![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#361
|
Musafir ![]() |
forte, nici eu habar n-am ce sa fac maine. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si mai caut si de-aia n-am chef, cealalta dureaza prea mult si la toate le gasesc cate-un cusur. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/closedeyes.gif)
h, Spaghetti de-asta n-am cumparat niciodata. Pe langa ca se descompune frumos, e bun la gust? Eu iau, pe langa traditinalul butternut, Hokkaido (verde sau rosu) si Jack B Little. La anul voi incerca si alte feluri. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Post
#362
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua e bun.
ma gandeam in combinatie cu alte legume (sa zicem la barbeque) cred ca s-ar potrivi grozav butternut-ul tau e buttercup-ul meu. Am facut in seara asta budinca de spaghetti (paste, ca mai aveam prin frigider) cu branza de vaci. uite pozele. In prima e evident soiul, in a 2-a ambele se numesc buttercup. Cel in forma de para are coaja de culoare caisei (da' eu o cojisem deja) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/spagheti.jpg) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/buttercup.jpg) |
|
|
![]()
Post
#363
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Eu n-am mai gatit nimic de duminica, dar a facut sotul meu ieri un ostropel din aripioare, cu mamaliguta, de s-au lins cu totii pe degete. Mare bucatar!... (eu l-am invatat (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) )
|
|
|
![]()
Post
#364
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eu nu stiu sa fac ostropel. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) E cu multa verdeata, ca stufatul de miel?
|
|
|
fortelady |
![]()
Post
#365
|
Musafir ![]() |
daaaa vreau si eu reteta.
si de tochitura va rog daca o stiti cumva (desi e cu mamaliga, iar eu nu stiu sa fac asa ceva...) |
|
|
![]()
Post
#366
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
luni: o chinezeasca cu carne de porc, ciuperci si ceapa + noodles de orez.
marti: pui la cuptor cu rosii, usturoi si busuioc + dovleac copt miercuri: conopida cu ciuperci, cascaval si sunca la cuptor (din care mai am si pentru azi (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
![]()
Post
#367
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ala80 stufatul e cu usturoi verde
ostropelul: eu prajesc bucatile de carne pana se rumenesc, pun sos de rosii (deci mai gros decat sucul) usturoi zdrobit asa incat sa se simta bine gustul de usturoi si gata! gust cu sare si piper. kalua NU CITI!!! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) this is a (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/diespam.gif) Tochitura asa cum imi place mie s-o vad n-are ceapa, n-are sos e cam ca tocana aia care se face la 'pomana porcului' adica prajesti carnea in putin ulei si adaugi din cand in cand ff putina apa pana-i gata. deci tochitura difera de pomana ca pui si organe si carnati etc. incepi cu carnea de porc, taiata cuburi o prajesti bine pana-i aproape gata, adaugi organe (ficat rinichi etc) si eventual la sfarsit un carnat cabanos taiat bucatele. Deci singurul sos este sucul carnurilor. La restaurante pe mamaliga puneau un ou ochi, radeau putina branza peste iar tochitura statea si zambea prietenos langa.... |
|
|
![]()
Post
#368
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Eu la ostropel pun la inceput ceapa la calit, impreuna cu carnea, si 1/2 ardei rosu, le condimentez, le ametesc bine pe-acolo, pana se rumenesc, apoi adaug cate putina apa calda pana s-au fiert bine bucatile, putintica pasta de rosii si la sfarsit de tot usturoi.
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#369
|
Musafir ![]() |
hashulica (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu cred ca voi fura mancarea de ieri a Monicutzei pentru azi. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
Post
#370
|
Musafir ![]() |
Eu voi face azi niste camembert (unul cu coaja rosie si unul normal) in bacon - fiica-mea e la bunici, iar eu trebuie sa fac act de prezenta la un bairam.
Pe maine am planificat "Secretul castelului" - medalioane de porc cu ciuperci si un sos, facut in cuptor. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 12:21 AM |
|