IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 47 48 49 50 51 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
kalua
post Jan 9 2007, 03:45 PM
Post #481





Musafir






Azi: iahnie de fasole cu cabanos (pentru cine vrea) cu coleslaw (incerc o reteta noua).
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jan 10 2007, 06:35 PM
Post #482





Musafir






Azi fac un pseudo boeuf Stroganoff.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pescarush
post Jan 10 2007, 06:59 PM
Post #483





Musafir






kalua, cum ai facut coleslaw?

eu fac spanac azi. l-am inceput de-aseara, dar am constatat ca am ramas fara smantana, asa ca-l termin azi.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jan 10 2007, 07:27 PM
Post #484





Musafir






coleslaw-ul l-am facut cu un fel de sos bechamel: am pus nitelus unt intr-o oala pe aragaz, niste faina (eu am folosit-o pe cea de naut din motive montignace), un praf de zahar (sau fructoza (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) ), sare si niste praf de mustar (s-ar putea inlocui cu mustar), otet alb, multa smantana, adaugata putin cate putin. La sfarsit am batut si doua oua acolo, am mai lasat sa dea un clocot si gata. Am amestecat sosul, asa cald cum era cu varza si morcovul.
Iese bun.

pescarush, eu am mare noroc cu dragul meu, el isi bea cafeaua cu frisca lichida neindulcita, intotdeauna am in casa dintr-asta. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Leea
post Jan 10 2007, 11:03 PM
Post #485


Incurabil
*****

Group: Obsedat
Posts: 744
Joined: 31-May 06
Member No.: 352



Pescarush, cum faci spanacul cu smantana? Da-mi si mie reteta, rogu-te!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pescarush
post Jan 11 2007, 02:45 AM
Post #486





Musafir






kalua, interesant. trebuie s-o incerc.
pe-aici am gustat o data, dar o fac atata de dulce, yeach.
la mine in casa am ramas singurul bautor de cafea, restul sunt minori (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) , asa ca frisca lichida, mai rar prinzi la mine in frigider.

@leea: spal spanacul, il oparesc, apoi il toc marunt. in putin ulei calesc 2-3 catei de usturoi, adaug spanacul tocat, pun lapte, sare si las sa fiarba (nu mult, cateva minute). pentru nemontignaci, frec un pic de faina (cam o lingura) cu smantana (ceva mai multa), si putina apa. pun sosul asta peste spanac si amestec continuu (vezi ca sare), cateva minute, dupa care sting focul.
eu, de cand cu Montignac imi scot separat pentru mine inainte de a adauga sosul cu faina si adaug doar smantana.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Leea
post Jan 11 2007, 09:13 AM
Post #487


Incurabil
*****

Group: Obsedat
Posts: 744
Joined: 31-May 06
Member No.: 352



Aha, si eu faceam cam la fel, dar fara smantana la sfarsit, iar faina o puneam ca la sosul bechamel. Tre' sa-ncerc si cu smantana intr-o zi, si, evident, fara faina. Mersi1 (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jan 11 2007, 10:25 AM
Post #488





Musafir






Azi fac clatita de-aia uriasa cu telemea la cuptor.
Si maine vreau sa incerc rulada cu somon afumat si spanac, am mancat la o colega si-i buuuuna.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Jan 12 2007, 03:48 AM
Post #489


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



ieri banalul piure cu snitzele si gogosari in otet

azi tocanita de cartofi cu carne de porc ....taiat carnea cuburi mici (la fel si cartofii) , prajit carnea cu sare si piper sub capac, adaugat boia amestecat bine apoi adaugat cartofii amestecat din nou si turnat apa fiarta cat sa-i acopere + o lingurita de maghiran uscat (se potriveste de minune cu carnea de porc si de pui) a fiert totul pana s-a evaporat apa si a iesit o bunatate buna de mancat cu ceva acru langa: muraturi sau salata


saru'mana pt masa
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marbella
post Jan 12 2007, 10:01 AM
Post #490


Incurabil
*****

Group: Membru de Onoare
Posts: 1,440
Joined: 21-February 06
Member No.: 235



Ieri o friptura cu cartofi la cuptor.Le-am bagat odata (cartofii fierti, i-am racit, i-am pus intr-o tava cu sare, ulei de masline si cimbru).A fost o.k. Desert: clatite cu nuttela.
Astazi: o budinca cu sunca, telemea, oua, la cuptor cu sos de rosii si busuioc.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 47 48 49 50 51 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 04:14 PM