![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
uite mi-a dat Diana idee cu carnea de miel, sa vad .
La noi in Ardeal de Pasti se face o ciorba tare buna care e f diferita de borsul de miel din sud .... se pune tarhon ... o sa pun reteta la topicul cu ciorbe. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am vrut sa fac ciorba de miel dar sotul meu a zis "aaaa, daaaa? ??? " asa ca fac de vacuta si Pastisio reteta Dianei si eclere ca maine e ziua sotului meu dar il serbez deodata cu fica-mea saptamana viitoare (ca 2 petreceri, la noi, una dupa alta e prea din cale afara) asa ca azi i-am invitat pe vecini facem un gratar si mancam eclere langa un joc de remi.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tu vroiai sa faci miel si n-ai mai facut, eu nu vroiam, dar pana la urma fac: cu linte rosie. :-X
Am impins si un Diplomat azi, mi-a iesit o crema pufoasa-pufoasa Apropo de ciorba de miel: si eu o stiu de la mama tot cu tarhon. Maica-mea mi-a adus azi la cunostinta, cu durere in glas, ca i s-a terminat tarhonul din tara (asta de aici nu are acelasi gust). |
|
|
![]()
|
|
am dat eclere pe o placinta cu branza.... sa bag poze cand e gata? :P
care o fi poanta cu tarhonul ??? ? Aici se gaseste mie-mi pare la fel, dar o colega m-a rugat sa-i aduc neaparat din Ro .... si-apoi i-am adus da' din ala la plic. ??? care sigur e cu chimicale ... Adevarul este ca sotului meu nu-i place tarhonul, fetita mea inca nu s-a obinuit cu arome asa puternice asa ca io raman la coada sirului si ma abtin :ametit: ... |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
:offtopic:
h, :lamultiani: sotului tau, sa aiba o viata lunga si fericita alaturi de voi doua! Placinta arata bine tare, dar nici nu ma asteptam la altceva de la tine ;) |
|
|
![]()
|
|
:offtopic:
merci Kalua esti o draguta.... :-*, numai bine si voua. cred ca o mancare trebuie sa-ti incante mai intai ochiul s-apoi papilele gustative, stai sa ma vezi week-end-ul urmator ca fac petrecere :-X .... am sa fac aperitive: salata de vinete, de icre, branza proasptata + smantana si marar, rulada sau chec cu ciuperci, copanele pane ca-s bune si reci ..... si mai vad daca ai idei sunt mai mult decat binevenite :floricele: ciorba de burta si desert , intotdeauna am facut si friptura da' nu stiu sa fac masuri mici s-apoi ramane prea mult, asa ca sar peste friptura |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nemtii au o vorba: "ochiul mananca si el" ;)
Inteleg ca-ti pui musafirii la masa, nu? Cred c-ar fi cazul sa deschidem un topic nou pe tema meselor festive. :hainoroc: |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi fac o salata de avocado cu mozarella si parmezan, iar mancare gatita varza cu carne, ca asta mi s-a cerut.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am facut si cu ou, cum a spus Sorin, si-i bun tare :D
|
|
|
![]() ![]() |