![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#461
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Torturile ca torturile, dar parul....de exceptie. Semanai cu o papusica. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
Post
#462
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Ma chinuie talentele astazi:
- supa-crema de ciuperci cu galuste - chec din piept de pui cu telemea (inca nu stiu cum e, ca-l fac prima oara si-i inca la cuptorel - rugati-va pentru el! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) ) - sos de rosii cu vinete, ca tre sa mananc si eu ceva, nu? De desert sa-si puna pofta-n cui, ca nici eu nu mananc (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) Daca-mi iese checul pun si reteta; daca vedeti ca nu apare... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif) Nu va fi nici primul, nici ultimul rateu din viata mea |
|
|
kalua |
![]()
Post
#463
|
Musafir ![]() |
Iti tin pumnuletii, Leea! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
Cand mai dau si eu in bara cu una, alta, omu inghite cu noduri si-mi spune ca trebuie sa mai existe si rateuri la cate mancaruri noi fac si la cat experimentez. Si ca altminteri n-ar iesi si atatea minunatii. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Post
#464
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Yes! Un triumf adevarat kekuletul (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif)
Reteta asta mie-mi suna cam greceste - rosii, telemea, ... Here we go CHEC DIN PIEPT DE PUI CU TELEMEA 300 g piept de pui 7 linguri ulei de masline + niste ulei pentru uns tava 1 ceapa potrivita 2 rosii despielitate si taiate marunt 3 oua 150 g faina 150 ml lapte 100 g telemea 1 praf de copt sare, piper, verdeturi uscate (eu am folosit verdeturi provensale) 1. Pieptul de pui se taie in patratele, se presara cu sare si piper, se amesteca cu 2 linguri ulei de masline si se lasa la marinat 15-30 minute. Dupa aceea se rumeneste intr-o tigaie de teflon. 2. Intre timp se caleste ceapa tocata marunt in alte 2 linguri ulei de masline, la foc mic. Se presara cu putina sare, sa scoata apa. Cand s-a inmuiat, se adauga rosiile si se lasa sosul sa fiarba la foc moale, pana a scazut bine. 3. Se amesteca pieptul de pui cu sosul de rosii. Se adauga verdeturile uscate si se da deoparte, sa se raceasca de tot. 4. Se bat 3 albusuri spuma tare, se adauga galbenusurile, apoi ultimele 3 linguri ulei de masline, laptele putin caldut, telemeaua rasa si faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit se adauga carnea rece. 5. Se toarna totul intr-o tava de chec nu prea mare, unsa bine cu ulei. Se da la cuptor, la foc potrivit, cam 1 ora. Se lasa sa se raceasca in tava, apoi se intoarce pe un platou si se taie felii. Merge foarte bine cu un sos de legume (ai mei mi-au mancat sosul de rosii cu usturoi, pe care mi-l pregatisem pe maine (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/crying.gif) ) Kalua, cred ca au lucrat si gandurile tale bune (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
Post
#465
|
Musafir ![]() |
Leea, daca puneai faina de naut puteai manca si tu chec.
eu am facut azi rulada de chiftele cu oua, la cuptor. atat, ca in rest nu prea am stat pe-acasa si nici nu ma simt bine, am racit. Meg, am inteles eu bine? Tu ai 18 ani? pai daca la varsta asta ai reusit sa faci un tort, esti supergospodina! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif) felicitari! eu la varsta ta faceam ceai si oua ochiuri. si am remarcat si eu ce bine ti-a stat parul la party. |
|
|
kalua |
![]()
Post
#466
|
Musafir ![]() |
Eu trebuie sa utilizez alimentele pe care le am, sa golesc frigiderul pana sambata.
Terina de somon, am uitat sa fac poza cand am taiat-o, umplutura e ca un mousse alb cu bucatele de somon si marar. Eu am folosit somon salbatic si toata lumea si-a lins destele. (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/DSC01135.jpg) |
|
|
![]()
Post
#467
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/aplauze.gif) F bine arata! Sunt convinsa ca si gustul a fost pe masura!
|
|
|
![]()
Post
#468
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif) Kalua.De gatit n-am prea gatit ca n-am fost in apele mele.Am facut pulpe de pui la cuptor si o lasagna (la insistentele fiului meu).
|
|
|
![]()
Post
#469
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Helou girlies,
kalua m-ai spart!!! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) Deci miroase frumos la voi in bucatarie? La mine saptamana asta a mirosit pe rand a sarmale, a piftie de curcan, a prajitura Televizor iar maine va mirosi a cozonac si-apoi ..... let it snow, let it snow, let it snow .... Va doresc sarbatori fericite si un An nou chiar mai bun decat vi-l doriti (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
Post
#470
|
Musafir ![]() |
super terina! vreau si eeeu!
eu machez o premiera: AM FACUT COZONACI! cu lumea, la bucuresti (sora-mea + barbatii din dotare) si au iesit bine, doar ca mai trebuia sa ii las sa creasca/... alta data imi voi rezerva mai mult timp pentru ei.. azi am bucatarit toata ziua cu mama ... si voi mai bucatari cand ma intorc la bucuresti pt revelion |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 01:26 PM |
|