa gust si se serveste ornat cu patrunjel.

E ...interesanta si e mai deosebita fata de vesnicele tocanite.

sa aveti o super saptamana.

(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marbella
post Nov 3 2006, 08:27 AM
Post #334


Incurabil
*****

Group: Membru de Onoare
Posts: 1,440
Joined: 21-February 06
Member No.: 235



Ieri, am facut pungute la cuptor (telemea, ciuperci, porumb, cartofi, masline) cu cordon bleu.Desert: papanasi cu branza de vaca, pesmet si smantana.In branza pentru papanasi am pus si cateva stafide pentru ca noua ne plac foarte mult.
Pentru astazi am in plan sa fac o placinta cu ciuperci si branza la cuptor, piept de pui la gratar cu pilaf de orez, mazare si sos bechamel.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Nov 3 2006, 10:04 AM
Post #335





Musafir






Eu am facut ieri pentru ultima data anul asta telemea cu ardei capia la cuptor. Azi plecam la socrella si ne-ntoarcem duminica, deci n-am de facut mancare. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fortelady
post Nov 3 2006, 10:25 AM
Post #336





Musafir






aseara am bagat repede niste pui la punga... si piure. eram prea obosita si nervoasa ca sa mai fac altceva de mancare ...inca nu stiu ce va fi in weekend
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Nov 7 2006, 09:19 PM
Post #337





Musafir






Azi mi-a plecat copilul in excursie si vom manca rece. Maine merg cu fetele la mexican, iar n-am treaba cu bucataria. Joi cred ca fac o pseudo-pizza, iar vineri foarte probabil paste carbonara.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pescarush
post Nov 8 2006, 12:17 AM
Post #338





Musafir






eu am facut varza calita cu gratar de vita, duminica, ne-a ajuns si pe luni. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)
azi vreau sa fac o ciorba de legume si o pseudo lasagne, apoi cred ca urmeaza spanac cu oua.
sambata suntem invitati la masa la niste prieteni, deci nu voi bucatari pana duminica.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Leea
post Nov 8 2006, 08:28 AM
Post #339


Incurabil
*****

Group: Obsedat
Posts: 744
Joined: 31-May 06
Member No.: 352



Azi e musai sa gatesc si eu. Cred c-am sa scap repejor cu niste spanac de la congelator, ca e gata fiert. Ciorbita mai am de ieri. Poate trantesc si niste clatitute rapid de tot si-i multumesc pe pofticiosi cu totul.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
irene
post Nov 9 2006, 10:18 AM
Post #340


Contaminat
*

Group: Membru
Posts: 2
Joined: 6-November 06
Member No.: 682



buna sunt noua pe acest forum si vrau sa va dau o reteta de salata super buna:

salata verde
ciuperci crude
telemea
piept de pui fiert
rosii
toate ingredientele se taie cubulete, se pune otet ulei si sare
este o minunatie
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 32 33 34 35 36 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 07:00 PM